Livsændringer

Vi går alle igennem mange transitioner i vores liv. Nogle ændringer er gode, andre er dårlige, men det vil ofte være intense følelsesmæssige forløb og det kan også være meget stressende. Mange vil være i stand til at håndtere sådanne livsændringer, men alternativt kan man også få hjælp. Online life coaching via GoMentor.com er en af mange muligheder. Før vi viser hvordan vi kan være behjælpelig er dog her først lidt nyttig information. 

Forskellige typer af livsændringer

Her er nogle eksempler på typiske livsændringer som kan være svære at håndtere.

  • Ægteskab – Hvad enten man skal giftes for første gang, eller det er ens anden eller tredje ægteskab, er der mange udfordringer der kan opstå for alle involverede. Nogle par kan måske finde det gavnligt at få lidt hjælp til, hvordan man kommer styrket igennem et ægteskab.
  • At flytte hjemmefra – Når et ungt menneske flytter hjemmefra, kan det være svært for både den unge, men også for forældrene. Life coaching kan give hele familien den ekstra støtte der kan gøre, at et så skelsættende forløb gennemgås uden de store problemer. 
  • Flytning – Det kan være stressende både for forældre og børn, når man rykker teltpælene op og flytter. For de der har brug for lidt ekstra hjælp til, at komme igennem en flytning uden de store problemer, kan life coaching bidrage med praktiske råd og tips til, hvordan man bedst muligt kommer igennem en flytning og falder til i ens nye hjem.

Der er selvfølgelig andre situationer og begivenheder der vil påvirke folk på forskellig vis, men livsændringer vil ofte være en hektisk og stressende proces. Det er derfor vi anbefaler life coaching. 

Life Coaching for livsændringer

Når man står ved en skillevej i livet, vil det ofte være en svær og udfordrende oplevelse. Men med online life coaching med GoMentor.com som platform, kan hele processen gøres en smule lettere. Vores tilknyttede coaches specialiserer sig i livsændringer og i at hjælpe folk med, at håndtere de følelsesmæssige udfordringer der er forbundet med det. Nogle gange kan det være med til, at gøre et forløb lettere, hvis bare man har nogle at snakke med det om. Det er derfor vi formidler online life coaching. For at flest mulige kan få gavn af det, tilbyder vores tilknyttede coaches hjælp til, at håndtere livsændringer, uanset de specifikke forhold. 

Definition af Livsændringer

At lære at håndtere livsændringer, f.eks. at gå fra at være single til at være gift, kan være en kompliceret og følelsesmæssigt krævende proces. Life coaching kan hjælpe dig til bedre at kunne håndtere de følelsesmæssige udfordringer du møder igennem en skelsættende ændring i livet, og også gøre dig i stand til bedre at kunne håndtere ændringer i fremtiden.

Symptomer på / Grunde til Livsændringer

  • Store omvæltninger
  • Død
  • Fødsel
  • Ægteskab
  • Skilsmisse
km fra