Frygt, kender du til den?

Skrevet d. 9-2-2015 11:19:31 af Annette Valentine - Coach, Mentor

 
 Den anden dag måtte jeg lige minde mig selv om, at frygten for nyt bestemt ikke skal styre mit liv eller mine beslutninger. Mange mennesker kan godt blive handlingslammet når vi skal træffe en beslutning, og jeg faldt i med begge ben.
 
Jeg var dog så heldig, at i min indbakke lå der et lærerigt blog indslag. I får det lige her, det kan jo tænkes I står i samme situation og lader frygten gøre jer handlingslammet.
 
I en karriere eller starten på ens uddannelsesvej skal vi nogle gange træffe nogle spændende men også skræmmende beslutninger og det kan være rigtigt svært. Mit råd er at gør det så simpelt som det overhovedet kan blive og kast dig ud i det. Hvad er det værste der kan ske? - At du finder din vej i livet eller du finder ud af, det ikke lige var den rigtige vej for dig at tage, men du prøvede i det mindste. Dermed vil du ikke tænke, "Hvad nu hvis..."
 
Jeg lærte en del fra Deepak Chopra blog indslag, håber I vil det samme - Hvis I altså har brug for det.
 
Jeg tilbyder online coaching, skriv endelig og vi kan se om vi er et match.
 
Så keep it simple and just do it!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.