Dennis Madsen - Psykolog

Dennis Madsen

Psykolog

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sammen finder vi nye strategier og mere hensigtsmæssige handlingsmønstre. Dennis Madsen - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Psykolog med fokus på dine ressourcer

Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet med speciale indenfor arbejds- og organisationspsykologi.

Som psykolog er jeg nysgerrig samt handlingsorienteret. Jeg fokuserer på ressourcer i mennesker og møder mine klienter i øjenhøjde.

Jeg erkender, at det moderne menneskes udfordringer i dag er baseret på nye typer krav og forventninger, hvilket fordrer nye forudsætninger hos den enkelte til at imødekomme disse.


Hvad jeg kan hjælpe dig med:

 • Stress – speciale i arbejdsrelateret stress
 • Depression – og depressivelidelser
 • Tab og sorg – og pårørende til sygdomsramte
 • Angst – socialangst og generaliseret angst
 • Livsændringer –skilsmisse og brud
 • Ledelse, karriere og organisation


Er du leder eller ansvarlig for trivsel på en arbejdsplads?

Jeg har flere års erfaring med rådgivning og sparring til ledere,iværksættere og organisationsansvarlige. 

 

Samtaleterapi

Jeg anvender kognitiv adfærdsterapi og hjælper dig med at bryde negative tankemønstre ved at undersøge og udfordrede tanker, du oplever. Sammen finder vi ud af, hvordan dit samspil mellem tanker,følelser og adfærd påvirker din trivsel og velvære og udvikler konkrete tiltag, der kan gøre din dagligdag lettere. Min målsætning er at skabedybere indsigt og bedre handlingsmuligheder i forhold til din problemstilling.

 

Du er til hver en tid velkommen til at rette henvendelse for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Anonym - "Som klient hos Dennis Madsen har jeg mødt ekstrem stor faglighed og kundskab i lige præcis min problemstilling, hvilket bl.a. bunder i den retning af arbejdspsykologisk uddannelse, han har bag sig. Hvad der dog ikke bunder i hans specifikke uddannelsesforløb, men i stor faglig integritet og dygtighed, har været den forberedelse, indsigt og anerkendelse, som jeg til stadighed er blevet mødt med under vores samtaler."  Læs mere  Læs mindre

Malene - "Jeg har fra dag ét følt mig hørt og forstået af Dennis. Han ved, hvad han taler om – og han gør det i øjenhøjde. Udover en solid faglig baggrund besidder Dennis en ualmindelig stor portion empati. Han går lige til sagen og får sat problemerne i perspektiv, så de ikke er så overvældende. Aldrig har jeg rykket mig så meget som under mit forløb hos Dennis"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere