Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Athene Le Caroline Søgaard

Coach

Roslev, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Stress Samtale 550 kr. Aftal tid

Samtale - Stå ved dig selv 550 kr. Aftal tid

Samtale - Sygemeldt og hvad nu ? 550 kr. Aftal tid

Samtalen kan holdes hos dig, ved en radius af max. 60. km. 650 kr. Aftal tid

De tre typer samtaler kan være på telefon, hvis det passer dig bedst 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

De tre typer samtaler kan være online, hvis det passer dig bedst (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stress ?? mange års erfaring med sygemeldte, jeg ved præcis hvad du gennemgår i det offentlige system, hvis du er sygemeldt - tilknyttet et jobcenter. Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Beskrivelse

Jeg arbejder med stress  -  evnen til at stå ved dig selv.

(Samtaler kan forgå på stranden langs Limfjorden)


Stress - behandling og mestring!

Overforbrug af dine kvaliteter og ressourcer, omhandler dine dyder og overbevisninger, og giver stress. Mange stopper derfor ikke i tide med, at overforbruge sig selv på arbejdet, og i fritiden, hvor de ofte står til rådighed for venner, bekendte og familie.


Jeg hjælper dig med, at styrke din naturlige selvregulering.. Årsagen til at du ikke stopper i tide, enten fordi du ikke kan mærke hvornår nok er nok, eller du godt kan mærke det, men ikke gør noget ved det, vil ofte befinde sig i dit ubevidste sind, og derfor er du ikke helt klar over, hvorfor overforbruget sker, på trods af, at du kan mærke, at det er usundt for dig.

At skabe balance mellem hoved og krop, samt reducere tankemylder, vil værenoget af det, vi arbejdes med.


Din gevinst

At du kommer i balance i forhold til dine krav til dig selv, og andres krav og forventninger til dig. Du vil lære dine grænser at kende, så du ikke føler dig invaderet af krav. Du vil blive i stand til at sige fra, når du mærker, at det er bedst for dig i en given situation. Du vil kunne regulerer dig selv og undgå overforbrug af dig selv i fremtiden. Mere selvværd, der kan bruges i hverdagen og i arbejdssituationer.


Stå ved dig selv - kend dig selv indefra!

Savner du en ny retning i livet, fordi du oplever meningsløshed og træthed i hverdagen. Har du et uforklarligt savn efter mening og frihed til at være dig selv. Måske ved du slet ikke, hvad det er for en forandring du ønsker, det er bare en uforklarlig følelse. Måske ved du præcis, hvad du gerne vil, men får ikke rigtig sat handling på. I så fald er du ikke alene, der er flere og flere der oplever sig selv som forkerte i forhold til hvem de egentlig er.


Ingen er forkerte, men der er sket en gradvis tilpasning til omgivelserne og samfundet, som gør at mange lever livet på autopilot, og glemmer at mærke efter, hvem de selv er og hvor de selv er henne i vores præstations -og digitale verden. Jeg hjælper dig med, at du finder ind til dig selv, og kan være dig selv udadtil, samtidig med at du kan navigere rundt, på en positiv måde i den verden, du er en del af.

Vi arbejder med vilje, ud fra forskellige perspektiver. Du får et brugbart værktøj, som tager udgangspunkt i din personlighed, og bagage som du kan bruges resten af dit liv.


Din gevinst

Du finder ud af, hvad du virkelig vil med dit liv. Hvordan du kan stå ved dig selv, og udleve dit virkelige jeg. På baggrund af den du virkelig er, og ikke den, som du ønsker at være, eller andre mener du skal være. Du får dine styrker og viljekraft vækket, så de kan anvendes positivt. Du vil opleve større frihed, og flere muligheder i din hverdag.


Sygemeldt - og hvad nu ?

Jeg kender din situation, dine begrænsninger og muligheder, i forhold til din sygemelding. Hvilket kan gøre din samtale hos mig nemmere for dig, da jeg kender de regler og lovgivning, som du er underlagt, og kan virke meget frustrerende, at være en del af. Er du sygemeldt med, stress, depression eller livskrise, kan jeg hjælpe dig med terapeutiske og coachende metoder, samt med socialfaglig rådgivning i din sygedagpengesag.


Om mig

Jeg er uddannet Socialrådgiver med speciale i arbejdet med sygemeldte borgere, med stress og depression. Jeg har 10 års erfaring på området, med afklaring og udredning til raskmelding, fleksjob eller førtidspension.  Derudover arbejder jeg selvstændig, som ICF Certificeret Coach, en uddannelse jeg gjorde færdig i 2012 og har brugt siden.


Jeg er i gang med uddannelse til  Integrativ, krops- og psykoterapeut som afsluttes i 2020. Jeg arbejder med indre sundhed, sammenhæng mellem krop, sind og ånd, hvor det ene område påvirker det andet, og derfor skal det hele menneske tages i betragtning, i alle sammenhænge.


Erfaring hos mig er omfattende, da jeg i 10 år har arbejdet med sygemeldte borgere, der har haft mange forskellige problematikker. Brug af metoder hos mig er ikke en skabelon. Hver enkelt samtale tilpasses, de metoder og teorier, der passer til netop dig og din situation, som vil hjælpe dig bedst og hurtigst muligt.


Min baggrund

Andre uddannelser, udover Socialrådgiver, Coach og igangværende uddannelse til Psykoterapeut.

Terapeutisk massør v. Viborg Helsepraktik

Styrkekonsulent - Positiv Psykologi v. At work

Vejleder i Positiv Psykologi v. At work

Enneagrammet - Next Level v. Think about it - Persontypeværktøl

Enneagrammet - Grunduddannelsen v. Michal Groser - persontypeværktøj


Du er altid velkommen til at kontakte mig, og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Med ønsket om en dejlig dag og de bedste ønsker for dig!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere