Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mit mål er ikke at blive perfekt men at holde af hele dig Marie-Louise Wegener - Coach

Beskrivelse

Om Marie-Louise 

De første 21 år af mit liv, vidste jeg ikke, at jeg havde ret til at have en stemme. Eller at jeg havde én i det hele taget.

 • Jeg var hverken klar over, hvem jeg var eller hvad jeg ville og troede hverken på mig selv eller mine drømme.
 • Jeg vidste ikke, hvad selvomsorg var
 • Forstod ikke, hvordan jeg skulle eller kunne sætte grænser for mig selv
 • Jeg lyttede aldrig til min indre stemme.
 • Og jeg holdt i hvert fald ikke af mig selv

I stedet gjorde og tænkte jeg;

Ingenting, men var ofte følelsesløs og fulgte blot efter andre og endte derfor tit i situationer, jeg egentlig ikke havde lyst til at være i, men jeg forstod ikke, at jeg godt måtte sige nej. Jeg bemærkede ikke, når mine grænser blev overskredet og vidste ikke, at jeg gerne måtte gå, sige nej. At jeg kun behøvede at gøre det, jeg ville. Heldigvis lærte jeg dog med tiden netop at sætte de grænser, som er nødvendige at sætte, hvis jeg ville være et menneske, der står ved sig selv. Et menneske, der ved hvad hun vil, som lytter efter sin indre stemme og et menneske, der formår at holde af sig selv på godt og ondt. Jeg lærte nødvendigheden i først og fremmest at definere mine grænser for overhovedet at have mulighed for at opdage, når de blev overskredet Og jeg lærte, at jeg er den vigtigste person i mit liv, og at jeg derfor skulle passe godt på mig selv.


Den dag i dag øver jeg mig dog stadig i at lytte, at mærke efter og at være tålmodig, men jeg lever et liv, hvor jeg;

 • Er opmærksom på de glidebaner, jeg har
 • Hvor jeg ikke lader mig selv holde mig tilbage
 • Et liv, hvor jeg holder af mig selv og bruger tid på selvomsorg- og kærlighed
 • Hvor jeg er min egen nærmeste Og hvor jeg kender mine værdier og tager ansvar for at holde fast i dem og mig

Mit mål er ikke at blive perfekt og helet, og det er heller ikke et mål, jeg ville ønske for mine klienter. I stedet er mit mål at se rejsen hen imod den jeg gerne vil være, som den egentlige udvikling og at nyde turen derhen. Og at se arbejdet med mig selv som den største gave, jeg kan give til mig og som noget jeg fortjener mere end noget andet. Fordi jeg holder af mig selv.


Vil du også gerne lære at holde af dig? Så kontakt mig og lad os komme i gang <3

Klientudtalelser

Mette - "Marie Louise var en meget kompetent mentor og var meget nærværende og var god til at finde frem til fokus i udfordringen"  Læs mere  Læs mindre

Susan - "Jeg er dybt taknemmelig for at jeg valgte Marie-Louise som min coach. Hun er fremragende til at guide mig gennem mine forhindringer, så jeg får energien og troen på at jeg kan nå min drøm. Jeg har fået små og klare opgaver at arbejde med fra gang til gang. Marie-Louise er et roligt og varmt menneske med et nærvær der gør mig rolig, glad og giver mig tro på mig selv. Du er i trygge hænder og jeg kan varmt anbefale Marie-louise som din coach."  Læs mere  Læs mindre

Thomas Dybro - "Jeg brugte Marie-Louise Wegner som foredragsholder på NewLevelConvention 1. marts 2014. Mit kendskab til Marie-Louise kommer fra Manning Inspire coachuddannelsen, hvor jeg var coachtrainer for hendes hold i 2013. Jeg oplevede hende som en meget seriøs, empatisk og sympatisk kvinde. Jeg var overbevist om, at hun ville kunne skabe stor værdi for deltagerne til min event. Hendes professionelle tilgang og ønske om at ville give deltagerne både udfordringer og konkrete værktøjer, sikrede en høj kvalitet på min event, som handler om at transformere sig selv til en endnu bedre udgave. Jeg håber helt sikkert, at jeg kan samarbejde med Marie-Louise igen, og jeg giver hende min varmeste anbefaling til andre som ønsker foredrag, coaching, workshop etc."  Læs mere  Læs mindre

Elisabeth - "Jeg vil anbefale Marie-Louise til alle, som tror, de har prøvet alt, og alligevel føler, de ikke kommer videre. Du kan komme videre! Det føler du, når du har Marie-Louise med på "dit hold"."  Læs mere  Læs mindre

Anne Mette - "ML er rolig og holder fast i tråden undervejs. Hun udfordre en til at komme på sporet og har gode værktøjer til at komme videre. Jeg har brugt mine 3 sessioner til at få en bevidsthed om, hvilket værdi set som skal guide mig både fagligt og personligt. Jeg kan klart anbefale ML"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.