Få hjælp til noget i dit liv med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 9-11-2021

Reviewer Troels Sletved (Admin)

Hvordan kan GoMentor 24/7 ellers hjælpe dig?

Få hjælp til noget andet i dit liv

Med GoMentor 24/7 kan du få hjælp inden for mange forskellige områder, heriblandt også problematikker som:

  • Afhængighed og misbrug
  • Selvskade og selvmordstanker
  • Angst og fobier
  • ADHD og autisme
  • Sorg og tab
  • Søvnproblemer
  • Køn og seksualitet
  • Tilknytningsproblemer
  • Personlighedsforstyrrelser
  • Livskrise og identitetskrise

Et GoMentor 24/7 abonnement kan hjælpe dig med mange forskellige udfordringer gennem livet, som kan være svære at vide, hvordan de skal håndteres.

GoMentor 24/7 er fortrolig online terapi og online coaching, hvor man kan skrive fortroligt med sin personlige psykolog, terapeut eller coach, afholde online-videosamtaler og/eller have live-chat, uanset tid og sted. Man får direkte adgang til at skrive eller snakke med sin personlige mentor via vores sikre og fortrolige online-platform, både fra sin smartphone, tablet og computer. Du fortæller blot lidt om dig selv og din situation, og så finder GoMentor det rette mentor-match.

Med GoMentor 24/7 kan man vælge mellem fire forskellige abonnementer, alt efter hvilke udfordringer eller behov man har. Det gør det mere fleksibelt for dig, og du betaler naturligvis kun for den periode, du har brug for. Du har også mulighed for at være anonym, da du selv vælger det navn og den e-mail, din mentor kommer til at se.

Alle GoMentors tilknyttede mentorer er professionelle med relevant uddannelse og erfaring inden for mange forskellige områder. Det gør vores muligheder for at tilbyde dig den rette hjælp større og lettere tilgængelig. Hos GoMentor stræber vi efter at hjælpe folk med at udnytte deres fulde potentiale ved netop at sikre de bedste rammer for dit GoMentor 24/7-forløb.

Er du i tvivl om, hvorvidt GoMentor 24/7 kan hjælpe dig med netop din situation, er du mere end velkommen til at skrive til os på support@gomentor.com. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.


Kom hurtigt igang her.

Skab udvikling eller forandring i dit liv

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Skab udvikling eller forandring i dit liv

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.