Bente Vinther - Coach, METAmediciner, Tankefeltterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeutstuderende

Bente Vinther

Coach, METAmediciner, Tankefeltterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeutstuderende

Lem St, Online

9 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Traumeterapi 700 kr. Aftal tid

Traumeterapi: TBT

Jeg arbejder i en helt almindelig session med teknikker fra TFT/EFT, Whole Hearted Healing, TBT og supplerer med forskellige avancerede traumeforløsningsværktøjer.

I en behandling tager jeg udgangspunkt i dine følelser og ubehaget i din fysiske krop. Alle vores erindringer er at finde helt ned på celleplan, og det er dem vi skal have fat i for at få blivende løsninger. Meningen med behandlingerne er at dine udfordringer løses permanent. Vi arbejder derfor ind i din bevidsthed og forløser negative oplevelser helt ned på celleplan. Det betyder at vi er nødt til at regrediere tilbage til den oplevelse, der konstant præger dine reaktioner og arbejde med den.

Det er min opgave som terapeut at lede dig, så du skal ikke tro, at jeg har en forventning om, at du ved, hvad det hele drejer sig om, når vi starter sessionen. 

Et traume er et frossent øjeblik i dit liv

Når du får traumeterapi leder jeg dig tilbage til det frosne øjeblik. Det frosne øjeblik er en oplevelse, hvor du havde et stort ubehag i forbindelse med den problematik, du kommer med, og som derfor har sat sig som en blokering i din krop. Dette frosne øjeblik kan både være store traumatiserende oplevelser, men oftest er det dagligdags hændelser, som du oplevede negativt.  Har du fx eksamens-skræk, så hjælper jeg dig med at huske den tidligste oplevelse, hvor du oplevede en ubehagelig ting i forbindelse med noget, som er eller ligner en eksamen. Problemet løses ved at forfølge de fysisk følte symptomer, du havde i det øjeblik, hvor den negative oplevelse fandt sted. Når du forstiller dig, at du er til eksamen igen er det nemt at mærke, hvordan kroppen reagerede. Det er de fysisk følte symptomer.

Jeg måler dit ubehag på en skala fra 0-10. Når du ikke længere kan føle et ubehag - ubehaget er på 0- ved at tænke på oplevelsen, har traumet sluppet og du nu vil møde din udfordring på en afslappet og befordrende måde.

Tankefeltterapi 700 kr. Aftal tid

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi bruges i stigende grad i Danmark og kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit fjerner psykisk og fysisk ubehag.

I tankefeltterapi benyttes der ikke nåle eller massage, men derimod en meget let banken med fingrene på kroppens energibaner – i ansigtet, oven på hovedet, på overkroppen, på hænderne og på fingrene – samtidigt med at den, der behandles, fokuserer på sit ubehag. 

Har du oplevet at langvarige traditionelle behandlingsforløb ikke har haft den ønskede effekt? Det kan skyldes, at din krop husker nogle gamle reflekser, der gør, at dit ubehaget fortsætter og den bliver ved med at aktivere dit ubehag. I tankefeltterapien tænkes krop/tanke/følelse som en helhed og det gør, at behandlingen ofte er meget hurtig og effektiv.

Selve behandlingen

Har du et fysisk eller psykisk ubehag, som generer dig i hverdagen, så kan jeg hjælpe dig.

Behandlingen foregår ved at jeg påvirker kroppens meridianbaner, hvor jeg ved hjælp af "tapping" – små blide bank med fingrene – på bestemte punkter. På den måde aktiveres kroppens ubalancer og traumer, så de kan behandles.

De meridianpunkter som aktiveres sidder i ansigtet, oven på hovedet, på overkroppen, på hænderne og på fingrene. Sideløbende med de lette bank benytter jeg mig af en særlig form for samtaleterapi.

Under behandlingen er det vigtigt, at de spørgsmål, jeg stiller, giver dig størst mulig ubehag. Det lyder ikke så rart, men det er afgørende at kunne mærke følelsen i kroppen. Jo større ubehag, jo hurtigere når vi målet for behandlingen, som er at blive lettere i sindet og finde ro i kroppen. Derudover kan de smerter, der er tilknyttet følelsen, formindskes og helt forsvinde.

Den første behandling tager ca. halvanden time, da vi lige skal tales os ind på problematikken. Efterfølgende tager en behandling ca. en time. Jeg anbefaler normalt 5 behandlinger og ud over behandlingen lærer du teknikker til at hjælpe dig selv ud af ubehag samt teknikker til at få ro i sindet. Alt efter hvilke problematikker, der er tale om, vælger nogle klienter at komme hos mig ind imellem og få en behandling og få genopfrisket teknikkerne til brug derhjemme.

Indenfor relevante problematikker har jeg rigtig god erfaring med at kombinere tankefeltterapi med metasundhedsanalyse.

Eksempler på behandlingstyper

Jeg behandler aller typer af mennesker i alle aldre. Jeg vil dog fremhæve nogle typer af behandling, som jeg har særlig god erfaring med. 

Børn

Jeg behandler børn for skolefobi og lav selvtillid i forhold til kammerater, fag eller begge dele.

Derudover er der mange børn, der behandles for hyppige mareridt og angst for at sove ude. Som forælder til et barn i behandlingsforløb, må du regne med muligvis selv at skulle modtage behandlinger, i forbindelse med barnets forløb, for at skabe en forandring.

Forælderbehandling

Det kan være svært at være forældre. Vi har alle bekymringer omkring vores børn, men dine bekymringer kan faktisk fastholde dit barn i mistrivsel. Barnet kan mærke, at du er bange for, at det ikke kan klare sig og det fører til mindre selvværd hos barnet eller den unge.

Effektiv behandling af børn og unge involverer ofte forældrene i behandlingsforløbet. Jeg har god erfaring med forældrebehandling og har på den måde hjulpet mange familier til bedre trivsel og større livskvalitet.

Stress

Jeg har igennem de sidste par år specialiseret mig indenfor alle mulige former for stress. Her kan blandt andet nævnes: Behandling af mennesker, der er blevet stressede af svære arbejdsforhold, problemer med egen virksomhed, eksamensangst/stress samt sygdomsbetinget stress.

Fobier

Fobier er ubehag ved bestemte ting. Det kan være højdeskræk, edderkoppeskræk, vandskræk og meget mere. Fobier ertil at slippe af med og tankefeltterapien virker i de fleste tilfælde meget hurtigt og effektivt!

Tankefeltcoaching

Jeg har haft stor succes med at behandle sportsfolk før afgørende konkurrencer eller mennesker, der er nervøse for ikke at kunne præstere, når de føler at det virkelig gælder.

Tankefeltcoaching handler om at behandle det ubehag, der er, på vejen mod et mål.

Metasundhedsanalyse 600 kr. Aftal tid

Metasundhed


Har du prøvet at slippe af med dine smerter uden noget resultat? Har du symptomer, som kommer og går? Har du en sygdom ”som du bare må lære at leve med? Så kan en metasundhedsanalyse være dit næste skridt mod en smertefri tilværelse.

Metasundhed eller metamedicin. Kært barn har mange navne. I Danmark kaldes metamedicin for metasundhed, men det er altså præcis det samme. Meta betyder at se sig selv oppefra. Man skal forestille sig, at man sidder i en flyvemaskine og kan se sig selv og sit liv i alle aspekter og fra alle vinkler. Medicin betyder lægekunst. Kunsten i metamedicin er, at du får hjælp til at forstå, hvordan du kan fremme din krops egne selvhelbredende evner.

Jeg er uddannet Meta-Health Practitioner (behandler i metasundhed). På uddannelsen lærer man blandt andet hvilke sygdomme, der hænger sammen med bestemte følelsesmæssige traumer. Et chok i forbindelse med et traume rammer et sted i hjernen, som svarer til et bestemt sted i kroppen og derfra kan man se på eventuel behandling. Derudover ser man på kost, fysisk aktivitet, er du tro mod sig selv, får du hvile nok samt mange andre aspekter, der har indflydelse på at have et godt liv.

