GoMentor er en ny online-portal, der vil revolutionere den måde samtaleterapi og coaching indgår i vores liv

Hvorfor

Mange mennesker udlever ikke deres fulde potentiale – privat såvel som i arbejdssammenhænge - fordi deres hverdag er præget af stress, sorg, traumer, dårligt parforhold, lavt selvværd mv. Rigtig mange vil kunne hjælpes videre med en professionel løsning - men desværre findes der fortsat alt for mange, der ikke søger hjælp, fordi det er kompliceret eller tabubelagt. Det vil vi gerne ændre på.

Overblik og frit valg

Først og fremmest handler det om at få et overblik. Vi har samlet alle psykologiske-, psykoterapeutiske- og coachingkompetencer på ét sted, så dig som bruger har fuldt overblik og frit kan vælge den rette hjælp. Hos GoMentor tror vi på, at det rigtige match mellem mentor og bruger fører til de hurtigste og bedste resultater. Derfor har du frit valg på alle hylder og en række søgemuligheder, der gør det nemt at navigere frem til den rette mentor. Alle mentorer på sitet er repræsenteret med en informativ profilside, som giver en personlig introduktion til den enkelte – måske uddybet med blogs, artikler, film, fotos og eksterne links. Det endelige valg kan endvidere blive hjulpet af andre brugers vurderinger. Hos os er alt synligt, enkelt og sammenligneligt.

Nye muligheder

Digitaliseringen har ændret vores liv og den måde vi kommunikerer og interagerer med hinanden på. GoMentor bringer samtaleterapi og coaching up-to-date ved at stille nye og bedre online muligheder til rådighed. Vi gør det bl.a. muligt at supplere det fysiske møde mellem mentor og bruger med forskellige online-muligheder og tilbud – hvilket vi håber vil føre til at flere mennesker griber muligheden for at opnå en bedre livskvalitet.

I hele landet og online

GoMentor har samarbejde med psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches i hele Danmark. Det betyder at du nemt kan finde en mentor nær dig med de kompetencer der matcher det du har behov for. Foruden at kunne finde en mentor tæt på dig, kan du også forespørge på en online-samtale og være uafhængig af geografi.

Mentorbegrebet

Mentor er et begreb, der typisk anvendes om en person, der har den nødvendige viden og erfaring til at rådgive og støtte andre i at udnytte deres fulde potentiale. Vi har derfor valgt at benævne alle de psykologer, psykoterapeuter og coaches, der er med i GoMentor mentorer.

GoMentor - move your life forward