Caroline Hector Hoffmann - Coach

Caroline Hector Hoffmann

Coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Er du ung eller forældre til en ung, som synes der er lidt for stort pres fra omverdenen, eller er du bare gået lidt i stå, så vil jeg gerne hjælpe jer videre. Caroline Hector Hoffmann - Coach

Beskrivelse

Føler du dig overvældet, alene, sidder fast, er ked af det, irritabel, let til tåre eller har du svært ved at træffe beslutninger?

Hvis du kan genkende noget af overstående, så vil jeg meget gerne coache dig videre til et sted, hvor der er rart at være. Jeg har erfaring med følgende:

- stress,

- personlig udvikling

- spiseforstyrrelse

- unge coaching

- folk der har svært ved at finde den rigtige vej

- svært ved at komme i mål med det de ønsker

- nyt job

- opsagt 

Coaching

I min coaching bruger jeg en del tid på at finde ud af hvad dit mål egentlig er, af og til tror man at man gerne vil en ting, men efterhånden som sessionen går i gang, er der mange der finder ud af at det faktisk er noget helt andet der fylder for dem.

Hvis jeg kan mærke at min klient har brug for at komme ned, starter jeg sessionen med mindfuldness

Hvad er min baggrund

Jeg er oprindelig uddannet jurist fra Københavns universitet, og har arbejdet med arbejdsret i mere end 10 år. 

Efterfølgende har jeg taget kursus som stress og trivselsvejleder, konflikthåndtering og senest er jeg uddannet og certificeret Coach fra Mindjuice.

Jeg har selv været syg med stress, og da jeg gik i gymnasiet var jeg syg med spiseforstyrrelse, jeg har derfor har det meget tæt inde på livet, og har lært en masse om og gennem det at være syg.

Derudover er jeg mor med meget stort M til to dejlige piger på hhv 6 og 8 år. 


Klientudtalelser

Kvinde på 26 år  - "Jeg stod over for en flytning, og jeg har følt mig stresset hver gang jeg tidligere er flyttet, men Caroline gav mig nogle redskaber og ideer, der hjalp mig så meget, at jeg kunne slappe af og hvile i at det hele nok skulle gå."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde på 23 år  - "Jeg var for 2. gang ved at gå ned med stress, og synes det var helt uoverskueligt at skulle til eksamen og fortsætte mit studie, men Caroline hjalp mig og sætte en masse tanker i gang, der fik mig løftet op, så jeg for første gang kunne læse til eksamen uden at bruge dag og nat på det, og jeg følte mig let og glad da jeg gik til eksamen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.