Iben Bøgeholm Folkmann - Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut, Psykoterapeut MPF

Iben Bøgeholm Folkmann

Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut, Psykoterapeut MPF

Lyngby, Virum, Online

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi - individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Samtale med studierabat 500 kr. Aftal tid

Rabat med gyldigt studiekort.

Coaching - individuel samtale 875 kr. Aftal tid

Pris er inkl. moms.

Eksklusiv coaching - med heste 1.600 kr. Aftal tid

Unik og anderledes mulighed for at arbejde effektivt og nænsomt med lige det, du har brug for. Tema kan være personligt lederskab, kommunikation og relationer, angst, stress eller f.eks. depression.

Du møder hesten ligeværdigt og kun fra jorden, der er ingen ridning - hestekendskab ikke nødvendigt.

Par samtalepakke á 3 møder 3.000 kr. Aftal tid

Par udviklings samtaler á 1½ time, ialt 3 møder. Vi mødes i dejligt stort lokale i Lyngby. 

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 78

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online coachpakke á 3 samtaler 2.200 kr. Aftal tid

Pris er inkl. moms.

Online coachpakke á 8 samtaler 5.600 kr. Aftal tid

Pris er inkl. moms.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 78

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Forandring føles ofte utrygt – det er én agrund til, vi kan have brug for hjælp. 


Min tilgang - jeg arbejder holistisk med tanke på det hele menneske. Jeg møder dig ligeværdigt og respektfuldt, der hvor du er. Du får mulighed for at nedbryde barrierer, finde motivation, ændre strategier og indre tilstande. Jeg hjælper til at åbne op og sætte fokus på lige det, du har brug for.


Lad glæde blive en større del af din hverdag.

_________________________________________________________________
 
COACHING
Her får du tid og inspiration til at udvikle det allervigtigste arbejdsredskab - DIG! Vi tager os af det, der forhindrer dig i at være lige dér, hvor du gerne vil være. Ideer, udfordringer, muligheder, begrænsninger og dilemmaer vendes og udforskes, så nye veje bliver synlige og opnåelige. Temaer der ofte er i spil i coaching: personlige værdier, vision og passion, kommunikation og gennemslagskraft, karriereskift, motivation, samarbejde og relationer. 

PSYKOTERAPI
I terapi får du adgang til at behandle emner, du måske ikke ellers har mulighed for at tage hånd om. Terapi er et tilbud til at udforske og ændre symptomer og tilstande, der ikke er gode og nyttige for dig. Terapi foregår som samtale tilpasset dit tempo og behov for tryghed/åbenhed. Jeg benytter mig af forskellige metoder; det kan f.eks. være visualisering, tegneterapi, mindfulness, kognitiv- eller hypnoterapi. Du er selv med til at vælge, hvad der dur for dig. 

HYPNOTERAPI
Hypnose er afledt af ordet "hypnos", som på græsk betyder søvn. Hypnoseterapi vil hjælpe dig til en trancelignende tilstand, som svarer til når vi dagdrømmer. I denne indadvendte tilstand er der adgang til det ubevidste sind, som både er fantasifuldt og rummer uanede muligheder. I det bevidste sind er der mange begrænsninger og barrierer. Derfor er der også god mulighed for at skabe positiv forandring, når vi arbejder i det ubevidste sind.

COACHING MED HESTE
På en legende og nænsom måde skabes indsigt og forandring - i aktiviteter med heste behandles tema/emner, der relaterer sig til dig og dit liv. Der er mulighed for at deltage individuelt, som par eller i en gruppe. Med heste assisteret læring bliver det muligt at arbejde med selv de mest udfordrende emner. Alle aktiviteter med heste foregår fra jorden og forudgående kendskab til heste er ikke nødvendigt.


KURSER

Jeg holder kurser og workshops med fokus på bla. lederskab, kommunikation og relationsarbejde - kontakt mig for at høre nærmere.

_________________________________________________________________
 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.


Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).


Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.


Jeg arbejder professionelt og under ICF og Dansk Psykoterapeut forening's etiske retningslinier. Jeg er uddannet NLP Master og Coach, Psykoterapeut MPF samt certificeret EAGALA (Equine Assisted Growth And Learning Association).

Klientudtalelser

Amalie, studerende - "Jeg har helt sikkert fået mere ro indeni, hvor der før var situationer, hvor jeg var usikker og ked af det. Nu har jeg ro og er jeg ked af det, så er jeg ikke ked af jeg er ked af det. Jeg føler mere ro, men det er også at det er okay som jeg er. Det er rimeligt rart, jeg er glad nu. Jeg tænkte flere gange, hvad skete der egentlig - kan ikke forklare, hvad der er anderledes. Det er ligesom det jeg har snakket med dig om, det er blevet inkorporeret og så har kroppen ligesom lært det. Jeg var udsat for magi. Det var helt fantastisk. Jeg vil sende hvem som helst derhen."  Læs mere  Læs mindre

Gintaré, sosu-assistent - "Det var et dejligt kort forløb, det var ikke så slemt! Jeg havde en forestilling om min situation var helt forfærdentlig. Det er rart at få sagt det højt, det indeni - jeg kan sige og modtage information på en helt anden måde overfor en professionel. Det med at prioritere, der havde jeg brug for hjælp. Det har jeg taget til mig og bruger i min hverdag. Du sagde noget om idealer jeg går efter - det tænker jeg tit over. Jeg har fået ro og forståelse for mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Hanne Rao, direktør - "Jeg lærte teknik om at forholde sig til følelser og at de ikke er min værste fjende. Nu forholder jeg mig til det der er og det har gjort at jeg kan se tingene i øjnene. Der er lange perioder med glæde og så er der tider, hvor det er sværere. Jeg bruger redskaberne så jeg kan tackle situationen – det er også rart at vide, det er helt naturligt at føle som jeg gør. Min udvikling i forløbet er, at det har været en proces, næsten som sorg eller skilsmisse – der har været faser hvor jeg først var meget vred og nu er jeg nået til stadiet at være tilgivende. Jeg har fået det på afstand. Jeg gør det, jeg har lyst til og siger nej til det, jeg ikke har lyst til. Jeg er næsten lige så lykkelig som før."  Læs mere  Læs mindre

Laura, studerende - "I didn’t know how to get out of it, I started off feeling unsatisfied with myself, really sad and heavy. After our first time I went home feeling joyful – so I have lightened up and let go of the heaviness. Before I felt guilty and blaming myself all kinds of stuff - now I've found a generous voice in me. I was tied up in memories and thinking how I should be. I am more stabile and satisfied with myself. Life seems easier. I now appreciate myself and is more comfortable being me and around others."  Læs mere  Læs mindre

Per, sosu-assistent - "Jeg var jo nærmest et nervevrag - i dag hviler jeg mere i mig selv. Jeg har fået ro. Før gik jeg rundt og sammenlignede mig med noget, jeg ikke var. Det, der specielt har gjort en forskel for mig, har været det, at vende ting fra negativt til positivt. Jeg har følt mig tryg sammen med dig, det betyder rigtig meget - jeg føler virkelig du lytter."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50'erne - "Jeg bruger de værktøjer du har givet. Jeg er ikke gal mere – vil ikke være dér mere. Jeg føler mig mere let. Det med at have fået et indre billede af at være på samme niveau, når jeg taler med min eksmand - det bruger jeg i flere sammenhænge. Nu har jeg en accept af, at det ikke kun er mig, der afgør tingenes udfald. Jeg har fået en indre accept af det der er lige nu."  Læs mere  Læs mindre

Britt, souschef - "Jeg tænker anderledes nu. Jeg tænker på mig selv og ved jeg skal lade være med at tænke på alle andre først. Jeg kan sige fra og er blevet bedre til at mærke efter, hvad jeg har brug for. Jeg kan stå ved det, jeg føler. Indimellem bruger jeg stadig nogle af de værktøjer, jeg fik da det var sværest for mig."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.