Anders Nepper - Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Mentor

Anders Nepper

Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Mentor

Aarhus C, Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi/coaching 650 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med rabat - klippekort 5 sessioner 3.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med rabat - for ledige og studerende 450 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med rabat - med henvisning fra læge 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel terapi/coaching (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med rabat - klippekort 5 sessioner (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med rabat - for ledige og studerende (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Individuel terapi/coaching med rabat - med henvisning fra læge (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

DYNAMISK RELATIONSORIENTERET TERAPEUT MPF Samtale med mig øger lederskabet i dit liv og skaber forandring KEND dig selv - STYRK dit Jeg - MÆRK verden Anders Nepper - Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Mentor

Beskrivelse

Låst fast i tanke og handlemønstre, der udfordrer dit liv?


Jeg anbefaler Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapi


Mod stress, angst og depression


Individuel samtaleterapi pr. session fra 450,-


Kort ventetid 1 til 2 uger    


Jeg fascineres ved og begejstres gang på gang over, hvordan et menneske eller en klient i stolen overfor mig, skridt for skridt, og tydeligt fra samtale til samtale helt synligt forandrer sig en lille smule hver gang. Og jeg ved, hvordan terapiens rum, kan tilbyde det, der skal til, for at du kan komme til at lære dig selv bedre at kende, få styrket dit indre liv, og dermed komme til at fungere bedre og udnytte dit potentiale mere optimalt. 

 

Dét sker ved at få taget bedre hånd om de udfordringer, du oplever i hverdagen, det som begrænser dig. At tage ansvar for at styre og selv at bestemme kursen, dét kaldes lederskab i eget liv. Og så er du på vej.

 

Samtale  med mig øger dit Lederskab i eget liv og skaber Forandring.


JEG KAN HJÆLPE MED

Stress, angst, depression, krise, sygdom, lavt selvværd, skyld og skam, sorg og tab, relationer, tilknytning, familiekonflikter, drømme og din retning i livet.


INDIVIDUEL SAMTALE

Den proces, som jeg er god til at skabe, faciliteres gennem et rum og en mulig-hed, hvor du selvfølgelig dels har hovedrollen med min fulde opmærksomhed, dels indgår i en relation med mig, hvor vi sammen leder efter, udforsker og finder kilden til din udfordring, og herefter arbejder den igennem, så du kommer til at stå mere fri og med større bevægelighed. Nøgleord er kontakt, nærvær, ærlighed, umiddelbarhed og humor. Men selvfølgelig også undren, følelsesfuldhed og eftertanke.


METODER

Jeg er uddannet ”dynamisk relationsorienteret" terapeut og bruger dét som udgangspunkt, men arbejder i  processen også inspireret af andre teoretiske metoder, altid tilpasset den enkelte klient og den aktuelle udfordring. Se overfor. Men kort fortalt handler det dynamiske indre om den psykoanalytiske forståelse af sammenhængen mellem begreberne tilknytning, følelser, angst og forsvar. Relationsdelen refererer til de forskellige sammenhænge, vi som mennesker indgår i, hvor det dynamiske er på spil. Bla. i vore familier, på arbejde, i skole, med kærester, ægtefæller, børn og andre nære eller intime relationer. Men peger også på den mulighed for heling og forandring, der kan opstå i forholdet mellem klient og terapeut.

 

DET GODE LIV

Jeg arbejder ud fra en viden om, at mennesket rummer en række behov, samt en specifik natur, som man ikke kan løbe fra, hvis man vil opleve ”det gode liv” og det at være tilfreds i og med livet. Man kan af forskellige årsager været kommet så langt væk fra sig selv eller sin Naturlighed, at man har brug for at komme tilbage på rette spor. 

VEJEN

Vejen dertil hænger sammen med at kunne gå ind for sig selv, ved i sit indre at få skabt en integration mellem modsatrettede sider af personligheden. Igen det Dynamiske. Herfra kan vækst og forandring opstå. Yderligere er der en nøje sammenhæng mellem kærlighed, tilknytning til andre mennesker, og så netop den mening, man kommer til at opleve i livet.

 

AT BESTEMME SELV

Jeg arbejder ud fra en viden om, at det ikke er dét, man bliver udsat for i livet, som bestemmer over eller påvirker livskvaliteten, men at det netop er, hvad man efterfølgende gør med erfaringen, der bestemmer det. Med andre ord er det aldrig for sent at gøre op med tidlige erfaringer, få sat sig selv fri og selv komme til at bestemme. Og finde sin indre ro. Og i den forstand aldrig for sent heller at få den "lykkelige barndom", som mange af os kunne ønske os at have haft. At sætte sig selv fri fra fortiden.


AT GØRE DET RIGTIGE

Hvis man har et problem eller en udfordring i livet, er det fordi, at man mangler at gøre noget. Man har brug for at lære at gøre noget nyt eller andet end det, som har vist sig ikke at fungere.


