Krav til din kommende arbejdsplads

Skrevet d. 20-9-2015 20:31:22 af Annette Valentine - Coach, Mentor

Den anden aften holdte jeg et webinar med Jobzonen.dk og Gomentor. Jeg har gået og tænkt en del på to spørgsmål jeg fik.

1. Hvor ærlig skal jeg være om min sygdom?

2. Hvad jeg skal svare hvis de spørger om børn.

Jeg har selv været alvorlig syg, jeg har haft kræft hvilket betød at jeg måtte finde en ny karriere/uddannelse, som gav mig den fleksibilitet jeg havde brug for pga. de mén jeg havde fået. Jeg blev nødt til at stille mig selv nogle hudløs ærlige spørgsmål og være ærlig over mig selv og mine omgivelser. Hvilket bestemt ikke var let. Jeg har aldrig set mig selv som en svag person, men jeg har nogle svagheder som jeg blev nødt til at erkende. 

At få kræft er faktisk det bedste der er sket for mig. Og du tænke nok hvordan kan det være det bedste der er sket??? - Jo, fordi nu LEVER jeg. jeg trækker ikke bare vejret. Jeg lever, jeg gør de ting jeg har lyst til, jeg prøver tingene af og ser hvad der sker. Jeg har ikke fortrydelser. Jeg bor i udlandet og har mødt en masse forskellige mennesker, har lært en masse om mig selv og hvordan andre lever i forskellige dele af verden.

Pga. kræft tog jeg springet og flyttede til England for mange år siden, hvilket betød jeg mødte min helt fantastiske kæreste som har udvidet min horisont på mange områder. Som har givet mig oplevelser, jeg aldrig havde forestillet mig i mit liv. 

Derfor vend din sygdom om til en styrke - Du er mere modig, åben og anerkendende overfor livet og hvad du tilbydes.

Og når det kommer til børn og en kommende arbejdsplads. At få børn er en ganske naturlig begivenhed for mange mennesker i dag. Hvis du bliver spurgt til en jobsamtale om børn. Vil jeg anbefale at du svarer "Det har jeg ikke lyst til at svare på." - Det er et meget personligt spørgsmål og en arbejdsplads må faktisk ikke spørge om det.

At stille krav til din kommende arbejdsplads når det kommer til at sætte børn i verden eller hvis du har haft en alvorlig sygdom er helt normalt og et tegn på sundhed fra din side. Det viser du har selverkendelse og er modig, hvilket er to fantastiske gode kvalifikationer at have i dagens Danmark.

Mine råd til dig er: Vær 100% ærlig, have selverkendelse og husk at anerkende dig selv!

Jeg tilbyder online coaching for alle, men jeg har specielt fokus på dem som søger nye udfordringer i livet og unge mennesker. Jeg har flere års erfaring med att bygge selvtillid og selvværd op hos mine kunder. Jeg har desuden arbejdede i flere år med at skrive jobansøgninger og CV, så dine bedste kvalifikationer kommer frem i din ansøgning og CV. Skriv endelig til mig eller book en samtale på min profil.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.