Få hjælp til dit studie med online coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 9-11-2021

Reviewer Troels Sletved (Admin)

Studievalg - Skoletræthed - Manglende motivation - Præstationsangst - Eksamensangst 

 

Få hjælp til studieDet er ikke så mærkeligt, at det kan være svært at træffe beslutninger omkring uddannelse og karrierevej, når man tænker på, hvor mange muligheder der er. Udover alle valgmulighederne kan det også være overvældende at opdage, at der måske er nogle indre dialoger, der begynder at blande sig og fortælle dig, hvad du kan og ikke kan - og hvad du skal, bør og burde.

 

Selve studiestart og studielivet kan også være udfordrende for mange. Det at starte et nyt kapitel i sit liv, med nye mennesker og en ny hverdag, kan både opleves som spændende og motiverende - men flere oplever også, at der opstår bekymringer om fremtiden eller problemer med at få hele hverdagen til at hænge sammen.

 

Måske har du fundet dit drømmestudie, men oplever en dalende motivation eller simpelt studietræthed - eller også ønsker du hjælp til en konkret ting omkring dit studie, såsom eksamenslæsning, præstations-/eksamensangst eller strukturering af studielæsning mv.

 

Netop den fleksible løsning GoMentor 24/7 er, hvor du skriver med en mentor, når det passer dig - kan være perfekt for dig, som studerer.

 

Uanset hvilken problematik du sidder med, kan du få hjælp via GoMentor med online coaching eller med hjælp fra terapeut eller online psykolog. GoMentor har blandt andet hjulpet andre med:

  • Tvivl om det er det rigtige studie, jeg har valgt
  • Mangler motivation og er bange for eksamenerne
  • Føler mig forkert og ikke god nok, når jeg har gruppearbejde


Kom hurtigt igang her.

Få hjælp og rådgivning til studiet

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp og rådgivning til studiet

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Klientudtalelser

A.L., 21

A.L., 21 - "Tak for hjælpen Inge, jeg er blevet meget mere positiv og optimistisk. Jeg ser lysere på tingene, opgiver ikke så let og når skolearbejdet bliver svært søger jeg hjælp uden at føle mig dum eller forkert. Jeg er blevet glad og har fået troen på, at jeg er god nok - det er fedt!"  Læs mere  Læs mindre

Helle, 40

Helle, 40 - "Tak fordi du fik motivationen tilbage hos vores datter. Hun gennemførte gymnasiet takker være god coaching fra din side."  Læs mere  Læs mindre

Simone, 18

Simone, 18 - "Jeg er nu istand til at overskue min eksamen. Tak for de super fede værktøjer som du gav."  Læs mere  Læs mindre


Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.