Laura Kjær Jacobsen

Cand. Pæd. Psyk

Skørping , Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Gratis forsamtale pr telefon 0 kr. Aftal tid

Samtale/terapi uspecificeret 900 kr. Aftal tid

Følelsesmæssig fertilitetsrådgivning Forløb 6.000 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Samtale/terapi uspecificeret (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Følelsesmæssig fertilitetsrådgivning Forløb (GoMentor videosession) 6.000 kr. Aftal tid

Følelsesmæssig fertilitetsrådgivning (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Min mission er at skabe lindring, energi og overskud mens vi danner familie. Uanset om vi er solo, leve i kerne- eller regnbuefamilier eller noget helt fjerde. Laura Kjær Jacobsen - Cand. Pæd. Psyk

Beskrivelse


I min terapeutiske klinik, Fertilitet & Familiedannelse, arbejder jeg med samtaleterapi og psykisk rådgivning af mænd, kvinder og par; når I forsøger at danne en familie, når I bliver forældre. Og meget væsentligt, så er jeg her, hvis I mister jeres barn eller hvis I må omstille Jer til et liv uden (levende) børn.

Familiedannelse omfatter de følelsesmæssige og fysiske processer vi er i, når vi ønsker at danne en familie, i forbindelse med graviditet, fødsel og i de første år efter fødslen. Ikke mindst omfatter familiedannelse uønsket permanent barnløshed og sorg over at at miste et lille barn, eller at blive forældre til et barn, som ikke er rask. 


Klinikken er til for dig. Formålet med mit arbejde er, med omsorg og psykologisk indsigt, at værne om og styrke dit mentale helbred. Hvert eneste menneske, eller par jeg møder, står i sin helt særlige og meget personlige situation, med sin helt egen historie og egne forudsætninger.


Det er lige præcis dér vi begynder sammen, for at arbejde os hen imod, at du mærker større velbefinde og er i bedre følelsesmæssig balance - på trods af dine svære livsomstændigheder. Dette vil kunne sprede sig som ringe i vandet i dine nære relationer, som ofte også vil være udfordrede af omstændighederne.


Jeg hjælper dig med, at skabe mere klarhed, ro og et større mentalt overskud, ved at hjælpe dig med at få indsigt i hvad der er på spil hos dig. Jeg kan give dig et professionelt og omsorgsfuldt blik på din livssituation og være med til, at holde dig fokuseret på dine ønsker for dit liv. Det er mit hjertelige ønske og fokus i mit arbejde sammen med dig, at du skal finde ind til en dagligdag med større trivsel, tryghed og et større følelsesmæssigt overskud på trods af dine udfordringer. ​


Til dig som gerne vil lære mig lidt at kende ​- om mig og min baggrund 

Mit navn er Laura Kjær Jacobsen. Jeg er jordemoder og uddannet kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i familiedannelse, fra Århus Universitet. Sideløbende med min terapeutiske specialisering og øvrige arbejdsliv, har jeg brugt en del tid på at forske for at skabe mere viden om, hvordan professionelle kan støtte mennesker bedst muligt gennem deres fødsler og familiedannelsesproces. ​

Jeg har selv mærket hvordan livet kan bide fra sig. Både da jeg selv blev mor og da jeg som teenager mistede min egen elskede mor, som døde af kræft. Da jeg blev mor for anden gang, blev jeg presset til min yderste grænse, fordi mit lille barn sov afbrudt og var svært for mig at trøste. Det aktiverede nogle af mine egne tidlige traumer og mønstre. Det kom til udtryk igennem temperamentsfulde udbrud, ubeskrivelig træthed og nedsat kognitiv funktion. Det udfordrede naturligvis alle i vores lille familie - inklusiv min relation til vore ældste søn og forholdet til min mand.


Både tabet af min mor og mine erfaringer fra da jeg selv blev mor, har ansporet mig til, at kigge indad og forstå mig selv, for at kunne bearbejde det. Det har indimellem været hårdt, men skubber samtidig løbende til en udvikling, som skaber større indsigt og er både frugtbar og givende. Jeg har flyttet mig milevidt og gjort mig fri af en masse begrænsende mønstre.


Så jeg kender følelsen af, at være i dyb sorg, af at leve med alvorlig uvished om fremtiden og af at føle mig komplet magtesløs, skamfuld og uden for fornuftens rækkevidde. Ligesom jeg har oplevet hvor helende og energigivende det kan være at bearbejde det gennem terapi og på den måde lande i mig selv igen.


Den tid i livet hvor vi fokuserer på at skabe en familie, kan være en af de mest intense og udfordrende faser, vi mennesker kommer igennem. Helt naturligt kommer det bag på de fleste af os, hvor hårdt det faktisk kan være. Måske fordi det at skabe en familie, er vigtigt for os og noget vi ser frem til med glæde og positive forventninger.


Da jeg selv var udfordret som ny mor, savnede jeg én der kunne gå ind i alt det svære sammen med mig, på en ordentlig og professionel måde. En person der var vidende og forstående og som kunne guide mig.


Det er derfor jeg er her i dag. Jeg går med mennesker ind i deres udfordringer på en ordentlig måde. Sådan at de mennesker jeg hjælper, opnår større selvindsigt og klarhed i deres situation og dermed udvikler sig og får overskud til at være i deres liv - selvom det er svært. Det gør mig inderligt glad, dagligt at se denne positive udvikling udfolde sig hos mine klienter.

Jeg arbejder altså med det ,jeg gør, fordi det hjælper mennesker lettere igennem det som er svært, mens de kæmper for at blive forældre, venter barn eller bliver forældre. ​ ​

Varme hilsner Laura


Klientudtalelser

Mor til et lille barn - ""Det var en rigtig dejlig oplevelse at komme hos dig og man blev mødt af dig, som virkelig nærværende og hjertevarm lige fra start. Da jeg trådte ind i lokalet blev jeg med det samme mødt af en rar atmosfære hvor jeg med det samme kunne føle mig tryg. Det gav lysten til at åbne op. Det gav mig en indre ro at få åbnet og og virelig blive lyttet til. Det gav mig mere mentalt overskud og selvsikkerhed om at jeg gør det godt som mor, selvom det har givet mig nogle udfordringer. Det gav mig nogle gode redskaber mentalt, og samtidig en anerkendelse overfor mig selv at det var okay at føle det jeg har følt""  Læs mere  Læs mindre

- - ""Jeg kan mærke at min søn finder hurtigere ro, når min krop og mit nervesystem har mere ro, selvom det samtidig er på overarbejde og i forsvarsposition. Når jeg fokuserer på øvelserne midt i alt kaosset virker det. Jeg finder mere ro, mine tanker forsvinder og jeg formår at holde fokus på det vigtige, at være der for mit barn. Og det kan jeg takke dig for. Tak -bare TAK ❤". -Mor til et uroligt barn"  Læs mere  Læs mindre

Ida Kristiansen - "Laura hjalp mig med at håndtere min værste frygt - at jeg aldrig skulle blev mor. Forløbet gav mig mere ro på og en eller anden styrke som gjorde, at fertilitetsbehandlingen føltes lettere at være i, både fysisk og følelsesmæssigt - det fik mig til at give slip på mine frustrationer. "  Læs mere  Læs mindre

Louise Kloster - "Efter den afklarende samtale vidste jeg, at Laura var den rette til at hjælpe mig. Jeg går fra samtalerne med en helt anden følelse i kroppen. Jeg presser mig selv mindre og kan meget bedre rumme min magtesløshed. Jeg fik konkrete øvelser i hånden som gør, at jeg bedre kan finde ro, når jeg stresser mellem sessionerne."  Læs mere  Læs mindre

Rebecca Johnsson - "Laura ved virkelig hvad hun har med at gøre. Hun er så omsorgsfuld og hun var bare med mig hele vejen. Det hjalp mig med, at bære de mange nedture, frustrationer og konflikter jeg oplevede. Jeg har lært uendeligt meget om mig selv undervejs - noget som jeg tager med mig altid. Barnløsheden er det vildeste og mest ensomme min mand og jeg nogensinde har stået i. Men med Laura på sidelinjen, blev det faktisk muligt, at finde en form for følelsesmæssig balance midt i kaos og uvished. Det betød så meget, at jeg fik mere ro på - også for min mand."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.