Bevidste valg

Skrevet d. 9-2-2015 11:19:01 af Annette Valentine - Coach, Mentor

Fra vi vågner om morgenen til vi går i seng træffer vi det ene valg efter det andet. Ofte på rutinen ”det plejer vi jo at gøre”. Mange valg er ubevidste fordi vi kører på rutinen. Og til trods for at vi lever vores liv på rutinen, forventer vi stadig mere, bedre, en forandring eller forbedring et sted i vores liv.
 
Albert Einstein sagde det ganske rigtig: ”Vanvid er at gøre den samme ting igen og igen og forvente et anderledes resultat”
 
Jeg ser gerne flere begynder at træffe bevidste valg. Bevidste valg som vil bringe mere tid, glæder, latter og mindre stress i hverdagen. Hvis vi ser på børn der løber rundt og leger. De er glade, de griner og har ingen stress, endnu. At bringe leg ind i dit voksenliv, vil være en fantastisk gave dig selv og dine omgivelser. Leg kan være mange ting; du kan danse rundt på stuegulvet til dit ynglingsmusik. Du kan tage i Zoo og nyde dyrene eller gå en tur i skoven/kirkegården & kram et træ. Jeg garanterer dig, du vil få fornyet energi, glæde og kærlighed til dig selv.
 
Derfor vil jeg gerne opfordre dig til at træffe bevidste valg fra nu af, store som små. Vælg et område i dit liv, hvor du gerne vil være mere bevidst om hvad du rent faktisk gør. På denne årstid kan det være du gerne vil have mere energi. Sprøg dig selv følgende spørgsmål:
 
1.      hvad gav mig energi, glæde og latter som barn?
 
2.      Vil jeg gerne gøre det igen nu som voksen?
 
3.      Hvis ja, hvordan, hvor og hvornår vil jeg f.eks. danse rundt?
 
4.      Lav en aftale i din kalender, vær realistisk og en sæt en alarm
 
5.      GØR DET! – hver tirsdag kl. 19 skal jeg danse rundt på stuegulvet, gå en tur, svømme 20 baner
 
6.      Ingen undskyldning. – Der findes kun dårlig påklædning hvis det er en udendørs aktivitet
 
7.      Sæt pris på din aktivitet, prioriter den på højde med et lægebesøg. Lad det være et bevidst valg som bringer der tættere på dit autentiske jeg, bringer dig glæder, latter og lethed i dit kære liv.
 
Nyd din fredag

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.