OM MIG

Jeg har solid erfaring med samtale fra forskellige sammenhænge bla. fra arbejdet som lærer, ungementor, kontaktperson og psykoterapeut. Er færdiguddannet som terapeut i 2018, men har i realiteten arbejdet som terapeut siden 2011. Er 47 år, med kæreste og bonusbørn

 

BETALING

Kontant, MobilePay eller via GoMentor


RABAT

Psykoterapeuter har ikke endnu overenskomst med den offentlige sygesikring eller Danmark, men jeg har sessioner til nedsat pris, hvis du har en henvisning fra egen læge. Typisk ved ventetid til psykolog, og hvis du gerne vil i behandling hurtigt, kan jeg tilbyde en pris, som nogenlunde matcher den egenbetaling, der en din patientandel ved en henvisning fra lægen. Også hvis du er syg, ledig eller studerende er der rabat at hente. Dokumentation forevises.


AFBUD

Afbud meldes hurtigst muligt og senest 24 timer før samtalen. Afbud ved akut sygdom eller andet meddeles inden kl. 9.00 samme dag. Ved udeblivelse uden afbud eller overskridelse af 24-timers fristen opkræves fuld timepris for den reserverede tid.


TRANSPORT OG PARKERING

LetBane og busser næsten lige til døren. Bilparkering under Dokk1, Navitas eller APCOA-Parkering i Borggade/Paradisgade.


KONTAKT mig

For en uforpligtende forsamtale (Telefon 10-20 min.)

Ring hverdage mellem 8-9 eller skriv en besked.

                                             

        "Der skal egentlig så lidt til for at blive hjulpet mærkbart videre"

                                                   

Klientudtalelser

Marianne 33 år - ""Efter et helt års opslidende kamp med dårligt selvværd, svære og selvdestruktive tanker samt fuldkommen tab af fodfæste i tilværelsen, tog jeg den vigtigste beslutning og kontaktede Anders for at blive klogere på mig selv. Her står jeg, ca. 4 måneder senere, med fornyet energi, smil på læben og mod på livet igen. Noget jeg på ingen måde havde troet var muligt. Jeg har følt mig tryg og forstået på en måde, jeg ikke har prøvet før. At møde en person som Anders, som både er enorm empatisk, forstående og giver sig god tid til én er guld værd, når tilværelsen ser knap så lys ud. Jeg kan derfor kun give Anders mine allerbedste anbefalinger". "  Læs mere  Læs mindre

Charlotte 40 år  - "Jeg har, efter en svær barndom, gået hos adskillige psykologer og terapeuter men hos dem for-måede jeg aldrig at rykke mig særligt meget. Jeg forstod ikke hvorfor, men efter jeg fandt Anders stod det pludseligt klart. Jeg kunne ikke åbne mig op til dem. Tilliden var der ikke. Anders arbejder ikke bare udfra en bog - han arbejder udfra hjertet. Han har en empati, forståelse og indlevelse som gjorde at jeg turde blotte mig og komme ind til de dybe ting som gjorde virkelig ondt. Og herfra har min verden rykket sig voldsomt - i en meget positiv retning. Jeg kan kun give Anders mine bedste anbefalinger! "  Læs mere  Læs mindre

Katrine 40 år - "Anders har været min faste terapeut gennem længere tid, og jeg har været rigtigt glad for vores forløb. Han er rolig, tryghedsskabende og nærværende og god til at vurdere, hvilke metoder der fungerer, for at nå ind hvor terapien "rykker" for mig. Han er skarp og har en evne til at finde den uventede vinkel, der sætter tingene i perspektiv og får brikkerne til at falde på plads hos mig. Jeg har rykket mig meget i forløbet med Anders og vil til enhver tid anbefale ham :-)"  Læs mere  Læs mindre

Trine 47 år - "I en svær tid, hvor der var alvorlig sygdom i min familie, stillede Anders sig til rådighed som terapeut for mig. Jeg har gennem lange perioder af mit liv arbejdet intensivt med mig selv og har i den forbindelse været i kontakt med mange forskellige former for terapeuter, og alligevel må jeg sige, at Anders som professionel behandler skiller sig ud, fordi han på unik vis evner at balancere nærvær, konfrontation, omsorg og struktur. Jeg kan derfor kun give Anders Nepper de allerbedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Dorthe 49 år - "Terapi hos Anders Nepper forbinder jeg med følgeskab, tryghed, respekt og værdighed. Anders har en særlig evne, til at skabe et roligt og trygt rum. Jeg fandt i terapien modet til at møde de sider i mig, som var sårbare og smertefulde. Jeg kunne give slip på forsvaret i den støttende energi som Anders har. Det satte proces og udvikling igang, på en fin og ordentlig måde. Der var så fin en balance i, at møde mine ressourcer og skabe styrken til det som krævede dem. Jeg giver Anders mine varmeste anbefalinger og sender også gerne mine nærmeste i terapi hos Anders."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere