Marie-Louise Wegener - Coach

Marie-Louise Wegener

Coach

Rødovre, Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Lifecoaching - individuel session 1.050 kr. Aftal tid

Lifecoaching - Hold af Dig forløb 4.725 kr. Aftal tid

Mit største ønske for mine klienter er at de, når vi afslutter vores tid sammen, står stærkere og med en klarhed over, hvad de selv ønsker og kan. Og ikke mindst, at de nu har styrken og indsigten til at holde fast i det, de har lært om dem selv, om deres mønstre og deres faldgruber.
 
Derfor bruger vi gennem forløbet også meget tid på dit eget ansvar og på, hvordan du selv kan påvirke dit liv og komme væk fra den, du ikke længere vil være og tættere på den person, du ved, det er meningen, du skal blive. Det vigtigste er dog ikke, at du partout skal forandre dig, men at du skal få øje på dig selv.
 
For det er når lyset bliver tændt, når vi indser, hvad det egentlig er vi gør og ikke gør, at den største forandring viser sig.
 
Hold af dig selv 
Mit forløb, Hold af Dig Selv, består af 5 sessioner, hver session varer en time, på nær den første, hvor vi sammen har 1,5 time til at lære hinanden at kende og komme tættere på, hvilke temaer og problematikker vi skal bruge resten af forløbet på.
 
Forløbet koster kun 2.750 kroner inkl. moms, og ved køb af forløbet fastsætter vi alle fem datoer, så vi sammen forpligtiger os til hinanden og det vi sammen skal opnå for dig.
 
Ønsker du ved forløbets afslutning af fortsætte arbejdet med dig selv eller har du senere hen brug for hjælp og sparring til at vedligeholde din udvikling kan du tilkøbe en enkeltsession for 650 kroner inkl. moms eller tre sessioner for 1.700 kroner inkl. moms.
 
Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har brug for en snak eller har spørgsmål, inden du investerer i forløbet.

Lifecoaching - Hold af Dig forløb - 3 sessioner mere 1.700 kr. Aftal tid

Parcoaching 1.300 kr. Aftal tid

Business coaching - Individuel session 1.050 kr. Aftal tid

Business coaching - Team 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 07 59

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 07 59

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Det starter med, at du holder af dig selv...... Marie-Louise Wegener - Coach

Beskrivelse

Hold af dig selv - er det jeg tror på - det er starten på din rejse.


Life Coaching

Som Life Coach brænder jeg for at du skal nå dit mål. For at udnytte dit fulde potentiale. Coaching handler om en plan - om at tage action. 

Når du tager herfra har vi talt dit mål igennem, og lagt en plan for hvad næste skridt er for dig.

 Er du:

 • Stresset - stress kan opstå når vores interne krav og forventninger ikke stemmer overens med de ydre forventninger og pres. Vi ser på hvad er årsagen til dit stress og laver en plan
 • Fanget i mange dilemmaer - ofte er vi fanget i vores egne (manglende) prioriteringer. Vi vil det hele og gerne på en gang. Det kan udover stress også medføre, at vi aldrig er rigtig er tilstede i nuet.
 • Længes du? Har du følelsen af at du "kan mere" - "vil mere", men ikke ved hvad eller hvordan?
 •  Kan ikke komme i mål? Jeg ved lige præcis hvad jeg vil, men kan ikke nå i mål, fordi forhindringerne virker uoverskuelige.
 •  "Mellem-glad" - er det bare aldrig helt godt? Lad os se på hvad du brænder for.

 

Jeg har særlig erfaring med mønsterbrud og lavt selvværd, også målrettet til unge. Står du med en fortid der er en forhindring, for at nå dine mål? Lad den ikke forhindre dig. Du kan bryde dine uhensigtsmæssige mønstre og gøre lige præcis det du drømmer om.


* Drømmer du det, så kan du det også *

 

Business Coaching

Som businesscoach brænder jeg for, at jeres team skal blive et high performance team.

Jeg tilbyder teamcoaching og individuel coaching til medarbejdere i virksomheden. Ofte vil et forløb bestå af en kombination af begge.

 Hvordan vi kan arbejde med din virksomhed, dit team eller individuelle medarbejdere, bør vi mødes og tale om.

 

Jeg tilbyder bl.a.

 • Team værdier -  skal et team performe sit bedste, er det essentielt at have teamets mål og værdier på plads. Dette sikrer bedre performance, effektivitet og motiverede medarbejdere.
 • Målsætning - team, individuel, ledelse
 • Stresshåndtering med teamet i fokus, en team session og individuel coaching
 • Karriere coaching - fx. til et internt top-talent program hvor der er brug for ekstern vejledning, coaching eller en mentor til medarbejderne.
 • Time management - optimér din arbejdsdag og brug dine ressourcer rigtigt. Hvad er vigtigt og haster, og hvad kan vente? Vi sætter dine opgaver i struktur, så det er enklere at prioritere. Individuel coaching.


Jeg er uddannet Life of Business Coach hos Manning Inspire i 2012. Jeg har siden da arbejdet delvis som coach, intern coach i en virksomhed & foredragsholder. Derudover har jeg 20 års erfaring inden for salg og marketing.

 

 

Klientudtalelser

Mette - "Marie Louise var en meget kompetent mentor og var meget nærværende og var god til at finde frem til fokus i udfordringen"  Læs mere  Læs mindre

Susan - "Jeg er dybt taknemmelig for at jeg valgte Marie-Louise som min coach. Hun er fremragende til at guide mig gennem mine forhindringer, så jeg får energien og troen på at jeg kan nå min drøm. Jeg har fået små og klare opgaver at arbejde med fra gang til gang. Marie-Louise er et roligt og varmt menneske med et nærvær der gør mig rolig, glad og giver mig tro på mig selv. Du er i trygge hænder og jeg kan varmt anbefale Marie-louise som din coach."  Læs mere  Læs mindre

Thomas Dybro - "Jeg brugte Marie-Louise Wegner som foredragsholder på NewLevelConvention 1. marts 2014. Mit kendskab til Marie-Louise kommer fra Manning Inspire coachuddannelsen, hvor jeg var coachtrainer for hendes hold i 2013. Jeg oplevede hende som en meget seriøs, empatisk og sympatisk kvinde. Jeg var overbevist om, at hun ville kunne skabe stor værdi for deltagerne til min event. Hendes professionelle tilgang og ønske om at ville give deltagerne både udfordringer og konkrete værktøjer, sikrede en høj kvalitet på min event, som handler om at transformere sig selv til en endnu bedre udgave. Jeg håber helt sikkert, at jeg kan samarbejde med Marie-Louise igen, og jeg giver hende min varmeste anbefaling til andre som ønsker foredrag, coaching, workshop etc."  Læs mere  Læs mindre

Elisabeth - "Jeg vil anbefale Marie-Louise til alle, som tror, de har prøvet alt, og alligevel føler, de ikke kommer videre. Du kan komme videre! Det føler du, når du har Marie-Louise med på "dit hold"."  Læs mere  Læs mindre

Anne Mette - "ML er rolig og holder fast i tråden undervejs. Hun udfordre en til at komme på sporet og har gode værktøjer til at komme videre. Jeg har brugt mine 3 sessioner til at få en bevidsthed om, hvilket værdi set som skal guide mig både fagligt og personligt. Jeg kan klart anbefale ML"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere