Annette Valentine - Coach, Mentor

Annette Valentine

Coach, Mentor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Online life og karriere coaching til unge, udstationerede og særlig sensitive personer. Annette Valentine - Coach, Mentor

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

 

Online life og karriere coaching til unge, udstationerede og særlig sensitive personer

Føler du noget ikke er helt rigtigt i dit liv?
Ønsker du forandring? Måske en stor forandring, men er usikker på, hvad, hvor og hvornår?
Lider du af angst, depression eller stress og ønsker at finde en måde at komme tilbage til dig, den virkelige dig med minimal stress, overflod af tid, glæde og latter?
Har du svært ved at vælge hvilken karriere vej du skal vælge?
Er du flyttet til udlandet og overvældet af et nyt land og en ny måde at leve dit liv?

Så er du kommet til det rette sted.

Mit navn er Annette Valentine. Jeg er 39 år og fra Danmark - men bosiddende i Chennai i Indien.

Jeg tilbyder

 • Online life coaching og coaching via e-mail på engelsk og dansk. Jeg coacher dig, så du kan nå dit fulde potentiale og nyde livet. Et liv baseret på dine vilkår, regler og handlinger.
 • Expat coaching, både til danskere udstationeret i udlandet eller til dig udstationeret i Danmark.
 • Studie og karriere coaching til unge mennesker, der har brug for vejledning og coaching til fastholdelse i uddannelsesvalg og fremtidig karrierevalg. Gennem samtaler får du redskaber, som kan fastholde dig i dit uddannelses- og arbejdsvalg.
 • Sensitiv coaching for sensitive mennesker. Jeg er mindfulness mentor, der giver dig værktøjer til at lære at meditere på din måde.

Om mig
Jeg er uddannet ICI Coach niveau 1 fra Empowermind og har en Master Coach uddannelse i karrierecoaching fra CoachAcademy.dk. Desuden en Master in Arts, Guidance (vejledning) fra University of the West of England, Bristol. I øjeblikket er jeg i gang med en psykoterapuet-uddannelse ”Holistic Health practitioner”.

Jeg har arbejdet som UU vejleder i flere år. Udover at vejlede og rådgive unge mennesker med deres uddannelses- og karrierevalg, har jeg lavet motiverende workshops for de ”stille og ofte svage piger”, så de har en bedre chance for at blive hørt, få mere selvtillid og se hvor deres potentiale ligger. 

Jeg skriver artikler og blogger om valg i livet, livet på dine vilkår, erhvervsvejledning, uddannelse valg og hvordan man kan omfavne livet med alt, hvad det indebærer. 

Jeg er også forfatter til en e-bog, som du kan købe på Amazon; en vejledning om, hvordan man kan være sin egen karriere rådgiver – bogen er for studerende. 

Læs mere om mig på min hjemmeside – eller kontakt mig via GoMentor og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig godt videre i livet.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.