Birgitte Hundahl Krogh Esbersen

Coach, Kropsterapeut, Mentor, Stresscoach, Terapeut

Kjellerup , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Med mange tusinde samtaler og behandlinger (og positiv respons) i bagagen er jeg kompetent til at hjælpe med både psykiske og fysiske udfordringer. Birgitte Hundahl Krogh Esbersen - Coach, Kropsterapeut, Mentor, Stresscoach, Terapeut

Beskrivelse

Mine klienter har gennem længere tid kaldt mig "den kloge kone i Thorning", en titel som jeg efterhånden har taget til mig og er stolt af. Med over 5000 behandlinger inkl. klienternes respons i bagagen føler jeg mig yderst kompetent til at hjælpe med både fysiske og psykiske udfordringer.


Klienterne finder ro og får redskaber til at komme videre - både fysisk og psykisk.

 Du er velkommen uanset, hvad du ønsker hjælp til 

Her er nogle eksempler:


ANGSTANFALD - LAVT SELVVÆRD - DEPRESSION - STRESS - ENSOMHED - SOCIAL ANGST - PST (post-traumatisk stress) - SELVMORDSTANKER - KARRIERE VALG - DØDSANGST - FRUSTRATION - RASTLØSHED – SORG

 

SPECIALE: 5 x SIND og SKIND

Til alle, der tynges af psykiske udfordringer i større eller mindre grad, kan jeg varmt anbefale et "5 x Sind og Skind" forløb.

Flere og flere af mine klienter vælger at kommer her i et forløb. Her modtager de en nærende og nærværende coaching-samtale efterfulgt af en relevant massage/fysisk behandling med fokus på kroppens psykologi og sindets udvikling.

 

Jeg er SÅ taknemmelig for at kunne yde denne behandling, især hver gang jeg ser, hvor meget klienterne udvikler sig og folder sig ud med det potentiale, de har.


Jeg har f.eks. oplevet en klient ankomme med nervøse trækninger efter et stort angstanfald og senere danse af befrielse hen til sin bil på gårdspladsen, og en pige på 10 år komme helt grådkvalt og (som hun selv siger) følte hun sig så let som en fugl bagefter.

 

Ring ganske uforpligtende og hør nærmere, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Lidt om mig

Ved enhver behandling i min private klinik og i mit job hos Falck Health Care, benytter jeg mig af ALLE de kvalifikationer, jeg har erhvervet mig gennem "et relativt langt liv" - både praktiske behandlingserfaringer og mange, mange kurser og uddannelser.

 

Jeg er medlem af NORDLYS-RAB og NORDLYS-forum, med obligatorisk løbende efteruddannelse, og naturligvis følger jeg de etiske regler, som bl.a. er tavshedspligt.

 

Jeg har bl.a. disse værktøjer/uddannelser i ryggen:

Min omfattende livserfaring – fra mit 58-årige liv med store sorger, udfordringer med ensomhed, psykisk sygdom, at være et offer og mm – men også store glæder og fantastiske livserfaringer.

 

Uddannelser

RAB-registreret Massage Terapeut (Nordlys) 2012 – 3 årig uddannelse med indbygget tilbagevende efteruddannelse mindst hvert 2. år.

MasterCoach (Nordlys) 2010 – 2 årige uddannelse med mange livsværktøjer, bla. Enneagrammet, som jeg bruger dagligt på mig selv og andre.

Klangmassageterapeut (Nordlys) 2009 med efteruddannelse.

Anatomi og Sygdomslære (Karsten Munk Akadamiet) 2014 – 300 timer.

Akupunkturuddannelsen  2017 hos Kjeld Bruun-Jensen, Ringe.

Instruktør i Psykisk Førstehjælp (Psykiatrifonden) – 2015 – 100 timer

 

Kurser:

Triggerpunkter over- og underkrop (Nordlys) – 2010 – 90 timer

Zoneterapi – (aftenskole i Holstebro) 1998 – 100 timer

Kranio sakral terapi (Stanley Rosenberg, Silkeborg) 2005 – 45 timer

Akupressur (Nordlys – Kirstine Münster) 2010 - 45 timer

Kinesiologi 1 (Nordlys – Annemarie Goldschmidt) 2013 – 45 timer

Berøringsterapi (Psykiske strømme 2011 – Chakrabalancering 2010 +) – (Nordlys) – 135 timer

 

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Rikke, 42 år, angst - "Tak for info, jeg vil undersøge nærmere. Jeg vil også gerne sige tak, fordi du giver noget af dig selv, når vi mødes. Det gør, at mødet med dig føles menneskeligt og ligeværdigt, og det gør mig tryg ved at lukke op og dele tanker og følelser med dig. Jeg synes ikke, der er mange, der formår at skabe den tillid - tak for det. De bedste hilsner - Rikke."  Læs mere  Læs mindre

Marie, 32 år - Stress - "Efter længere tids enorm træthed blev jeg sygemeldt for 1 måned siden med stress. Da jeg mødte Birgitte gik der ikke mange minutter, inden hun fik mig til at SE, hvor den kom fra og til at INDSE, hvad jeg skulle gøre ved den. 1 session og så var jeg klar til at gå ud i livet med et nyt livssyn. Det havde jeg ikke forventet på forhånd. "  Læs mere  Læs mindre

Margit, 44 år, depression og angstanfald - "Jeg opsøgte Birgitte i en meget svær periode i mit liv. Der skete mange ting - og jeg havde svært ved at overskue eller bare leve mit liv på rimelig vis. Det var uoverskueligt og kaotisk for mig både rent tankemæssigt og på det følelsesmæssige plan, og det gjorde det svært for mig at få hverdagen og mit liv til at fungere. Det gav mig også både fysiske og psykiske gener. Mit liv var meget smertefuldt - på alle planer. Jeg havde angst og kæmpede med mismod, og det satte sig i kroppen som smerte på forskellig vis. Det jeg fandt hos Birgitte var en person, der forstod sammenhængen og tog vare om hele spektret. Jeg valgte 1½ times forløb, så der både var tid til samtale og behandling. Det var til utrolig stor hjælp for mig, at det kunne gå hånd i hånd. Jeg erfarede jo netop, hvordan min svære livssituation satte sig både i krop og tanker/følelser. Fysisk og psykisk smerte der var to sider af samme sag, der gensidigt påvirkede hinanden - og for mig mest i negativ retning. Hos Birgitte oplevede jeg, at disse to sider stille og roligt kunne begynde at påvirke hinanden i positiv retning. Det at kunne få snakket om problemerne og derefter få behandling for deres manifestationer i kroppen/følelserne - det gav en helhed i forløbet, jeg ikke har mødt før. Ikke mindst min angst fik hun fat i på en måde, som jeg ikke har oplevet før. Jeg tror, det er fordi angst i udpræget grad ikke bare er i tanker/følelser eller kroppen - men begge steder. Og det skal behandles begge steder, hvis det for alvor skal rykke noget. I samtalerne gav hun mig redskaber til selv at arbejde videre med nogle ting, der forandrede mit liv - og behandlingerne gav mig en meget kærkommen støtte og hjælp, som jeg i den grad havde brug. Det er fint at give redskaber som hjælp til selvhjælp - men kun hvis man har overskuddet til at gøre brug af dem. Der kan altså også nogle gange være brug for “bare” hjælp. Jeg mødte og fik begge dele hos Birgitte. Og det gav mening og var en stor del af, at det var et forløb der virkelig rykkede noget hos mig. Det er svært at modtage og bruge redskaber mod angst - når man er plaget af angst. Netop fordi den på så mange måder handlingslammer og "overruler" hele ens “system”. Men behandlingen, både massagen og faktisk ikke mindst klangmassagen, kunne på helt fantastisk vis bekæmpe angstens tag i mig, så jeg fik det bedre, og dermed også bedre selv kunne arbejde med problemerne bag angsten. Jeg ville ønske mange andre med "smerte i livet" kunne få lov at opleve et sådant forløb Jeg oplevede også, at Birgitte er et utroligt autentisk og kærligt menneske ind i sit arbejde. Hun har taget en del uddannelser, og det mærkes hurtigt. Men ikke mindre kan du hurtigt mærke, at hun har utroligt megen erfaring med sig fra eget levede liv. Og den erfaring kan bare ikke tillæres på nogen som helst skolebænk. Kærligste hilsner Margit "  Læs mere  Læs mindre

Klaus, 37 år, karrierevalg - "I længere tid har jeg været i tvivl om, hvad jeg skulle gøre med mit vinduespudserfirma. Der var ligesom gået stagnation i det. Skulle jeg lukke/sælge firmaet og finde mig et andet job, eller skulle jeg udvide? På bare 2 sessioner hos Birgitte, var jeg helt afklaret, og ikke mindst med hvad der begrænsede mig. Det var dejligt og yderste vigtigt at få hendes coachende øjne til at vække mig."  Læs mere  Læs mindre

Carin, 61 år - depression - "Jeg har egentlig altid haft det godt med mig selv på trods af forliste ægteskaber og andre stød, som livet har givet mig. Men så her i foråret 2016 havde jeg det pludselig rigtigt trælst. Jeg græd og følte mig ensom, var hos lægen, som mente, det var en depression og ville give mig antidepressiver. Dem ville jeg ikke have og valgte i stedet at blive coachet hos Birgitte. Det var imponerende. På bare 1 time fandt hun indtil sagens kerne, og jeg gik glad og lettet ud af døren igen."  Læs mere  Læs mindre

Gitte, 32 år, manglende selvtillid og tillid efter svigt i barndommen - "Efter en "almindelig" coaching hos Birgitte, har jeg valgt et forløb med 5 x coaching/kropspsykologisk behandling. Min udfordring var, at jeg pga. en alkoliseret far, flere gange var havnet i ukonstruktive parforhold, havde mindreværd og mistillid til mænd. Og hold nu op, hvor jeg rykker mig, ser nu klart de dårlige mønstre, som jeg har vadet rundt i. Den kropslige forståelse er enormt vigtig, har jeg erfaret. Jeg mangler endnu 2 behandlinger hos Birgitte, og jeg glæder mig på forhånd. Hun er totalt nærværende, skarp på de rigtige steder, har kæmpe livserfaring og mange uddannelser at trække på. Og hun er rigtig god at tale med, også når hun udfordrer og udvikler mig."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.