Selve analysen

Metasundhed går på den måde ud på, at vi analyserer os frem til hvilken oplevelse, der har udløst din sygdom. Oplevelsen har sandsynligvis været uventet, dramatisk, isolerende og der er ingen løsning i øjeblikket, hvor det finder sted. Oplevelsen kan have været konkret, praktisk eller følelsesmæssig. I metasundhedsanalysen bliver der udarbejdet en holistisk (helhedsorienteret) behandlingsplan, som kommer rundt om fysiske, sociale, åndelige og som nævnt de psykiske aspekter, som fører dig frem mod at blive rask. Efter analysen kan selve oplevelsen behandles og forløses ved hjælp af blandt andet tankefeltterapi. Behandlingen vi kommer frem til kan også være et besøg i det etablerede sundhedsvæsen, en behandling i det komplementære system (fx kiropraktor, fysioterapeut) eller en alternativ behandlingsform som tankefeltterapi, kranio sakralterapi osv.

Metasundhed er ikke noget, du skal indtage, men en model, som kan finde vejen til helbredelse. Nogen gange er det dog nok, at man får bevidsthed på sammenhængene, som metasundhedsanalysen giver, til at der sker en helbredelse!

På billedet ser du Bente Vinther vise en klient en model fra metasundhedsanalysen

Metasundhedsmodel

1.    fase = Stressfasen

2.    fase =  Helbredelsesfasen

Et eksempel: Har du arbejdet hårdt i en længere periode. (Fase 1) og du så får ferie, så bliver du syg (2.fase) Når man er syg, er man egentligt i en helbredelsesfase.


Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 17 03

89 87 17 03

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Traumeterapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Traumeterapi: TBT

Jeg arbejder i en helt almindelig session med teknikker fra TFT/EFT, Whole Hearted Healing, TBT og supplerer med forskellige avancerede traumeforløsningsværktøjer.

I en behandling tager jeg udgangspunkt i dine følelser og ubehaget i din fysiske krop. Alle vores erindringer er at finde helt ned på celleplan, og det er dem vi skal have fat i for at få blivende løsninger. Meningen med behandlingerne er at dine udfordringer løses permanent. Vi arbejder derfor ind i din bevidsthed og forløser negative oplevelser helt ned på celleplan. Det betyder at vi er nødt til at regrediere tilbage til den oplevelse, der konstant præger dine reaktioner og arbejde med den.

Det er min opgave som terapeut at lede dig, så du skal ikke tro, at jeg har en forventning om, at du ved, hvad det hele drejer sig om, når vi starter sessionen. 

Et traume er et frossent øjeblik i dit liv

Når du får traumeterapi leder jeg dig tilbage til det frosne øjeblik. Det frosne øjeblik er en oplevelse, hvor du havde et stort ubehag i forbindelse med den problematik, du kommer med, og som derfor har sat sig som en blokering i din krop. Dette frosne øjeblik kan både være store traumatiserende oplevelser, men oftest er det dagligdags hændelser, som du oplevede negativt.  Har du fx eksamens-skræk, så hjælper jeg dig med at huske den tidligste oplevelse, hvor du oplevede en ubehagelig ting i forbindelse med noget, som er eller ligner en eksamen. Problemet løses ved at forfølge de fysisk følte symptomer, du havde i det øjeblik, hvor den negative oplevelse fandt sted. Når du forstiller dig, at du er til eksamen igen er det nemt at mærke, hvordan kroppen reagerede. Det er de fysisk følte symptomer.

Jeg måler dit ubehag på en skala fra 0-10. Når du ikke længere kan føle et ubehag - ubehaget er på 0- ved at tænke på oplevelsen, har traumet sluppet og du nu vil møde din udfordring på en afslappet og befordrende måde.

Det er ikke noget problem at arbejde med teknikkerne on-line. Jeg vil dirigere dig på bedste vis!

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 17 03

89 87 17 03

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Vinthers Alternative Klinik hjælper mennesker med psykisk og fysisk ubehag ved hjælp af tankefeltterapi, metasundhed og Meta-zoneterapi. Bente Vinther - Coach, METAmediciner, Tankefeltterapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Om Bente


Jeg hedder Bente Vinther og har Vinthers Alternative Klinik, hvor jeg arbejder med mennesker. Helt almindelige mennesker,helt almindelige familier, med helt almindelige problemer, fysiske og psykiske smerter, bekymringer, men også nogle rigtig svære problematikker.

 

Jeg hjælper børn og unge mennesker med at genfinde troen på sig selv, så de kan få et optimalt liv.

 

Jeg hjælper folk med smerter med at forbedre deres tilstand, så de kan få et bedre liv.

 

Jeg hjælper mennesker med uro i sjælen med at finde sig selv og komme i balance.

 

Jeg interesserer mig for mennesker og for at mennesker har det godt – fysisk og psykisk – og har valgt at gøre det hele mit arbejdsliv. Dette og en masse uddannelse samt en god portion medfødte anlæg har bragt mig frem til, at jeg nu kan tilbyde dig behandling og en større livskvalitet.

Da jeg var midt i teenageårene begyndte sammenhængen mellem det fysiske og psykiske at optage mig. Det tog især fart, da jeg som 1500 og 3000 meter løber fandt ud af, hvad en visualisering af et mål kombineret med den korrekte træning og bevidsthed om korrekt brug af kroppen, betyder for opnåelsen af gode resultater.Det er mange år siden, men siden dengang har jeg været opmærksom på, at for at få et optimalt liv, må man være opmærksom på alle aspekter: Det fysiske, det psykiske, det åndelige og det sociale.

Det betyder, at jeg som behandler har et holistisk syn – et helhedssyn – på det at være menneske.

 

Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefagene idræt, biologi og dansk, men har siden 2004 arbejdet med alternativ behandling. Jeg har klinik på min bopæl i skønne landlige omgivelser i Højmark nær Ringkøbing og Skjern. Kun cirka 40 minutters kørsel fra Herning, Holstebro og Varde.

 

2004: Uddannet praktisk/teoretisk zoneterapeut
2012: Uddannet tankefeltterapeut
2015: Uddannet i Metasundhed
2012-: Under uddannelse til psykoterapeut hos Heilesen og Mygind.


Derudover har jeg taget diverse kurser i psykologi, ernæring, kinesiologi og er også uddannet centreret ridelærer. Det er en form for mindfullness, hvor man finder ro og kropsbevidsthed i samarbejdet med hesten.

Udover Vinthers Alternative Klinik har jeg også Vinthers Læseklinik, hvor jeg arbejder med læseundervisning af børn og unge og de problematikker, der kan følge med læsevanskeligheder.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en snak om mine behandlinger og fornemme om Vinthers Alternative Klinik er stedet for dig. Jeg vil glæde mig til at tage imod dig!

Klientudtalelser

Lene - 43 år - "" Jeg var altid bekymret for mit barn. Jeg syntes ikke, at hun havde nogle kammerater, og jeg var sikker på, at det gik dårligt i skolen. Jeg troede, at det var mit barn, der skulle behandles, men i virkeligheden, var det mig. Da mine bekymringer forsvandt ved hjælp af tankefeltterapi, ændrede hun sig også meget, og er nu en glad, velfungerende pige. Hvis man vil ændre på andre, er det smart at starte med sig selv.""  Læs mere  Læs mindre

Karsten - 48 år - "Hej Bente, Jeg har fået 5 behandlinger af dig i denne omgang. Du har arbejdet meget med mit selvværd og med succes! Jeg kontaktede min chef pr. tlf. tirsdag i sidste uge, hvor vi kom omkring mange vigtige ting. Jeg fik undskyldt for negative ting, jeg havde sagt samt der gik gode oplysninger begge veje. Firmaet har snakket om, hvordan de kunne hjælpe mig samt spurgt ind til min mening om deres måde at agere på. En uge før havde det ikke kunne lade sig gøre. Tak! "  Læs mere  Læs mindre

Thilde - 57 år - "Behandlingen med tankefeltterapi har givet mig indsigt i nogle af de traumer, jeg har oplevet i mit liv og der er kommet minder frem, jeg havde glemt. Jeg har fået mere tro på, at jeg kan få det bedre, føler mig mere stærk (jeg er alvorlig syg). Jeg er overrasket over at tankefeltterapien, så hurtigt rammer steder, som udløser stærke følelser hos mig. Jeg har lært, at når jeg tør være i mit ubehag - den stærke følelse - under behandlingen, så forsvinder den følelse helt i kroppen efterfølgende og livet bliver bare nemmere. "  Læs mere  Læs mindre

Lene - 58 år - "eg er blevet behandlet med tankefeltterapi og jeg har fået hjælp til at håndtere situationer i mit liv, på en hensigtsmæssig måde - for mig. Jeg har haft let ved at stresse både på job og privat, hvilket Bente har hjulpet mig til at klare på en måde, der var tilpasset min personlighed. Jeg er blevet overrasket over, hvor meget jeg har grædt under tankefeltterapien. Men samtidigt også overrasket over, at jeg efter behandlingerne har haft det så godt og haft "fred" med de ting, som jeg er blevet behandlet for. Jeg er meget tilfreds med behandlingen og har været rigtig glad for og tryg ved Bente. Jeg kan kun anbefale hende og hendes behandlinger på det varmeste. "  Læs mere  Læs mindre

Mille 13 år - "Jeg opdagede, at nogle af mine ”veninder” havde lavet en hadegruppe om mig på Facebook. Jeg var sindssygt ked af det! Det hjalp at komme hos Bente. I starten tænkte jeg, at det ikke ville hjælpe med det bankeri, men det gjorde det. Og så er hun god at snakke med og faktisk også ret sjov ?? I dag har jeg det super godt."  Læs mere  Læs mindre

Emma 22 år - "Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle vælge af uddannelse. Jeg vidste bare, at jeg skulle noget. Jo mere mine forældre pressede, jo værre blev det. Så fandt vi Bente og jeg gik til tankefeltterapi hos hende. Det er lidt over tre år siden nu og jeg er lige blevet færdig med min bachelor i statskundskab. Nu går jeg hos Bente til zoneterapi, når jeg er hjemme hos mine forældre. Det er vildt rart ?? "  Læs mere  Læs mindre

Kirsten - 52 år - "Jeg søgte hjælp hos Bente, fordi jeg var ærgerlig og irriteret over, at jeg altid brugte meget energi på at være nervøs forud for et møde eller lignede, når jeg skulle stå og tale for en større forsamling. Både på mit arbejde og i mit frivillige arbejde. Udover at være meget nervøs op til og under en præstation har jeg også altid følt mig lille bitte i forbindelse med at stå overfor en forsamling. En følelse, som jeg har brugt meget psykisk energi på at negligere. Jeg hørte om tankefeltterapi og tænkte, at det jeg gik og bøvlede med, måske var noget Bente kunne hjælpe mig. Jeg fik fem behandlinger hos hende. Det er to år siden nu og jeg tænker ofte på Bente med stor taknemmelighed. Det ubehag, som jeg tidligere havde i kroppen, når jeg skulle tale foran en stor forsamling, er ganske enkelt helt forsvundet efter Bentes behandlinger. Jeg har oplevet, at behandlingen er meget effektiv, og jeg har ikke efterfølgende skulle gøre en hel masse, for at holde den nye tilstand ved lige. Jeg kan varmt anbefale behandlinger med tankefeltterapi hos Bente. Bente er meget kompetent. Hun ved, hvad hun har med at gøre og jeg følte mig helt tryg under behandlingsforløbet. "  Læs mere  Læs mindre

Kira 15 år - "eg fik det dårligt, når jeg skulle til fest. Høj larm og mange mennesker gjorde mig ret nervøs. Behandling med tankefeltterapi har helt fjernet det. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme til at glæde mig til at skulle til fest! "  Læs mere  Læs mindre

Rasmus 14 år - "Allerede i 1. klasse vidste jeg, at jeg ikke var så god til at læse, som de andre og jeg gjorde alt for, at ingen skulle opdage det og har gjort det siden. Jeg er videre med min læsning nu ved hjælp af tankefeltterapi."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.