Ditte Rittmeyer-Müller

Psykoterapeut

København K , Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 1.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi - studierabat 800 kr. Aftal tid

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg misbrugte mad, nu hjælper jeg andre der har en spiseforstyrrelse Ditte Rittmeyer-Müller - Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg er psykoterapeut og benytter mig af Sisifos metoden; psykoanalyse/psykosyntese og har speciale i spiseforstyrrelser. Denne karrierevej er blevet min skæbne, efter et liv, hvor jeg i over 20 år misbrugte mad. Mit liv var fuldkommen gået i stå fordi alting handlede om mad, kalorier, udseende, vægt, træning, restriktiv spisning, overspisning, opkastning og et enormt selvhad.


Jeg er specialist i ortoreksi, anoreksi og bulimi, da disse var mine primære symptomer, men jeg har også stort kendskab til nervøs tvangsspisning (BED) og megareksi, og mekanismerne er oftest de samme ved alle spiseforstyrrelser.


Min største glæde er nu, at jeg kan vende mine negative erfaringer fra et langt liv med sygdom til noget positivt, hvor jeg hjælper andre tilbage til et liv, der ikke bare handler om at overleve, men om at leve.


Mine klienter finder stor tryghed i at de kan spejle sig i mig, at jeg forstår deres udfordringer, at jeg selv har været der, at jeg ser dem og kan støtte dem.


At leve med én der har en spiseforstyrrelse, er utrolig svært og frustrerende for hvorfor kan vedkommende ikke bare tage sig sammen? Det kan skabe mange konflikter og gør blot spiseforstyrrelsen værre. Det er utrolig vigtigt at have opbakning og forståelse fra familie og partner, hvis terapien skal lykkes og derfor tilbyder jeg også parterapi og terapi til pårørende, hvor vi sammen får sat fokus på udfordringer og løsninger. Jeg vil gerne hjælpe de pårørende, som føler sig magtesløse og uforstående, hjælpe til bedre at forstå og få værktøjer til hvordan svære situationer kan håndteres.


Dette burde ikke være nødvendigt at skrive, MEN drenge/mænd kan også udvikle en spiseforstyrrelse. Desværre føler de sig oftest ikke hjemme i de gængse behandlingstilbud, da disse typisk er henvendt til piger/kvinder. Alle uanset køn er velkomne og bliver forstået hos mig.


Terapien

Modsat det offentlige behandlingssystem, tror jeg ikke på lappeløsninger og symptombehandling. De klienter der evt. indlægges, bliver udskrevet og kaldt raske, når de rammer den vægt der ifølge BMI kan kategoriseres som normal. Problemet efter min mening er bare, at hvis årsagen til spiseforstyrrelsen ikke er fundet og bearbejdet, nytter det ikke noget, for man har det stadig skidt, livet er stadig svært og spiseforstyrrelsen vil vende tilbage, og oftest med fornyet styrke.


Jeg kombinerer min terapeutiske metode med min Bachelor i Ernæring og Sundhed og tilbyder en holistisk behandling, der sætter fokus på flere områder; den er primært baseret på samtale samt elementer af adfærdsterapi og kostterapi tilpasset hver enkelt klients situation og behov her og nu. Den skræddersyes til lige netop dig. Det eneste du som klient skal gøre, er at være ærlig og åben og så er det min opgave, at styre forløbet sammen med dig og finde den sande årsag til din spiseforstyrrelse.


Måske findes årsagen i fortiden, det kan være udfordringer i nutiden eller angst for fremtiden, som hindrer dig i at være den sande udgave af dig selv, men oftest er det en kombination af dem alle. Gennem terapien vil det dog blive tydeligt, hvad den virkelige årsag er, for det er meget sandsynligt, at det er noget andet end du troede. Først efter en accept og forståelse af dette, kan vi sammen arbejde på helt at fjerne din spiseforstyrrelse og på den måde gøre dig fri og i stand til at vende tilbage til livet.


Det lyder måske nemt, men især spiseforstyrrelser er meget svære at komme til livs og man skal være indstillet på, at et terapeutisk forløb bliver langvarigt og hårdt. Det kræver vilje og mod.


Du er meget velkommen til at kontakte mig for at afstemme kemien og høre nærmere.


Betaling

Betaling foregår kontant eller via mobilepay efter hver session.


Afbud

Afbud meldes på mail, sms eller telefonisk senest 24 timer før den aftalte tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris.


Samtalerne foregår i Sisifos Center for Psykoterapi, Frederiksberggade 10, 4.sal, 1459 Kbh K og som supplement tilbyder jeg også online behandlinger.

Klientudtalelser

Tina, mor til kvindelig klient - "Min datter lider af ortoreksi, og hun har rykket langt indtil nu baseret på sine samtaler med Ditte. Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Tine og Jesper - "I arbejdet med min spiseforstyrrelse var en del af processen at min mand skulle involveres, både så han forstod hvad jeg gennemgik, men også så han fik mulighed for at fortælle hvordan han tænkte og følte. Grundlæggende var det også rigtig vigtigt at styrke vores kommunikation, så det der er svært at forstå og tale om bliver nemmere og mindre farligt at gennemgå sammen. Det har Ditte faciliteret til fingerspidserne, og foruden at min mand og jeg nu er på samme side i forhold til min process, så er hele vores familieliv blevet tryggere. Vi kan efterhånden håndtere det meste sammen."  Læs mere  Læs mindre

Morten - "Ditte er utrolig rar og imødekommende. Hun er meget tillidsfuld og god til at pejle sig ind på det der er relevant for mig. Hun ser mig som jeg er og forstår hvornår der skal skrues på hvilke knapper. Hun sætter mig på hårdt arbejde og lader mig være den der opnår målene og det giver en følelse af fremskridt og selvværd at arbejde på den måde. Jeg kan varmt anbefale Ditte som terapeut og medmenneske og hvis du trænger til at få bugt med såvel gamle som nye skeletter, er hun klart det rigtige sted at starte. "  Læs mere  Læs mindre

Stinna - "Ditte gav mig troen tilbage. Hun hjalp mig til at finde vejen tilbage til mig selv efter en lang og svær tid med en altoverskyggende spiseforstyrrelse. Hun hjalp mig til at finde ud af hvor jeg skulle bruge mine kræfter, og gav mig drømmene tilbage. Hun er meget omsorgsfuld og forstående, og hun kan også være skarp når jeg trænger til at vågne lidt op. Hun er en god samarbejdspartner, der sikrer at processen bliver min egen, samtidig med, at hun altid står der hvis det brænder på."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.