GoMentor 24/7


Fortrolig online-terapi og coaching. Uanset tid og sted til kun 399 kr./uge


Skriv ubegrænset med en psykolog, terapeut eller coach online.

Hvorfor er GoMentor 24/7 det rette valg?

Professionel hjælp

Alle psykologer, terapeuter og coaches tilknyttet GoMentor er professionelle med relevant uddannelse og erfaring. Du får direkte adgang til at skrive med din personlige psykolog, terapeut eller coach via en sikker og fortrolig online-platform.

Fleksibelt og anonymt

Du betaler kun for den periode du har brug for og kan frit vælge mellem ugentlig eller månedlig betaling. Du kan naturligvis altid opsige dit abonnement. Terapi og coaching kan være anonymt og behøver ikke at være dyrt.

Tilgængelig

Du kan skrive ubegrænset med din personlige psykolog, terapeut eller coach døgnet rundt, fra din computer, tablet eller smartphone, uanset om du har brug for terapi, coaching eller vejledning og dermed komme videre i dit liv.

Hvordan fungerer det?

Vi matcher dig med en af de 300+ psykologer, terapeuter og coaches på GoMentor og du har mulighed for fuld anonymitet.

Du kan skrive ubegrænset døgnet rundt og betaler kun for den periode du har brug for.

Få personlig hjælp, sparring eller rådgivning.

Hvordan kommer jeg i gang?

1
Fortæl lidt om dig selv og din situation, for at hjælpe os med at finde den rette psykolog, terapeut eller coach til dig.
2
Skriv med din personlige psykolog, terapeut eller coach uanset tid og sted fra din computer, tablet eller smartphone.
3
Ikke tilfreds med din psykolog, terapeut eller coach? Skift uden problemer.

Hvad siger brugerne?

Jeg har fået en dyb selvaccept der gør, at jeg har meget nemmere ved at være mig selv omkring andre mennesker. Jeg har endelig lyst til at stå op fra sengen om morgen, og i dag kan jeg gøre det med et smil. Det er en oplevelse jeg længe har længtes efter - og det føles fantastisk!

Abonnementer med GoMentor 24/7


Vilkår og betingelser:

Oprettelse og betalingsadm. 0 kr. Prøveperioden gælder 3 dage fra du er matchet med en psykolog, terapeut eller coach. Abonnementet træder i kraft ved prøveperiodens udløb, medmindre du opsiger det inden. Prøveperioden kan kun benyttes én gang pr. person. Minimumsprisen er 499 kr. ved ugentlig betaling og 1.596 kr. ved månedlig betaling. Du binder dig kun for den periode du betaler (uge eller måned). Abonnementet fornyes automatisk efter endt periode. Automatisk fornyelse kan opsiges frem til fornyelsesdatoen i den pågældende måned. Din personlige psykolog, terapeut eller coach forpligter sig til at svare dine beskeder indenfor 24 timer.