Har din teenager svært ved at træffe sit uddannelsesvalg

Skrevet d. 16-2-2015 14:10:56 af Annette Valentine - Coach, Mentor

Vi er nået til den tid på året hvor en masse unge teenager skal træffe deres første valg, valg af ungdomsuddannelse. Deadlinen er lige om lidt når vi skriver 1. marts.

Mange har en frygt for dette valg, de skaber en indre dialog og ret hurtigt bliver de fantastisk dygtige til at tale dem selv ned, de er intet værd, kan ingenting og det hele kan også bare være lige meget!

Andre tager det sikrer valg, gør det samme som deres bedste venner gennem mange år, selvom de har en indre stemme, som rent faktisk har lyst til en mere kreative eller anderledes uddannelse.

så er der også de unge mennesker, hvor alle mulighederne er åben og de er bare helt forvirret og aner slet ikke hvad de skal gøre. Dette er en stor gruppe af unge mennesker, hvor der simpelthen er for mange valgmuligheder og i dag kan de ikke bare gå op til deres UU-vejleder for få vejledning, de er "uddannelsesparate".

Jeg tilbyder en time online coaching over skype til unge mennsker, som har brug for afklaring, at få skabt deres plan og rent faktisk se frem til august måned med glæde, iveer og nysgerrighed. Det koster kun 250 kr., kontakt mig her på siden.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.