Birgitte Ernst - Psykolog

Birgitte Ernst

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder terapi til spædbørn, børn, unge, voksne, par og grupper. Endvidere børnepsykologiske undersøgelser og supervision. Birgitte Ernst - Psykolog

Beskrivelse


Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - Kontakt Gomentor support, for hjælp med at finde en anden mentor.Jeg er uddannet Cand. Psych. (psykolog) fra Aalborg Universitet og autoriseret af Psykolognævnet.


Jeg er privatpraktiserende psykolog og har gennem en del år arbejdet med en bred vifte af forskellige klientgrupper og problemstillinger, som det er sædvanligt i en privat praksis. 

Jeg tilbyder terapi til spædbørn, børn, unge, voksne, par og grupper. 
Endvidere børnepsykologiske undersøgelser og supervision.

Jeg har stor erfaring med: 

  • Stress
  • Angst
  • Sorg
  • Depression
  • Spædbørnsterapi

Desuden med lidelser, som er naturlige følger af f.eks.: 

  • Problemer i parforholdet
  • Sygdom
  • Tab af nærtstående
  • Arbejdsmæssige belastninger
  • Eller perioder i livet, hvor de eksistentielle grublerier opleves uoverskuelige.

Min ansættelse på onkologisk afdeling på Ålborg Sygehus Syd har givet mig et særligt kendskab til arbejdet med døende og deres pårørende. 

Gennem hele mit virke som psykolog har jeg haft en særlig interesse for børne- og ungdomsarbejdet. Dette er sket ud fra den betragtning, at jo før der gøres en indsats des bedre – såvel ud fra det enkelte menneske og den enkelte families trivsel som ud fra en samfundsøkonomisk betragtning. Dette var en af grundene til, at jeg var med ved etableringen og opstarten af børneklinikken på Ålborg Universitet i 2004. 

Klinikken drives fra min privatadresse, som ligger i naturskønne omgivelser nord for Hadsund. Placeringen i forbindelse med min privatbolig er medvirkende til, at jeg som oftest også har klienter i weekenden. Der er mulighed for at gøre brug af skoven omkring klinikken, ligesom hypnose er et ofte benyttet element i mødet med klienterne.

Ring eller skriv til mig under "kontakt mig" så finder vi en tid hurtigst muligt eller når det passer dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere