Justyna Debrowska - Psykoterapeut

Justyna Debrowska

Psykoterapeut

Odense , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel psykologisk vejledning 800 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Enzō Mind tilbyder individuelle samtaler og gruppeforløb - både online og fysisk fremmøde. Der er ingen ventetid på at få en bedre livskvalitet. Justyna Debrowska - Psykoterapeut

Beskrivelse

Få din livskvalitet tilbage!

Hos Enzō Mind arbejder vi med en kombination af det mentale, det fysiske og det psykiske. Det er vigtigt at få indsigt i kroppens tilstand og hvordan det afspejler sig i den følelsesmæssige og mentale trivsel. Med bland andet Metakognitive metoder kan vi hurtigt og effektivt give indsigt i hvor dine udfordringer stammer fra - og derved se på de gamle mønstre og overbevisende, som ikke længere gavner dig. På den måde øges fleksibiliteten i tænkningen og du kan få din livskvalitet tilbage - også ud i fremtiden. 

Hos Enzō Mind tilbyder vi individuelle samtaler og gruppeforløb - både online, men også fysisk fremmøde. Vi tilbyder walk & talk, samt natur terapi. Endvidere kan vi skræddersy et forløb, som passer præcis til dig og dine behov.

Husk på, der er ingen ventetid på at få et bedre liv! 

Vi hos Enzō Mind ser frem til at byde dig hjertelig velkommen! 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi bruger forskellige metoder ud fra behovet for dem enkelte person. Vi skræddersyer et forløb, der passer præcis til dig. Som regel starter vi med en gratis uforpligtende samtale på en halv time, hvor vi får afstemt mål og forventninger.

Dernæst mødes vi fysisk til en individuel samtaleterapi. Du har mulighed for at ligge i et infrarød-tæppe mens vi taler eller mens du meditation. Det har vi gode erfaring med. 

Vi kan, hvis behovet opstår, anvender kropsligterapi, hvor vi med berøring kan løsne op. Der er også mulighed for fysiske øvelser bl.a via yogaterapi, naturterapi, walk & talk eller art-terapi. 

Du har også mulighed for sideløbende, at blive en del af vores gruppeforløb med andre ligesindede deltagere. Enten fysisk eller online.

Med vores online forløb kan vi hjælpe flere i både Dannmark og udlandet, så bor du i udlandet kan du stadig få den hjælp du søger og tilmed få et nyt netværk med de andre deltager.

Vi har med stor beundring og glæde fulgt vores deltager -både under og efter forløbet. 

Jeg må med hånden på hjertet sige, at jeg er stolt over hvor langt deltagerne er nået efter endt forløb hos Enzō Mind. Som psykoterapeut er jeg særdeles imponeret over, hvor målrettet og kvalificeret den gruppeterapeutiske indsats er. Med få redskaber gør det en kæmpe forskel i deltagerne liv.

Bag Enzō Mind.

Mit navn er Justyna Lalou jeg er stifter af Enzō Mind. Jeg har siden jeg var meget ung interesseret mig for psykologi og arbejdet med anbragte unge og voldsramte kvinder og mennesker med andre psykiske lidelse. 

Jeg hat i mange år arbejdet hos SAS som stewardesse. DeR igennem fik jeg uddannelsen som psykoterapeut. SAS havde i 2008 en del haverier, som gjord at kunderne og selv noget af personalet fik flyskræk. I den forbindelse tig jeg en del efteruddannelser for at blive en del af de fagkyndige i ‘personale-støttegruppe’ og på SAS Akademiet. 

Det gav mig muligheden for, at undersøge og studere hvad tanker kan gøre ved mennesker. Det skaber lidelser både psykisk og fysisk.  

Jeg fik en masse viden omkring hvordan tanker påvirker sindet og kroppen - og hvordan det kan hindre mennesker i at udleve deres fulde potientiale og give dem et meningsfuldt liv. 

Flyskræk og eksempelvis angst opstår af tanker. Ofte er det tanken om at miste kontrol, at overlade sit liv til kaptajnen eller tanken om at være spæret inde i et fly - et metal rør og ikke kan komme ud. Sådanne tanker kan skabe følelser såsom angst, panikangst, forbier, PTSD og lignende - og det kan sågar forårsage fysiske symptomer som rystelser, hyperventilation, smerter i kroppen og i værste tilfælde kan vedkomne besvime. Det er enormt invaliderende. Jeg erfarede at med kropslig – og metakognitiv terapi, kunne jeg på få minutter få passageren eller en klient, til at tænke nye tanker, der skabte ro i sindet og dermed også kroppen. 

Det bedste ved at flyve er at oppe over skyerne, der er altid lys og solen skinner. Det ‘lys’ kan man også finde her nede på jorden. Selv om alt kan virke gråt og trist, findes der altid ‘lys’ på den anden side, men udfordringen kan være, at få øje på det og kommer over på den anden side.

– Vi hos Enzō Mind vil tage din hånd, støtte og guide dig frem mod lyset med kyndig målrettet vejledning og kærlig støtte.


Da jeg ændrede kurs fra at være stewardesse, var mit største ønske at viderebringe min viden og erfaringer og derfor besluttede jeg at blive ´pilot´ hos Enzō Mind. 

Her navigere jeg og Care teamet mod at finde en ‘nødudgang’ for dig, så du nu og i fremtiden kan klare en vanskelig udfordring / livskrise på en behændig måde. 

Så kom med om bord og se lyset skinne igennem de til tider ‘grå skyer’. Vi undgår ikke kriser i livet, men måden vi takler dem på, er altafgørende for ens livskvalitet. 


Klientudtalelser

S. B. - ""Enzō Mind har ændret mit liv fuldstændigt - faktisk har de hjulpet mig med at ændre mit eget liv, hvilket er en super vigtig skelnen! At lære af deres afstamning og i en gruppe sammenhæng med andre har været så stor en fordel for mig personligt, det har formeret sig over i mit professionelle liv og det har vokset til dette smukke fælleskab af ligesindede mennesker. Hvert aspekt af mit liv vokser og forbedres med deres vejledning og mit hårde arbejde. Det er lidt svært at tro på. Jeg kan ikke takke dig Justyna og I andre damer, nok. Jeg er så taknemmelig for at være en del af dette." ❤ S.B"  Læs mere  Læs mindre

Smilla - ""At være en del af fælleskabet hos Enzō Mind, har været det største, jeg nogensinde har gjort. Deres vejledning har ændret mit liv. De er begge omsorgsfulde, støttende og stærkt intuitive. Jeg har lært så meget af forløbet og er enormt taknemmelig for de værktøjer, de har delt, som har ændret mit liv. Glæder mig til næste forløb og det fantastis givende fællesskab." SMILLA"  Læs mere  Læs mindre

Bente Hansen - ""Enzō Mind har nogle eksemplariske personer, som er facilitatorer, af det gruppeforløb af 8 gange, som jeg har deltaget i. Ikke nok med den hjælp og støtte jeg har fået, har jeg også fået venner for livet, hvor vi stadig støtter hinanden og vi mødes også jævnligt til hyggelige arrangementer. Tak for alle jer!" BENTE HANSEN"  Læs mere  Læs mindre

Monica - ""Det kræver mod, for at åbne op, og har taget mig tid, men hos Enzō Mind gik det stærkt. Der er sådan en tryg stemning af medfølelse, oprigtighed og jordbundenhed. De har vist mig, hvad der er muligt som en kvinde, som lærer, og som medlem af et samfundet, der kræver en del af en efterhånden – specielt efter en krisetid, som Corona.. De er begge enormt styrkende og empatiske individer, og sammen er de endnu vildere ... Med deres unikke gaver og komplementære færdigheder, når de fører gruppen sammen, er i sig selv heling og grobund for at vækst kan finde sted." MONICA "  Læs mere  Læs mindre

Kristina P - "Justyna er en af de mest ærlige, proaktive, medfølende menneske, jeg nogensinde har kendt. Det hun viser, siger og gør, har haft en enorm positiv effekt i mit liv. Jeg vil anbefale et forløb til alle, der ønsker at genfinde selvværet og leve med mere dybde og autentitet." KRISTINA P"  Læs mere  Læs mindre

Julie D. - "Jeg har kun at sige stor tak til Enzo Mind teamet. Deres personligheder og forskellige styrker komplimenter hinanden så godt! Jeg har anbefalet deres arbejde til flere mennesker i mit liv og vil fortsat gøre det. Enhver, der leder efter støtte til at udforske deres egne historier og helbrede deres liv, kunne drage fordel af disse kvinders ekspertise. Det har givet mig masser af selvtillid og styrke, at jeg har fundet vejen frem til det skønne liv jeg har igen nu, med deres støtte og guidning. Facebook gruppen, er jeg stadig tilknytte af, da det giver mig en tryghed og jeg kan altid lige skrive en kommentar hvis jeg mangler et råd eller på Messenger, hvor Enzō Mind er gode til at svare." JULIE"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.