Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Athene Le Caroline Søgaard

Coach

Roslev

Personligt fremmøde

OBS: Session pr. tlf. eller online, prisen er den samme. 650 kr. Aftal tid

Om det skal være, møde hos mig, tlf. eller online bestemmer du :)

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stress ?? mange års erfaring med sygemeldte, jeg ved præcis hvad du gennemgår i det offentlige system, hvis du er sygemeldt - tilknyttet et jobcenter. Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Beskrivelse

Jeg arbejder med, at du kan opnå RO, TRYGHED, STYRKE og STABILITET i dit indre liv. Der er mulighed for samtaler hos mig, eller på tlf.


Oplever du, én eller flere af nedenstående følelser?


 • Ensomhed
 • Usikkerhed
 • Stress
 • Frygt
 • Lavt selvværd /selvtillid
 • Manglende motivation
 • At være forkert / anderledes / ikke at hører til
 • At mangle ord til at forklare dig

Så kan jeg hjælpe dig, med samtaler, som fører til brugbare løsninger og frigørelse.


Efter 10. år som socialrådgiver, har jeg hørt rigtig meget, om alt muligt. Derfor er intet emne for stort, lille, pinligt, eller skamfuldt hos mig. Der er ingen fordomme og fordømmelse.


Hos mig er der nærvær og forståelse, så du kan begynde at leve livet i frihed, som den du er, og ikke den, som du tror, at du skal være. 


Om mig

Som socialrådgiver i 10 år har jeg stor erfaring i løsningsfokuserede samtaler. Jeg har hørt oplevelser af enhver art, og er ikke dømmende eller forudindtaget. Jeg ved, at alle kan opleve, gøre, sige, skamme sig og fortryde. Ingen kan sige sig fri fra, at have deres egne lig i lasten. Hos mig, er der plads til.... DIG!


Jeg har været uddannet Coach i 8 år og afslutter uddannelse som Integrativ psykoterapeut i 2021.


Jeg har den praksis -og teoretiske faglighed, der kan hjælpe dig med at være øjenåbner i din situation og give dig redskaber, du kan begynde at bruge med det samme.


Med ønsket om en dejlig dag og de bedste ønsker for dig!


Athene Le Caroline Søgaard


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere