Når for mange bolde i luften, forhindrer dig i at score!

Skrevet d. 1-4-2019 13:27:19 af Pia Holbæk - Coach, Mentor, Familieterapeut/-rådgiver, Mentaltræner

Elsker du også at have mange bolde i luften?

Det gør jeg - og jeg elsker at få nye ideer.

Jeg elsker at brainstorme og forestille mig, hvordan alle mine gode ideer kunne blive til succesfulde projekter. Jeg føler mig enormt levende og intet kan bremse mig.

Jeg elsker det og kan føle mig helt høj.

Lige indtil jeg opdagede, at mine mange ideer og bolde i luften faktisk forhindrer mig i at føre dem ud i livet. Jeg springer fra den ene geniale ide efter den anden, men det er et fåtal, jeg får ført ud i livet.

Da jeg indså det, fik jeg øje på, at så længe jeg ikke fører mine ideer ud i livet, bliver jeg fri for at mærke min  frygt for, at ideen måske ikke lykkes (at jeg ikke lykkes). Jeg bliver i min falske comfortzone, hvor jeg umiddelbart ikke konfronteres med min frygt for at mislykkes.

På den måde kan jeg opretholde min illusion om, at jeg og mine ideer er geniale.

Konsekvensen er, at jeg går i en illusion om at være inspirerende og skabende. I virkeligheden er jeg en med mange bolde i luften.

Nu træner jeg at tage ansvar for det jeg gerne vil, nemlig at være inspirerende og skabende og gøre en værdifuld forskel.

Jeg træner ved at arbejde med mit fokus & brug af tid samtidig med, at jeg træner at turde risikere lidt mere og på den måde blive fortrolig med min frygt, for at mislykkes.

For jeg ved nu, at frygt kan trænes mindre og min fortrolighed med min frygt kan trænes større.

Ønsker du også at få øje på, hvad der forhindrer dig i at opnå det, du drømmer om og få redskaber til at overkomme dine forhindringer, så er coaching måske noget for dig?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.