Få hjælp til stress med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 9-11-2021

Reviewer Troels Sletved (Admin)

Overbelastning - Kronisk stress - Work/life balance - Arbejdsstress - Familiestress - Udbrændthed

Få hjælp til stressStress er en tilstand, hvor kroppen og sindet overbelastes, fordi man har oversteget sine egne ressourcer - enten over en lang periode eller i forbindelse med en akut hændelse.

Det er en følelsesmæssig belastning, der kan være forårsaget af både fysiske og psykiske udfordringer i livet, såsom arbejdspres dødsfald, sygdom, traumer, støjpåvirkning og mobning.

Stresstilstanden kan vise sig på mange forskellige måder, alt efter i hvilken sammenhæng du oplever den i. Her er et udpluk af de fysiske og psykiske symptomer, der kan være tegn på, at du er ramt af stress:

 • Indre uro
 • Hjertebanken eller trykken for brystet
 • Hovedpine/mavepine
 • Søvnproblemer
 • Angst
 • Social isolation
 • Irritation og træthed
 • Hukommelses- og koncentrationsbesvær

Vil du lære mere om årsagerne til din stress, og hvordan stressen skal håndteres på en sund måde, så kan GoMentor 24/7 være en god mulighed for dig. Her kan du skrive eller afholde videosamtaler med en dygtig og erfaren stresscoach, eller terapeut inden for stressbehandling, om lige netop dig og din stress.

Med online terapi eller online coaching via GoMentor kan du skrive eller afholde videosamtaler med en psykolog, psykoterapeut eller coach, der har stress som speciale. Andre brugere har fået hjælp til blandt andet:

 • Komme tilbage på arbejde efter sygemelding
 • Bange for at jeg ikke magter mit barn pga. stress
 • Søvnproblemer i forbindelse med stress

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Klientudtalelser

Kvinde, 46

Kvinde, 46 - "I mine samtaler har jeg fået indblik i at håndtere det ydre pres og undgå, at smelte sammen med presset, så nu kan jeg navigere udenom det, og undgår at brænde sammen. Det har givet mig en større robusthed, som er meget givende i en hver situation."  Læs mere  Læs mindre

Bente, 40

Bente, 40 - "Tusind tak for at hjælpe mig med at få den indsigt i mit liv. Nu er jeg ikke længere stresset - og kan håndtere tingene på en lidt mere afslappet forhold."  Læs mere  Læs mindre

Linda, revisor

Linda, revisor - "Som selvstændig var jeg vant til at klare tingene selv. Da jeg blev ramt af stress, måtte jeg krybe til korset. Det gjorde at jeg i dag er på toppen igen."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 28

Mand, 28 - "Jeg har været i et online stresscoaching-forløb via GoMentor og det har været fuldstændigt fantastisk. Da jeg henvendte mig var jeg fuldstændigt afmagtet og vidste ikke hvad jeg kunne gøre for at komme ud af stress. En situation jeg har oplevet flere gange før. Det har stresscoach heldigvis hjulpet mig med og i dag føler jeg mig slet ikke stresset. Når der opstår nye situationer som kan stresse, har jeg værktøjer til at håndtere dem (og mine tanker). Jeg føler virkelig jeg har fået kontrol over mit eget liv igen. Jeg har desuden følt mig meget imødekommet fra start. Hvis du overvejer at få hjælp til stresshåndtering, men er i tvivl om hvorvidt det er tiden og pengene værd, så kan jeg fortælle at det var det!"  Læs mere  Læs mindre


Mere information

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.