Bjarne Larsen - Psykoterapeut MPF, Hypnoterapeut, Kropsterapeut, Coach

Bjarne Larsen

Psykoterapeut MPF, Hypnoterapeut, Kropsterapeut, Coach

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Som terapeut kan jeg ved mit nærvær og eksistentielle terapeutiske tilgang hjælpe dig med at acceptere eksistensen med tåre og smil. Forandring starter her... Bjarne Larsen - Psykoterapeut MPF, Hypnoterapeut, Kropsterapeut, Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv på GoMentor - kontakt GoMetnor support hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

 

 

Og den vi ER, er vi, fordi vores verdenstilblivelse har været som den har været.

 

Alt det du har oplevet, set, hørt, smagt, lugtet og mærket. Alle de situationer, hændelser, begivenheder, mennesker og miljøer du er berørt af, har været i kontakt med - det er din verdenstilblivelse.

 

Som terapeut kan jeg ikke ændre din verdenstilblivelse, men sammen kan vi undersøge den åbent og ærligt.

Med min terapeutiske tilgang, og som det andet menneske jeg er, kan jeg være katalysator for, at du finder/opdager dine egne verdensbilleder og overbevisninger – din eksistens.

 

Forandring er nemlig muligt, når vi mennesker opdager hvilke briller det er vi ser verden med, og hvilke filtre af overbevisninger vi ser verden igennem.

 

Dine overbevisninger kan du arbejde med og ændre i nuet, men din verdenstilblivelse, din fortid kan du ikke lave om på. Den eneste handlemulighed du her har er, at tillade dig selv at give slip og tilgive dig selv for at have holdt fast i den.

 

Som terapeut kan jeg hjælpe og støtte dig i undersøgelsen og processen, jeg kan være den der går ved siden af, så du ikke er alene på forandringens vej.

En vej der føre ud i fremtiden, fyldt med den eksistentielle usikkerhed, men som også skabes af den som ser den og de (måske nye) filtre af overbevisninger den ses igennem.

Til det har jeg som terapeut nogle forskellige ”værktøjer” jeg bruger, som er: Eksistentiel terapi for individuelle eller par, Hypnose, Healingmassage.

 

"Når din tankegang er ude af harmoni med virkeligheden lider du. Når din tankegang er i harmoni med måden tingene er på, føler du dig fredfyldt og lykkelig. Så enkelt ER det"

- Bjarne Dam Larsen

 

Her lidt om de terapiformer jeg bruger:

Eksistentiel psykoterapi:

Eksistentiel terapi beskæftiger sig med nuet, i den erkendelse at det er det eneste, der eksistere. Nuet er derfor det eneste vi virkelig kan gøre noget ved, forholde os til, eller blot acceptere, at sådan er det lige nu, lige her. I eksistentiel terapi er ingen emner for store eller for små.

Vi kan tale om din angst, sorg, frustration, skilsmisse, sygdom, depression, stress, parforholds problemer, ja alt det som livet byder dig/jer, og som kan gøre ondt i krop, sind og sjæl.

 

Samtale og healingmassage:

Kroppen husker glemte og eventuelt fortrængte følelser, som anerkendes og heales igennem omsorgsfuld berøring og nærvær. Et nærvær, som sætter dig i kontakt med din "indre stille hvisken" fra din sjæl. Healingmassage kombineret med samtale om de udfordringer du står med i dit liv er med til at forstærke virkningen netop fordi krop, sind og sjæl her for lov at tale sammen.

 

Hypnose:

Hypnose brugt i terapeutisk sammenhæng, er et fantastisk værktøj til at manifestere, motivere og ændre de uønskede følelser og adfærdsmønstre du måtte ønske.

 

Træffes kun efter aftale, så for nærmere aftale, skal du være velkommen til at booke en Free-Pre session, så du kan danne dig et bedre indtryk af hvem jeg er, og om du synes jeg kan skabe den kemi/forbundenhed, som er vigtig for at terapi kan finde sted.

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte linket herunder.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.