Susanne Schatz - Psykoterapeut, Parterapeut

Susanne Schatz

Psykoterapeut, Parterapeut

Frederiksberg C, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

individuel samtaleterapi 900 kr. Aftal tid

individuel samtaleterapi med rabat 500 kr. Aftal tid

Prisen for studerende og personer i en økonomisk vanskelig situation.

SPECIELT TILBUD: "Parterapi" 500 kr. Aftal tid

Tilbuddet indeholder 3 dele:

1. Vi lærer hinanden at kende, og I fortæller mig, hvad I har brug for, hvor jeres udfordringer i parforholdet er.

2. Jeg introducerer jer til IMAGO-terapi (lidt om konceptet og teorien).

3. Vi laver en lille IMAGO-øvelse, så at I kan få en fornemmelse om, om IMAGO er noget for jer!Videosamtaler

Gratis video førsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

At opleve, hvad PSYKOTERAPI kan er bedre end at læse om det! Book en tid hos mig og få et personligt indtryk! Der dt. Text kommt, wenn Du runterscrollst! :-) Susanne Schatz - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

                                                                        Tryghed, forståelse og åbenhed

Som psykoanalytiker og gerontopsykoterapeut har jeg gennem de sidste mere end 20 år samlet en lang række erfaringer fra min egen klinik og fra forskellige institutioner (bl. a. som frivillig terapeut i TUBA). Derudover er jeg også IMAGO-parterapeut under supervision. Derfor kan du/ I lige nu få et specielt tilbud - kig på mine ydelser! :-)

Selvom min basis er Psykoanalyse arbejder jeg ikke kun "klassisk" analytisk, dvs. jeg integrer også andre "terapeutiske værktøjer". Det er vigtigt at du får den behandling eller ledsagelse, som hjælper dig bedst muligt i din situation!

Når du beslutter dig for at begynde et terapeutisk foreløb kan der være forskellige grunde til det:

 • Dit liv er gået i stå
 • Du har problemer med din kæreste
 • Du møder altid "den forkerte"
 • Du har oplevet tab eller anden stor sorg
 • Du er i tvivl om din fremtid (uddannelse, karriere...)
 • Du har svært ved at falde i søvn
 • Du er bange
 • Du er trist og ensom
 • eller noget helt andet

I løbet af vores samtaler får du en forståelse for, hvad der "driller" i dit liv, du udvikler værktøjer, som hjælper dig til at bryde mønstre og at håndtere situationer på en god måde. Du vil opleve mere tilfredshed, selvtillid - alt kommer mere i balance!

Vi har fokus på dine problemer og dit behov! Men det giver også god mening undervejs at tale om de små ting, som gør dig glad, og som du muligvis har glemt midt i det svære, selvom de faktisk kan være med til at lette hverdagen igen.

Nogle gange drukner det, der egentlig er så vigtigt for at have det godt sammen med sin familie, sine venner i hverdagen: et smil, ægte opmærksomhed, når vi snakker sammen, en kærlig berøring. Man glemmer fx at sige, at den anden betyder meget, at man kan lide hinanden eller bare et "Tak", fordi det er jo en selvfølge. Men det er det ikke!

En mere bevidst omgang og virkelig at være i kontakt med hinanden gør en kæmpe forskel! :-)


Jeg har især erfaring med:


Mobning

Det er overvejende et psykisk, men trods alt voldsomt overgreb, som ødelægger éns selvtillid og selvværd.

Mange mobningofre lider under senfølger og er overbevist om, at der er noget galt med dem - de føler sig grimme, for tykke, for dumme el.lign.

MEN: Mobning har intet at gøre med, at DU er forkert!

I terapiforløbet vil du lære at bryde med dit eget billede af, at mobningen var selvforskyldt, og du lærer at tro på din egen styrke, sådan at mobning praller af på dig.


Depression og burn out

Hvornår følte du dig sidste gang let og glad? Synes du, at alt bare er for meget og at du aldrig kan opnå det du vil? Har du problemer med at falde i søvn, selvom du er dødtræt?

Det er ikke altid nemt at vurdere, om man er på vej ind i en depression el. lign. Man finder forklaringer/ undskyldninger for sit dårlige humør, prøver alt for længe at leve op til (ofte egne) urealistiske forventninger, og man har svært ved at sætte grænser, at sige "nej", at prioritere sig selv igen og at slappe af.

Genkender du noget af det? Så er det vigtigt at vi snakker om dine tanker og følelser!


Kunstnere

Det kræver meget at være kreativ, at stå på scenen eller foran et kamera.

Måske har du præstationsangst, lider du af sceneskræk, eller er du bange for at din kreativitet forsvinder?

Jeg ved godt, at mange kunstnere brug deres "dæmoner" til at være kreative - og det er en helt fantastisk måde at håndtere dem på - men sommetider kan de føles så tunge, at de bliver til en indskrænkelse og faktisk stopper den naturligt flydende, kreative ånd ...

Leder du bare efter en støttende led ledsagelse eller efter en dyberegående forståelse af dit inderste inde? Du får personlige, men alligevel diskrete rammer hos mig.


Din krop

Mange unge mennesker - og det drejer sig ikke kun om piger - går rundt med en fornemmelse af at ikke være pæne, sportslige, seje nok, at være for kedelige og tykke. I vores tid er vi alle omgivede af en "retoucheret, perfekt verden" på de sociale medier.

Lad mig hjælpe dig med at blive mere uafhængig af disse falske "idealer", med at finde din egen, personlige vej til et kærligt og afslappet blik på dig selv, i balance med din krop.


Borderline

Der findes mange forskellige grader af Borderline, men i alle tilfælde kan det være svært at få styr på sig selv og sine (sommetider hurtigt) skiftende følelser. Verden er enten "sort" eller "hvid", nogle skærer sig selv for at mærke sig selv igen, eller de tager stoffer eller har en anden selvskadende adfærd.

Den trygge, stabile ramme i psykoterapien, og det tillidsfulde forhold til psykoterapeuten giver dig chancen for at udvikle dig og for at tackle dine sår.

Du lærer at tillade dig selv at være sårbar uden at være offer!


Afhængighed

... behøver ikke at være i form af narkomaner eller alkoholikere, men viser sit ansigt på mange forskellige måder: ludomani, afhængighed af elektroniske medier, af sportspræstationer, af "søde selvforkælelser", ... En harmløs nydelse kan, under bestemte omstændigheder, føre fra misbrug til afhængighed, selvom det ikke bare udvikler sig over natten.

I de fleste tilfælde er det en blanding af forskellige kilder - fx barndom, traumatiske oplevelser, problemer i det aktuelle liv.

Uanset om du selv er ramt eller du er pårørende, kan du gøre meget ved din situation. Lad os aftale noget!


Parforhold

Jeg har allerede arbejdet med par i mange år, på forskellige måder, men IMAGO har givet mig en ny, endnu bedre synsvinkel. Den tilgang, at der er en god grund til, at I har valgt hinanden, at præcis I to er blevet forelskede, sætter mere fokus på de gode ting i jeres forhold.

Men selvfølgelig har alt også en bagside, og alt det, man elsker ved hinanden kan udvikle sig til at man kommer til at irritere sig over det. Det afgørende er, at styrke de gode ting, hvor I supplerer hinanden, og at lære at håndtere de gentagende, negative situationer.

Kærligheden er en fantastisk mulighed for at åbne og udvikle sig, i det bedste tilfælde for at hele sine sår!

Det betaler sig at give hinanden en chance for at genfinde kærligheden og den begejstring, som var der i begyndelsen - IMAGO-samtaler er en god måde på at nå det.

Derudover kan IMAGO-dialoger være gode at anvende fx. i skilsmisseprocesser og i genskabelsen af brudte familierelationer.


Min målgruppe:

 • Unge voksne
 • Voksne
 • Ældre mennesker
 • Homoseksuelle
 • Kunstnere
 • Par

Mine ydelser:

 • Konfliktmægling
 • Parterapi
 • Individuel samtale
 • Online-samtale
 • Terapi på dansk og tysk

Det er vigtigt, at du giver besked - mindst 24 timer før -  hvis du ikke når vores aftale, så du kan undgå at betale!


Für die deutschsprachigen InteressentInnen:

Ich habe über 20 J. Erfahrung sowohl in meiner eigenen Praxis als auch in verschiedenen Institutionen.

Die Psychoanalyse ist mein psychotherapeutisches Grundgerüst, aber es war für mich immer wichtig, meine Kompetenzen zu erweitern, um meine PatientInnen bestmöglich begleiten zu können - daher meine Gerontotherapieausbildung und aktuell die IMAGO-Weiterbildung (unter Supervision).

Auch wenn Problemstellungen einander gleichen können steckt immer eine individuelle Geschichte dahinter, die es gilt zu erfassen und zu bearbeiten!

Wenn Du das Gefühl hast, nicht weiter zu kommen oder dass Deine Lebensfreude verschwunden ist, Dich Deine Pflichten erdrücken, Du Dich schlaflos herumwälzt, dass Deine Beziehung unter immerwiederkehrenden Mustern langsam in Brüche geht oder Dein Selbstwert nicht starkt genug ist - egal, womit Du Dich quälst, alleine gelassen fühlst, hilft es, darüber zu reden!

In der Psychotherapie geht es darum, eine andere Perspektive einnehmen zu können, Werkzeuge zu entwickeln, mit Situationen besser umgehen zu können!

Meine Erfahrung ist, dass man noch so viel über Therapie schreiben kann, aber ein persönlicher Eindruck in einem Erstgespräch ist durch nichts zu ersetzen - fachliches Knowhow ist die Basis, aber entscheidend ist, om man sich gut aufgehoben, wertgeschätzt und verstanden fühlt!

Lass uns einen Termin vereinbaren und schauen, was Du an Begleitung brauchst!


                             

Klientudtalelser

Maria, 27 år - "Susanne har hjulpet mig meget igennem vanskelige perioder, og jeg har gennem vores samtaler lært at acceptere mine følelser og at finde en måde på at omgås dem! Psykoterapien har hjulpet mig til at have et mere uafhængigt og lykkeligere liv, og min angst styrer mig ikke længere! Tak for det!"  Læs mere  Læs mindre

Manuela, 30 år - "I starten havde jeg bare fornemelsen af en ubestemt utilfredshed i mit liv, men i løbet af terapien begyndte jeg at forstå, hvor det kommer fra og hvordan ting hænger sammen. Under hele terapien havde jeg følelsen af, at alt var i orden lige efter mottoet: "Alt må, men intet skal!" Af den grund kunne jeg åbne mig forholdsvis hurtigt! Atmosfæren var afslappet, og Susanne er en kompetent og empatisk psykoterapeut med humor - hun er dygtig til at finde ind til kernen af problemerne gennem sine spørgsmål og sin måde at lytte på! Jeg har opnået mere klarhed over problemerne i min familie og i mit parforhold, som før var fortrængt! Jeg har kunnet styrke min selvbevidsthed, og jeg er blevet mere opmærksom på de små dejlige ting, som livet også tilbyder og som fører til mere tilfredshed og balance."  Læs mere  Læs mindre

Max, 46 år - "Til hver samtale følte jeg mig tryg og forstået og gik styrket hjem - jeg lærte at acceptere dele af min personlighed, som jeg ikke brød mig om. Det var ikke altid nemt ... Men nu er jeg "herre i eget hus" og mere afslappet, når livet byder mig situationer, som tidligere var svære at tage imod!"  Læs mere  Læs mindre

Petra N., 39 år - "Susanne er en super dygtig psykoterapeut, med en fremragende fornemmelse for hvem, hun sidder overfor! Hun var en meget værdifuld støtte og hjælp i vanskelige livssituationer. Jeg følte mig altid godt tilpas, tryg og forstået! Hendes enormt værdsættende og empatiske tilgang såvel som hendes faglige kompetence gav mig mulighed for at videreudvikle mig personligt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere