André Grande - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut

André Grande

Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut

København

Personligt fremmøde

Samtale 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Savner du at snakke med en Psykoterapeut, i København eller online. André Grande - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut

Beskrivelse

Jeg hedder André Grande

Jeg er Psykoterapeut MPF. Jeg specialiserer mig indenfor Kropsterapien; hvor jeg arbejder med at bruge Kroppens sprog til at løse Sindets udfordringer. Traumeterapien; hvor jeg arbejder med, nænsomt at bruge medfølelsen, til at løsne op for utrygge tilknytninger fra barndommen. Spiritualitetsterapien; hvor jeg arbejder med at inviterer livsenergien ind i terapirummet, sådan at du kan få kontakt til din velvære og samhørighed, som er din naturlige tilstand.


Derudover har jeg tre gange om året (opstart feb; maj; Sep) Mandegrupper. Formålet med Mandegrupperne er at styrke Mandeidentiteten! et sæt af briller vi tager på, igennem seks moduler, og kigger igennem verden på. Mandegruppen tjener som forum, til at kigge først indad, og dernæst udad, og finde sin egen Autentiske Maskulinitet; i selskab med andre Mænd.


Jeg har også Meditationshold tre gange om året. (opstart feb; maj; Sep) Begynder og let-øvet holdet; er for dig; som er helt ny til at kigge indad, og har brug for at komme godt fra start - Det kan også være at du har lidt erfaring, men har en følelse af at du ofte går i stå. Det Øvede hold; er for dig som har, eller har haft, en Meditationspraksis og derfor, forholdsvis hurtigt, kan komme i en meditativ tilstand. Det kan være at du længes efter at komme dybere ind i dig selv; end hvad du hidtil har formået.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.