Finn Bech-Nielsen - Psykolog

Finn Bech-Nielsen

Psykolog

Herning, Skanderborg, Aarhus

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale - rabat ved lægehenvisning, 1. samtale 400 kr. Aftal tid

Da mange oplever lange ventelister hos de psykologer som modtager lægehenvisninger, så tilbyder jeg 1. samtale ved en fremvisning af en sådan til en reduceret pris

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale - rabat ved lægehenvisning - efterfølgende samtaler 325 kr. Aftal tid

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 63

89 88 65 63

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Finn Bech-Nielsen - Psykolog

Beskrivelse

Jeg har praksis 3 steder - i Herning, Skanderborg og Århus C - og tilbyder kort ventetid og akuttider.


Da min kalender ikke er opdateret - er det vigtigt at du ringer til mig, eller beder mig om at ringe dig op.


Nogle problemer opstår akut, og i de tilfælde har jeg altid akut-tider tilgængelige, med svar inden for en time hvad enten du ønsker en tid i klinikken eller en telefonkonsultation.


Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi samt hjælp til børn og unge.


Eksempler på problemstillinger, jeg kan hjælpe dig med:


  • Angst, stress og depression
  • Krise, sorg og tab
  • Chok og traumer
  • Selvværdsproblematikker
  • Mobning, eksamensangst og andre studierelaterede emner
  • Parforhold, jalousi og kommunikationsproblemer


Metoder
Hos mig får du redskaber og teknikker til at udvikle dine egne bedste løsninger i forhold til de problemstillinger du kommer med til mig for at få hjælp til.


De fleste vil gerne have det bedre her og nu og fremadrettet. Derfor vil vi med den positive psykologi opbygge dine ressourcer ved at fokusere på alt det, som giver dig glæde og energi.


Med " strøm på batterierne " vil du få mere overskud til at bearbejde dine problemer og kriser. Og ikke mindst udvikle nye ideer og tanker til at finde de bedste løsninger til at komme videre med dit liv.


Om mig
Den nyeste forskning viser at metoder og teknikker kun betyder 10% om behandlingen lykkes hos psykologen. Derfor vil du også møde mennesket Finn Bech-Nielsen, 58 år, som har 20 års erfaring som Aut. Klinisk-Psykolog og specialist og Supervisor i Arbejds- og Organisationspsykologi.


Jeg har arbejdet såvel akut som ikke akut såvel i klinikkerne som ude af klinikkerne, såvel i Danmark som udlandet, Thailand/Tsunamien), Norge, Grønland, Færøerne. Jeg har arbejdet med problemstillinger som røverier og ulykker samt debriefinger på virksomheder og har ikke mindst hjulpet et utal af mennesker som er brudt sammen eller er overbelastet med stressreaktioner.


Grundlæggende holdning om mit arbejde som psykolog: "Menneske først og så psykolog"


Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere