Pia Holbæk - Coach, Mentor, Familieterapeut/-rådgiver, Mentaltræner

Pia Holbæk

Coach, Mentor, Familieterapeut/-rådgiver, Mentaltræner

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Pia Holbæk - Coach, Mentor, Familieterapeut/-rådgiver, Mentaltræner

Beskrivelse

Styrk dit personlige lederskab, din indre ro og din handlekraft

Ønsker du

 • At finde din styrke til at gå efter dine mål og drømme.
 • At se, at du har et større potentiale end du umiddelbart oplever
 • At finde dit mod frem til at gøre det du drømmer om
 • At styrke din accept af dig selv
 • At styrke din indsigt og handlekraft
 • At styrke dine relationer
 • At finde indre ro

Så kontakt mig.

Min tilgang som coach er

 • at støtte dig i det du ønsker at skabe
 • at lytte til dig og dit potentiale
 • at udfordre dig kærligt i forhold til dine undskyldninger

Par og familiecoach

Ønsker I at

 • styrke jeres forståelse af hinanden
 • styrke jeres indbyrdes kommunikation
 • styrke jeres samhørighed som familie
 • finde harmonien i familien
 • få mere glæde, overskud og nærvær
 • forbedre jeres kommunikation med jeres børn
 • finde jeres rolle som nybagte forældre
Par og familiecoaching er en helt unik udviklingsmulighed for jer, som ønsker at arbejde med jeres trivsel i jeres familieliv.
Jeg tager i vores coachingsamtaler udgangspunkt i jeres ønsker for forandring og jeres værdier, drømme og håb for jeres parforhold og familieliv.
Når vi som mennesker føler os pressede, kan vi have rigtig svært ved at høre, hvad den anden siger og vi kan have svært ved selv at fortælle, hvordan vi har det. Hurtigt bliver kommunikationen præget af anklager og forsvar og vi er fanget i et mønster, der kan være svært at komme ud af igen. Gennem par og familiecoaching støttes I til at få øje på uhensigtsmæssige mønstre og i at se nye muligheder i jeres kommunikation og samliv.
Er I blevet nysgerrige er I velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Min profil

Jeg har altid været drevet af personlig udvikling og hvordan vi kan udfolde vores potentiale og det er også indenfor dette felt, jeg har bevæget mig i hele mit arbejdsliv, som pædagog, som leder og som menneske.
Jeg har en baggrund som socialpædagog, med overbyggende diplom i Pædagogik og i Ledelse.
Jeg har mange års erfaring i arbejde med børn, unge og familier, samt med ledelse indenfor det pædagogfaglige felt gennem 15 år som leder for 35 - 40 medarbejdere.
Jeg sagde mit job op som leder i 2015 for at arbejde som coach, for herigennem at kunne leve min drøm og vision ud om at gøre en forskel.
Privat er jeg gift, jeg har 3 voksne børn som er ved at stifte egen familie.  

Klientudtalelser

Anni Koch-Knudsen - "Pia havde et godt tilbud på 3 sessioner på Facebook, som jeg fik lyst til at bruge til synliggørelse som billedkunstner og bearbejde blokeringerne i denne proces Kreativiteten er vigtig for mit gode liv har det godt – mit gode liv med optimal indre balance er gødningen, der får min kreativitet til at blomstre. Det blev en spændende udfordring at se nye vinkler og åbne andre døre til den selvforståelse, jeg har interesseret mig for professionelt og personligt i mange år. Det er altid svært at se sine egne begrænsende tankesæt med nye øjne. Pia giver nye vinkler, gode teknikker og det nødvendige kærlige skub videre i processen med en stærk intuitiv fornemmelse for den usagte problematik, der er nøglen til forståelsen. Rar fornemmelse , at Pia Holbæk er der som den dygtige GPS jeg kan kontakte, når jeg kører fast i min fortsatte søgen i ukendt landskab. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 45 år - "Jeg har haft et coachingforløb på 6 samtaler hos Pia. Jeg har oplevet det som værende ekstremt trygt, kærlighedsfuldt og lige på kornet. Pia er ærlig og ligetil. Pia er hjertevarm og formår at skabe en enorm tryghed og ikke dømmende. Alt dette har for mig været med til at skabe et rum for yderligere selvindsigt og refleksion. Pia har formået at hjælpe mig til at stille skarpt på nogle temaer i mit liv, som jeg i forvejen har været opmærksom på, men nu er der opstået direkte koblinger, som jeg kan arbejde videre på. Jeg er herigennem blevet mere opmærksom på, hvad jeg vil og ikke vil, men har også fået en oplevelse af, at jeg – i den forbindelse – tidligere har stillet meget skarpe linjer op for mig selv i mit liv, som har været drevet af frygt. Jeg kan absolut anbefale Pia som coach på baggrund af ovenstående. TUSIND tak for dig, skønne Pia. Det har været en fornøjelse (og også hårdt)."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.