Finn Bech-Nielsen - Psykolog

Finn Bech-Nielsen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Finn Bech-Nielsen - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

Nogle problemer opstår akut, og i de tilfælde har jeg altid akut-tider tilgængelige, med svar inden for en time hvad enten du ønsker en tid i klinikken eller en telefonkonsultation.


Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi samt hjælp til børn og unge.


Eksempler på problemstillinger, jeg kan hjælpe dig med:


  • Angst, stress og depression
  • Krise, sorg og tab
  • Chok og traumer
  • Selvværdsproblematikker
  • Mobning, eksamensangst og andre studierelaterede emner
  • Parforhold, jalousi og kommunikationsproblemer


Metoder
Hos mig får du redskaber og teknikker til at udvikle dine egne bedste løsninger i forhold til de problemstillinger du kommer med til mig for at få hjælp til.


De fleste vil gerne have det bedre her og nu og fremadrettet. Derfor vil vi med den positive psykologi opbygge dine ressourcer ved at fokusere på alt det, som giver dig glæde og energi.


Med " strøm på batterierne " vil du få mere overskud til at bearbejde dine problemer og kriser. Og ikke mindst udvikle nye ideer og tanker til at finde de bedste løsninger til at komme videre med dit liv.


Om mig
Den nyeste forskning viser at metoder og teknikker kun betyder 10% om behandlingen lykkes hos psykologen. Derfor vil du også møde mennesket Finn Bech-Nielsen, 58 år, som har 20 års erfaring som Aut. Klinisk-Psykolog og specialist og Supervisor i Arbejds- og Organisationspsykologi.


Jeg har arbejdet såvel akut som ikke akut såvel i klinikkerne som ude af klinikkerne, såvel i Danmark som udlandet, Thailand/Tsunamien), Norge, Grønland, Færøerne. Jeg har arbejdet med problemstillinger som røverier og ulykker samt debriefinger på virksomheder og har ikke mindst hjulpet et utal af mennesker som er brudt sammen eller er overbelastet med stressreaktioner.


Grundlæggende holdning om mit arbejde som psykolog: "Menneske først og så psykolog"


Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere