Dorte Ulff-Møller - Coach

Dorte Ulff-Møller

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg støtter dig i at gøre dine ønsker og forhåbninger til virkelighed. Jeg møder dig fordomsfri og åben for hvad du måtte have af udfordringer. Dorte Ulff-Møller - Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Narrativ coaching tilbydes i mine lokaler - i naturen eller hjemme hos dig 

Coaching i naturen - du vælger  f.eks, skov eller strand - evt. med/til hest

Hjemme hos dig - Min transport er gratis i region hovedstaden (exl.Bornholm)

Jeg er en voksen kvinde, der har arbejdet med mennesker hele mit liv - unge - voksne -ældre. 

Via drama/teater, samvær og undervisning på ungdomskoler i over 30 år, har jeg været med til at se unge elever, der har været usikre på sig selv - blomstre!

Jeg støtter mennesker i den retning, de selv ønsker for deres fremtid. At se mennesker udfordre sig selv og tage det næste lille skidt i den ønskede retning, giver mig glæde og mod til det videre arbejde.

Mit arbejde skal være ægte og kvalitativt, ellers mister det sin mening.

Jeg møder dig med åbenhed og nysgerrighed. Hvem er du? Og hvad går du og udfordres af?

Jeg vil spørge ind til dig og det - og hjælpe dig med at brede din opfattelse ud, så den får flere facetter. Derefter arbejder vi fremad, og kigger på hvad virker rigtigt og godt for dig. Jeg vil gentagne gange undersøge, hvordan du trives med det vi arbejder med. Der kommer altså ingen overgreb fra min side!

Ud over min måde at spørge på, kan jeg også indimellem foreslå en øvelse - og  jeg mener foreslå - du er i din gode ret til at afvise mit forslag. 

Jeg foreslår forskellige øvelser, der understøtter dit arbejde med dig selv. Det gør jeg i erkendelse af at vi er forskellige i vores måde at arbejde på - nogle bruger mest hjernen, mens andre sanser via kroppen, synet, hænderne, ørene - vi skal finde ind til det der virker for dig.

Det jeg kan tilbyde dig, er altså hjælp til et bredere perspektiv på din situation, så du har et bedre fundament at arbejde videre ud fra. Det giver dig ro og tro på, at du er i stand til at komme videre med dit liv, i den retning, du ønsker - uanset hvad andre måtte tænke om dine beslutninger. 

Livet er ikke et quick fix. Der skal arbejdes på det - og det er det, der giver livskvalitet!

Jeg har særlig erfaring med problemstillinger som disse:

1.  Hvilken studieretning skal jeg vælge 
2.  Hvordan skal jeg håndtere min arbejdssituation
3.  Hvordan får jeg mit ægteskab til at fungere 
4.  Jeg kunne godt tænke mig…, nej jeg dur nok ikke til det (selvtillidsboost)
5.  Han er bare så irriterende og vi SKAL få det til at fungere…(mediering) 
6.  Hvordan skal vi blive enige…(mediering)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere