Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Athene Le Caroline Søgaard

Coach

Roslev

Personligt fremmøde

Samtalen kan holdes hos dig, ved en radius af max. 60. km. 650 kr. Aftal tid

Hvis du er utryg ved at komme hjemmefra, eller det er svært for dig med transport eller andet, kommer jeg gerne hjem til dig. Betinget af, at det er i en afstand på ca. max. 60. km.

Samtale hos mig - Fra selvkritik til selvværd 600 kr. Aftal tid

Samtale hos mig - Stress eller Livskrise 600 kr. Aftal tid

Hvis det passer dig bedre at samtalen foregår i det fri, kan vi gå ved vandet. Jeg bor 500 m. fra strand og Limfjorden, hvor der er fred og ro, samt højt til "loftet". Lyden af vandet og synet ud i horisonten, kan give en anden form ro ved en samtale.

De tre typer samtaler kan være på telefon, hvis det passer dig bedst 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stress ?? mange års erfaring med sygemeldte, jeg ved præcis hvad du gennemgår i det offentlige system, hvis du er sygemeldt - tilknyttet et jobcenter. Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Beskrivelse

Jeg er uddannet Socialrådgiver med 10 års erfaring og speciale med borgere, med stress, depression og livskriser. Jeg er også uddannet ICF Coach og afslutter uddannelsen som, Integrativ krops -og psykoterapeut i 2020.


Står du midt i en livskrise ?

 • Skilsmisse
 • Fyret fra jobbet, eller uden arbejde generelt
 • Frustration over manglende retning eller mening med livet
 • Børnene er flyttet hjemmefra og et helt nyt liv skal begynde
 • Udfordringer i parforhold
 • At føle dig totalt ved siden af dig selv, midt i overgangsalderen
 • Eller andet


Og oplever ?

 • Lavt selvværd
 • Svært ved at udtrykke egne behov
 • Manglende evne til omsorg for dig selv
 • vrede og frustration
 • Svært ved at håndterede følelser der kommer og går
 • Tankemylder


Jeg kan hjælpe dig i balance og accept med dig selv, mens din aktuelle situation skaber stormvejr i dit liv. Du kan komme ud af krisen på en sund og anerkendende måde. Hvor du kan tage afsæt i nye måde, at håndtere dig selv på, ved andre kriser og udfordringer i livet.


Fra selvkritik til selvværd.

Bruger du tid og energi på at kritisere dig selv. Skælder ud over,hvad du har sagt, hvad du ikke har sagt, hvad andre tænker, hvad andre mener om dig, hvad du kunne have gjort bedre, for til slut, at konkludere at du ikke duer til noget, og alle andre er bedre end dig. Det gør dig trist, usikker og forhindre dig i, at leve dit liv fuldt ud, fordi du begrænser dig selv.

Det er synd, at ødelægge gode muligheder for at gøre, sige, agere og leve det liv du virkelig ønsker dig.

Jeg kan hjælpe dig med, at bruge din indre kritiker på en fornuftig måde, så den stopper med at kværne om kritiske usandheder.


Stress - Behandling og Mestring !

Overforbruger du dig selv, dine kvaliteter og ressourcer ?

Mange stopper  ikke i tide med, at overforbruge sig selv på arbejdet, og i fritiden, hvor de ofte står til konstant rådighed for venner, bekendte og familie.


Årsagen til at du ikke stopper i tide, kan være fordi fordi du ikke kan mærke hvornår nok er nok. Måske kan du godt kan mærke det, men gør ikke noget ved det? Svaret på årsagen vil ofte befinde sig i dit ubevidste sind, og derfor er du ikke helt klar over, hvorfor overforbruget sker, på trods af, at du kan mærke, at det er usundt for dig.


Jeg kan hjælpe dig med, at du kommer i balance i forhold til dine krav til dig selv, og andres krav og forventninger til dig. Du vil lære dine grænser at kende, så du ikke føler dig invaderet af krav. Du vil blive i stand til at sige fra, når du mærker, at det er bedst for dig i en given situation. Du vil kunne regulerer dig selv og undgå overforbrug af dig selv i fremtiden. Mere selvværd, der kan bruges i hverdagen og i arbejdssituationer.


Samtaler kan foregår, hos mig i Grættrup, hos dig eller på telefon.Mit samarbejde med dig og dine udfordringer !


Jeg anvender anerkendte psykologiske retninger og metoder til at belyse og hjælpe dig til, at finde de løsninger, som du har brug for.


Udviklingspsykologi - De oplevelser, meninger og holdninger, du har skabt tidligere i livet, er nødvendigvis ikke noget der gavner dig i dag, og kan ændres til din fordel.


Eksistentiel psykologi - Mestring af livsvilkår, som skilsmisse, børn der flytter hjemmefra,tab, sorg, forvirring og frustration og job og privatliv.


Socialpsykologi - Dine relationer og adfærd som dit egentlig " jeg", og alle de andre "jeg´er, som du bliver, når du mener at situationen kræver det, men måske skader, mere end det gavner.


Neuropsykologi - Hvordan din hjerne skaber sammenhænge og konklusioner, som ikke altid passer ind i den faktiske situation eller udfordring.


Du er altid velkommen til at kontakte mig, og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Om mig


Jeg er i gang med uddannelse til  Integrativ, krops- og psykoterapeut som afsluttes i 2021.. Jeg arbejder med indre sundhed, sammenhæng mellem krop og sind, hvor det ene område påvirker det andet, og derfor skal det hele menneske tages i betragtning, i alle sammenhænge.


Erfaring hos mig er omfattende, da jeg i 10 år har arbejdet med sygemeldte borgere, der har haft mange forskellige problematikker. Jeg er professionel samtale- og sparringspartner. Brug af metoder hos mig er ikke en skabelon. Hver enkelt samtale tilpasses, de metoder og teorier, der passer til netop dig og din situation, som vil hjælpe dig bedst muligt.


Min baggrund

Krops -og psykoterapeut - 4 årig udd. afsluttes i 2021 v. Tobiasskolen

Socialrådgiver UCL

Coach - v. Incento 

Terapeutisk massør v. Viborg Helsepraktik

Styrkekonsulent - Positiv Psykologi v. At work

Vejleder i Positiv Psykologi v. At work

Enneagrammet - Next Level v. Think about it - Persontypeværktøj

Enneagrammet - Grunduddannelsen v. Michal Groser - persontypeværktø


Med ønsket om en dejlig dag og de bedste ønsker for dig!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere