GoMentor er en online-portal for samtaleterapi og coaching på moderne menneskers præmisser

Hvorfor

Mange mennesker udlever ikke deres fulde potentiale – privat såvel som arbejdsmæssigt. Deres hverdag er præget af stress, sorg, traumer, dårligt parforhold og lavt selvværd. Desværre findes der fortsat alt for mange, der ikke søger hjælp, fordi det er kompliceret eller tabubelagt. Det vil vi gerne ændre på.

Vision: Vi vil hjælpe folk med at udnytte deres fulde potentiale

Mission: Vi tilbyder samtaleterapi og coaching på moderne menneskers præmisser

Overblik og frit valg

Vi har samlet alle psykologiske, psykoterapeutiske og coaching kompetencer på ét sted, så du har fuldt overblik og frit kan vælge den rette hjælp – her er alt synligt, enkelt og sammenligneligt. Hos GoMentor tror vi på, at det rigtige match fører til de hurtigste og bedste resultater. Overordnet set har du to valgmuligheder:

  • Find den rette psykolog, terapeut eller coach i vores søgemaskine og afhold sessioner ved personligt fremmøde eller online videosamtale.
  • Tilmeld dig GoMentor 24/7 og bliv matchet med den rette mentor, som du kan skrive ubegrænset og fortroligt med uanset tid og sted.

Nye muligheder

Digitaliseringen har ændret vores liv og den måde, vi kommunikerer og interagerer med hinanden på. GoMentor bringer samtaleterapi og coaching up-to-date ved at stille nye og bedre online muligheder til rådighed, så du kan chatte ubegrænset med en mentor eller supplere det fysiske møde med online videosamtaler.

I hele landet og online

GoMentor samarbejder med psykologer, psykoterapeuter og coaches i hele Danmark, så du nemt kan finde den rette mentor nær dig. Du kan forespørge på online videosamtaler og være uafhængig af geografi eller prøve GoMentor 24/7 og skrive ubegrænset med din mentor.

Mentorbegrebet

Mentor er et begreb, som typisk er personer med den nødvendige viden og erfaring til at rådgive og støtte andre i at udnytte deres fulde potentiale. Vi har derfor valgt at benytte dette som en fællesbetegnelse for alle de psykologer, psykoterapeuter og coaches, der er en del af GoMentor.

GoMentor - move your life forward

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.