Laura Kjær Jacobsen - Cand. Pæd. Psyk

Laura Kjær Jacobsen

Cand. Pæd. Psyk

Skørping , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Gratis forsamtale pr telefon 0 kr. Aftal tid

Samtale/terapi uspecificeret 1.000 kr. Aftal tid

Følelsesmæssig fertilitetsrådgivning Forløb 6.000 kr. Aftal tid

Følelsesmæssig fertilitetsrådgivning 1.000 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Samtale/terapi uspecificeret (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Følelsesmæssig fertilitetsrådgivning Forløb (GoMentor videosession) 6.000 kr. Aftal tid

Følelsesmæssig fertilitetsrådgivning (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Min mission er at skabe lindring, energi og overskud mens vi danner familie. Uanset om vi er solo, leve i kerne- eller regnbuefamilier eller noget helt fjerde. Laura Kjær Jacobsen - Cand. Pæd. Psyk

Beskrivelse

Hvad kan du få ud af at søge opbakning og hjælp hos mig?


Den periode i livet hvor vi danner familie, rummer nogle at de allerstørste udfordringer og omvæltninger for os mennesker. De fleste mennesker som er i den fase i livet, men fx. oplever...

 • At de må kæmpe hårdt for at blive forældre
 • Mister mange gange inden de bliver forældre
 • Har det fysisk eller følelsesmæssigt svært, mens de venter barn
 • Frygter fødslen eller oplever en voldsom fødsel
 • Mærker det er svært og overvældende at blive mor, far, medmor, medfar eller noget helt femte
 • Bliver forældre til et barn som er født for tidligt, som ikke er rask og eller til et barn som dør
 • Må indstille sig på et liv uden egne børn
 • Bliver forældre alene eller har det svært med deres partner eller egne forældre

...de oplever også ofte en alvorlig følelsesmæssig belastning, som det trækker dybe spor i deres liv.


Noget af det sværeste kan være at undgå, at de følelser og bekymringer, som helt naturligt opstår i den situation, ikke kommer til at fylde alt for meget.


Utryghed, usikkerhed, træthed, frustration, afmagt, vrede, sorg, angst og depression, er ofte det mine klienter kommer med. Ofte leder det til, at de lider og kæmper langt mere end de behøver og føler sig låst fast deres situation på ubestemt tid. Men sådan behøver det ikke at være.


Jeg kan hjælpe dig med at skabe mere energi, overblik og følelsesmæssigt overskud i denne vigtige fase i dit liv. Jeg kan give dig et professionelt og omsorgsfuldt blik på din livssituation og være med til, at holde dig fokuseret på dine ønsker for dit liv. Sammen finder vi ind til en dagligdag hvor du oplever større trivsel, tryghed og større følelsesmæssigt overskud på trods af din livssituation.


Jeg yder følelsesmæssig omsorg og hjælp til kvinder,  mænd, par, LGBTQ+, og solo forældre Jeg er specialiseret i at vejlede, støtte og yde psykologisk rådgivning og samtaleterapi i forbindelse med ufrivillig barnløshed, fertilitetsbehandlingsforløb og alternative familieformer, når du eller din partner er gravid, i relation til fødsler, og i tiden efter du er blevet forældre, hvis du mister et barn eller hvis du må se i øjnene, at du ikke bliver forældre til et levende barn og har brug for at lande følelsesmæssigt i den virkelighed. 

Hvordan hjælper jeg dig?


Den måde jeg hjælper dig på, afhænger helt naturligt af din situation, og af hvilke metoder der er meningsfulde og virksomme for dig. Jeg ser mange forskellige mennesker og problemstillinger inden for mit speciale og det kræver forskellige tilgange, for at skabe en varig positiv virkning hos den enkelte. Derfor er det følgende et generelt billede. 


Jeg integrerer elementer fra humanisk psykologi, tilknytningspsykologi, kognitiv adfærdsterapi, mindfulness og acceptance and commitment terapi i samarbejdet med mine klienter. Det er ikke sikkert det siger dig så meget? Hvis ikke - vil jeg gerne forsøge at forklare det i det følgende afsnit.


Jeg arbejder ud fra nogle psykologiske antagelser, som danne grundlaget for vores samarbejde. Den ene er, at vi som mennesker, fra vi er nyfødte og gennem hele livet søger tryghed i tilknytning til andre centrale mennesker i vores liv. Den måde vi har lært at knytte os til andre på som børn, betyder noget for hvordan vi lever i vores relationer som voksne.


Jeg anser relationen mellem du og jeg som helt central for effekten af vores arbejde. Du vil mærke mig som menneske og du vil mærke hvordan jeg oprigtigt føler og engagerer mig med dig. For det jeg laver er ikke bare mit job - vores samarbejde, er en del af det som skaber mening i mit liv.


Jeg arbejder med at skabe en kombination af rum hvor følelserne får plads og har samtidig den tilgang, at vi kan mennesker hjælpe os selv, ved at være bevidste om  og arbejde med de mekanismer og mønstre der spænder ben for os, når livet slår knuder.


Vores samtaler tager udgangspunkt i det som fylder hos dig i nuet og hvis det er meningsfuldt, også i den livshistorie du bærer på. Det skaber et vigtigt rum for dine følelser og giver os indsigter og forståelse for dine muligheder for lindring og udvikling fremadrettet.


For at igangsætte en bevægelse hos dig, der skaber en reel positiv forandring, går vi ind og arbejder med helt konkrete teknikker og værktøjer, som hjælper med at skabe forandring, luft og overskud i dit liv. Det kan være ved at indarbejde nye måde at opleve, tænke, handle og reagere på, så du bliver i stand til at slippe følelsesmæssig uro, som dræner dig for energi og stjæler din indre ro og dit overblik.


At skulle lave om på så meget, kan godt virke som en stor mundfuld, men tænkt på, at det hele ikke skal ske på en gang. Det er en process, hvor du gradvist vil opleve gennembrud og forbedringer som betyder, at du får overskud og energi til at være i dit liv og til at rumme din situation. 


Om min baggrund og specialisering?


Oprindeligt er jeg uddannet Jordemoder. Jeg har arbejdet med gravide, fødende og barslende kvinder i ti år. Herunder har jeg forsket i fødsler og smerter. Men psykologien og ønsket om egen klinik, har altid trukket i mig. Derfor har jeg læst en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi ved Århus Universitet. Jeg har forsket i familiedannelses-psykologi og samtidig specialiseret mig psykologisk og terapeutisk i, at hjælpe mennesker der oplever, at livet slår store knuder, mens de er i den fase i livet hvor de danner en familie, bliver en familie, eller arbejder på at skabe en familie.


Mit arbejde er dybt meningsskabende i mit liv - og det mærker du i kontakten med dig. Jeg ER virkelig med dig i det du står i, lige ind til det lysner for dig og du ikke længere har brug for min opbakning. 


Jeg er 40 år, er gift og har tre børn. Og jeg bærer selvfølgelig selv på nogle svære livserfaringer, der har formet mig - det er deraf er min interesse for at arbejde psykologisk udspringer. 


Du er så velkommen hos mig, enten i min fysisk klinik i Skørping eller i min On-line praksis. 

Klientudtalelser

Ida Kristiansen - "Laura hjalp mig med at håndtere min værste frygt - at jeg aldrig skulle blev mor. Forløbet gav mig mere ro på og en eller anden styrke som gjorde, at fertilitetsbehandlingen føltes lettere at være i, både fysisk og følelsesmæssigt - det fik mig til at give slip på mine frustrationer. "  Læs mere  Læs mindre

Louise Kloster - "Efter den afklarende samtale vidste jeg, at Laura var den rette til at hjælpe mig. Jeg går fra samtalerne med en helt anden følelse i kroppen. Jeg presser mig selv mindre og kan meget bedre rumme min magtesløshed. Jeg fik konkrete øvelser i hånden som gør, at jeg bedre kan finde ro, når jeg stresser mellem sessionerne."  Læs mere  Læs mindre

Rebecca Johnsson - "Laura ved virkelig hvad hun har med at gøre. Hun er så omsorgsfuld og hun var bare med mig hele vejen. Det hjalp mig med, at bære de mange nedture, frustrationer og konflikter jeg oplevede. Jeg har lært uendeligt meget om mig selv undervejs - noget som jeg tager med mig altid. Barnløsheden er det vildeste og mest ensomme min mand og jeg nogensinde har stået i. Men med Laura på sidelinjen, blev det faktisk muligt, at finde en form for følelsesmæssig balance midt i kaos og uvished. Det betød så meget, at jeg fik mere ro på - også for min mand."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.