Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Athene Le Caroline Søgaard

Coach

Roslev

Personligt fremmøde

Session hos mig, pr. tlf. eller online. 700 kr. Aftal tid

Om det skal være, møde hos mig, tlf. eller online bestemmer du :)

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

21 97 94 28

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stress ?? mange års erfaring med sygemeldte, jeg ved præcis hvad du gennemgår i det offentlige system, hvis du er sygemeldt - tilknyttet et jobcenter. Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Beskrivelse

Vogt dig for (velment) manipulation!


Jeg arbejder med, at hjælpe flest mulig ud af situationer hvor de manipuleres i hverdagen. Jeg er selv stødt på det i parforhold, arbejdssituationer - og undervisningssituationer. Derudover har jeg kendskab til det via mit job, gennem 10 år. Manipulation lever i bedste velgående, som et tabu, der lever sit eget stille og usynlige liv.


Det er i relationer, hvor det ser ud til og lyder “at det er for din egen skyld”, “for dit eget bedste”. Det er de farlige af slagsen. Det er der, hvor dine egne behov og udsagn bliver fejet væk, af en chef, kæreste, underviser eller andet, som mener at vide, hvad der er bedst for dig.


Specielt hvis du er sårbar og har et ønske om, at nogen vil tage sig af dig. Én du kan læne dig ind i, så er det desværre nemt at overhører de alarmklokker der ringer, og de fysiske symptomer du mærker. Stærke mennesker kan også blive fanget i manipulations-fælden, for det sker langsomt og snigende. Lige så stille, begynder du at tro på, at det du hører er sandt.


Du mister din egen selvstændighed og troen på dig selv. Det er meget mere almindeligt, end man umiddelbart skulle tro. Fordi det sker tavst og over lang tid. Det er samtidig usynlig for andre og ikke mindst dig selv.


Hvis nogen alligevel skulle have en undrende kommentar, er du klar med et forsvar om, at det ikke passer. Det kan være fordi du ikke har opfattet, hvad der egentlig er ved at ske. Eller fordi du syntes, at det er pinligt, at være gået i manipulations-fælden og ikke ved, hvad du skal gøre for at slippe ud igen.


Det er ikke udelukkende psykopater, der har den adfærd. Det er også dem der har en overdrevent behov for magt og kontrol, måske endda uden at se selv er klar over det. De mener at de altid har ret, i forhold til hvad der er bedst for dig.


Hvis du er i en situation, hvor du gøres uselvstændig, forkert og måske endda til “skurken”. Så er det på tide at handle dig ud af relationen. Det er psykisk og fysisk usundt, at være en del af.


Der er et gammelt udtryk, der hedder “En by-engel og hjemme-djævel”. Udefra ser alt godt ud og ingen aner uråd, men det er helt anderledes når der ikke er tilskuer på. Måske er noget af nedenstående, noget du kender fra dig selv.


 • Frustration
 • Handlingslammelse
 • Følelsen af, at være forkert At være ked af det det
 • At være ensom, også selv om du har mange mennesker omkring dig
 • Mangler mening med din hverdag, job, livet
 • At spille en rolle i stedet for at være dig
 • At føle dig ved siden af dig selv
 • Tilpasser dig og ikke tør sige nej
 • At miste dig selv
 • usikkerhed/angst
 • Ikke vide hvad du vil og har behov for


Jeg kan hjælpe dig med at forstå hvad der foregår og give dig redskaber til at ændre situationen, med handlingsstrategier, som får dig tilbage på sporet, som den du er og ikke den andre gør dig til. 


Om mig

Som socialrådgiver i 10 år har jeg derudover hørt og oplevet, hvor meget manipulation, der kan være i en familie, som er den underliggende årsag til mange af de synlige problemer, som forsøges løst, men uden held. Årsagen er at manipulationen der er den egentlige årsag, og som skal brydes, før noget kan ændres i familien.


Jeg har været uddannet Coach i 8 år og afslutter uddannelse som integrativ psykoterapeut i 2021.


Jeg har  den praksis -og teoretiske faglighed, der kan hjælpe dig med at være øjenåbner i din situation og give dig redskaber, du kan begynde at bruge med det samme.


Med ønsket om en dejlig dag og de bedste ønsker for dig!


Athene Le Caroline Søgaard


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere