Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Er du ung eller forældre til en ung, som synes der er lidt for stort pres fra omverdenen, eller er du bare gået lidt i stå, så vil jeg gerne hjælpe jer videre. Caroline Hector Hoffmann - Coach

Beskrivelse

Føler du dig overvældet, alene, sidder fast, er ked af det, irritabel, let til tåre eller har du svært ved at træffe beslutninger?

Hvis du kan genkende noget af overstående, så vil jeg meget gerne coache dig videre til et sted, hvor der er rart at være. Jeg har erfaring med følgende:

- stress,

- personlig udvikling

- spiseforstyrrelse

- unge coaching

- folk der har svært ved at finde den rigtige vej

- svært ved at komme i mål med det de ønsker

- nyt job

- opsagt 

Coaching

I min coaching bruger jeg en del tid på at finde ud af hvad dit mål egentlig er, af og til tror man at man gerne vil en ting, men efterhånden som sessionen går i gang, er der mange der finder ud af at det faktisk er noget helt andet der fylder for dem.

Hvis jeg kan mærke at min klient har brug for at komme ned, starter jeg sessionen med mindfuldness

Hvad er min baggrund

Jeg er oprindelig uddannet jurist fra Københavns universitet, og har arbejdet med arbejdsret i mere end 10 år. 

Efterfølgende har jeg taget kursus som stress og trivselsvejleder, konflikthåndtering og senest er jeg uddannet og certificeret Coach fra Mindjuice.

Jeg har selv været syg med stress, og da jeg gik i gymnasiet var jeg syg med spiseforstyrrelse, jeg har derfor har det meget tæt inde på livet, og har lært en masse om og gennem det at være syg.

Derudover er jeg mor med meget stort M til to dejlige piger på hhv 6 og 8 år. 


Klientudtalelser

Kvinde på 26 år  - "Jeg stod over for en flytning, og jeg har følt mig stresset hver gang jeg tidligere er flyttet, men Caroline gav mig nogle redskaber og ideer, der hjalp mig så meget, at jeg kunne slappe af og hvile i at det hele nok skulle gå."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde på 23 år  - "Jeg var for 2. gang ved at gå ned med stress, og synes det var helt uoverskueligt at skulle til eksamen og fortsætte mit studie, men Caroline hjalp mig og sætte en masse tanker i gang, der fik mig løftet op, så jeg for første gang kunne læse til eksamen uden at bruge dag og nat på det, og jeg følte mig let og glad da jeg gik til eksamen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.