Athene Søgaard - Coach

Athene Søgaard

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stress ?? mange års erfaring med sygemeldte, jeg ved præcis hvad du gennemgår i det offentlige system, hvis du er sygemeldt - tilknyttet et jobcenter. Athene Søgaard - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere online - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Væk fra stress eller forebyg stress, med effektive teknikker - der virker.

 

Efter mange år som sagsbehandler, faglig koordinator og teamleder på sygedagpengeområdet, har jeg stor erfaring med stressramte, kriseramte, sygemeldte og pårørende.

 

Du skal finde din egen vej ud af stress - det kan jeg hjælpe dig med. Hvad der virker for andre, virker nødvendigvis ikke for dig. Med effektive teknikker, kan jeg hjælpe dig med at finde netop,  din vej ud af stress. Samtidig lærer du at forebygge stress i fremtiden.

 

Jeg har fokus på både indre og ydre stress, da indre stress ofte skjuler sig og man tror fejlagtigt, at løsningen skal findes i de ydre omstændigheder.

 

Jeg tilbyder også  stresshåndtering som forebyggelse, inden der sker et sammenbrud som ender i en eventuel sygemelding.

 

Jeg er socialrådgiver og har en ICF (International Coach Federation) certificeret uddannelse, og anvender Positiv Psykologi som omhandler fokus på styrker og Kognitiv metode som har fokus på tanker, følelser, krop og adfærd.

 

Du kan skrive eller ringe helt uforpligtende og høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

// Athene Le Caroline Søgaard

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere