Karin Lundahl Bruun - Terapeut, Psykoterapeut

Karin Lundahl Bruun

Terapeut, Psykoterapeut

Randers , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Neurofeedback træning 500 kr. Aftal tid

Neurofeedback er en træning af hjernens evne til at regulere sig selv, så den kommer mere i balance og arbejder mere hensigtsmæssigt. Hjernens selvregulering er meget vigtigt for vores velbefindende.

Hvis hjernen er ude af balance kan vi opleve hovedpine, stress, angst, søvnproblemer mm.

Træningen er begyndelsen på en proces, som ikke stopper når træningsforløbet afsluttes, da hjernen har evnen til at fortsætte med det nye den har lært. 

Et træningsforløb er på ca 20 træninger.

Velkommen til en træning som er med til at hjælpe både krop og hjerne til at slappe af.

Induel terapi 600 kr. Aftal tid

Når du kommer til samtale hos mig vil du først og fremmest blive lyttet til. Jeg vil møde dig med respekt, åbenhed og empati.

Indiviuel terapi 600 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Karin Lundahl Bruun - Terapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Nogle gange kan livets udfordringer føre til, at vi "går i stykker", "sidder fast" eller "står stille". I terapisamtaler kan du få hjælp til at bevæge dig fra et sted, hvor der måske er mørkt og skyggefuldt, og ud i åbent land, hvor det bliver muligt at tage nye skridt, ændre retning og få øje på håbet.

Når du kommer til en samtale hos mig, vil du først og fremmest blive lyttet til. Jeg vil møde dig med respekt, åbenhed og empati. Det er vigtigt for mig at skabe et trygt, fortroligt rum hvor du kan være dig selv og hvor vi sammen kan undersøge det der er svært for dig.

Velkommen til en eller flere samtaler hvor du kan få støtte til at bearbejde problemstillinger, finde nye veje og blive i stand til at tage skridt, som kan give dig mere frihed og glæde i livet.

Jeg kan hjælpe dig med samtaler inden for områder såsom

 • Angst
 • Depression
 • Chok og traume
 • Krise
 • Sorg og tab
 • Personlig udvikling

 

Mit speciale er at hjælpe mennesker, der har været udsat for traumer.

Det kan være:

 • Overgreb og mishandling
 • Psykisk eller fysisk vold
 • Barndomstraumer
 • Skilsmisse 
 • Ulykker

Jeg ønsker at være medvirkende til at finde håb når livet er svært.

Om mig

Jeg er 57 år, gift, mor til 5 børn og mormor til 3 børnebørn.

For at sikre gode rammer om samtalerne går jeg regelmæssigt i supervision ligesom jeg også selv går i terapi. Jeg har tavshedspligt og arbejder i overensstemmelse med Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regler.

Jeg glæder mig til at møde dig

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.