Styrk parforholdet med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 9-11-2021

Reviewer Troels Sletved (Admin)

Utroskab - Jalousi - Fastlåsthed - Magtkampe - Kommunikationsproblemer - Skilsmisse og Brud

Få hjælp til parforholdDet kan være svært at opsøge hjælp til parforholdsproblemer, især hvis man selv går rundt og er lidt usikker på, hvad man egentlig selv føler og gerne vil med sit forhold.

Måske har du oplevet utroskab – enten selv været utro eller oplevet dette svigt fra din partner. Det kan også være følelsen af fastlåsthed og gentagelse af uhensigtsmæssige mønstre, jalousi, ukontrollerbart vredesudbrud eller uendelige magtkampe og kommunikationsproblemer, der har fået dig til at overveje hjælp.

Flere oplever også, at deres selvværd tager et ordentligt dyk, når de oplever problemer i deres parforhold. Følelsen af utilstrækkelighed eller ikke længere at være attraktiv i sin partners øjne kan tage hele glæden fra et parforhold.

Er du usikker på dig selv eller dit parforhold, og har du brug for at vende dine tanker med en professionel, så vil GoMentor 24/7 være løsningen for dig.

Ved at skrive eller afholde videosamtaler med en parterapeut, online psykolog eller online coach via GoMentor, der har speciale inden for parforhold, har andre brugere fået hjælp til blandt andet:

  • Håndtere vredesudbrud på min kone
  • Tilgive gammel utroskab
  • Afklaring af om jeg vil fortsætte forholdet

Få hjælp til parforholdsproblemer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til parforholdsproblemer

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Klientudtalelser

Line

Line - "Tak fordi du gav os den gode afslutning på vores forhold vi godt vidste var forandret og på vej væk. Samtalen hos dig har betydet at vi blev klar over at vi selv bestemmer og sætter dagsordnen for hvordan vi skal være sammen i fremtiden gav os en stor lettelse. Vi fik brudt en overbevisning om at gå fra hinanden ikke rent faktisk behøver at betyde ikke at se hinanden eller have nogen form for kontakt. At bryde med et forhold behøver ikke betyder at smide et venskab væk for altid - den forståelse gav du os! Tak for det. Vi har nu begge mod på hvad fremtiden bringer - TAK!"  Læs mere  Læs mindre

AJ

AJ - "Allerførst tusind tak for din store hjælp med både S. og mig. Det har virkelig flyttet noget for os begge to - og vi har det bedre end nogensinde. Jeg har fået meget mere ro i mit hoved og begynder langsomt at føle mig mere og mere tryg i vores forhold."  Læs mere  Læs mindre

Anonymt par

Anonymt par - "Det bedste var, at hun åbnede øjnene for de svar, der var foran os."  Læs mere  Læs mindre


Mere information

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.