Få hjælp til seksualitet og seksuelle problemer med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 9-11-2021

Reviewer GoMentor

Manglende eller nedsat sexlyst - Manglende erektion - Undgåelse af intimitet - Hæmmet orgasme - Smerter 

Få hjælp til seksualitet og seksuelle problemerSeksuelle problemer kan for nogle føles som et pinligt problem at skulle håndtere. Denne pinlighed er ofte grunden til, at mange har svært ved at søge hjælp til problemerne, som blandt andet kan være:

  • Nedsat eller manglende sexlyst
  • Erektil dysfunktion - manglende erektion
  • Præmatur ejakulation - for tidlig sædafgang
  • Seksuel aversion
  • Hæmmet orgasme
  • Øget seksualdrift

Ovennævnte typer af seksuelle dysfunktioner kan være et problem for både mænd og kvinder og kan forårsage både personlige og parforholdsproblemer.

 

Nogle oplever også forvirring omkring egen seksualitet, når de støder på et seksuelt problem. Måske oplever du, at du har seksuelle tanker eller fantasier om en af samme køn - eller du har oplevet at blive seksuelt tiltrukket af en, du har mødt af samme køn.

 

I et forsøg på at definere sin egen seksualitet handler det dog ikke nødvendigvis om sex, som den aktive handling, men nærmere om hvordan man opfatter sig selv seksuelt. Det indebærer typisk ens forhold til sin egen krop, såsom behov, tanker, lyster, grænser, fantasi, nysgerrighed, kærlighed, bekræftelse og identitet.

 

Det kan være svært at snakke med nogen om sin seksualitet eller om sine seksuelle problemer, men med et GoMentor 24/7 abonnement har du mulighed for at få professionel rådgivning, hjælp og sparring online fra en af vores sexologer, der har speciale i lige netop de problematikker, du kan opleve:

  • Min mand går til prostituerede
  • Jeg fantaserer om mænd, men er kæreste med en kvinde
  • Jeg blokerer ved sex og har svært ved at finde en ny kæreste


Kom hurtigt igang her.

Få hjælp til seksualitet og seksuelle problemer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til seksualitet og seksuelle problemer

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Klientudtalelser

Mand

Mand - "Tak for hjælpen med at springe ud. Du har virkelig evnen til at vende ting på hovedet så de virker ligetil. Det var pludselig så nemt at stå ved mig selv efter samtalen med dig. Mit liv er blevet så meget nemmere. Jeg har kun oplevet positiv respons. Jeg kan ikke huske, jeg har været så lykkelig før. Jeg har fået min energi tilbage."  Læs mere  Læs mindre

Sten, 19

Sten, 19 - "Du har en fantastisk empati som får mig til at føle mig tryg. Du har gjort en kæmpeforskel ved at lytte til mig og være der - fået mig til at erkende at jeg jo stadig er mig selvom min seksualitet er ændret."  Læs mere  Læs mindre


Mere information

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.