Få hjælp til motivation og målsætning med online coaching

Skrevet af GoMentor

Grænsesætning - Finansiel frihed - Identificering af kompetencer - Motivation - Målsætning - Sundhed

 

Få hjælp til motivation og målsætningMotivation og målsætning indebærer den måde, man udvikler og forbedrer sig gennem livet. Det handler for nogle om at blive forfremmet på jobbet, mens det for andre betyder at have en glad og sund familie. Ved at sætte mål og nå dem med vedholdenhed skaber man løbende flere succesoplevelser, som er med til at udvikle en personligt.

 

Tips til din målsætning, så du kan opnå mere succes i livet:

  • Sæt mål og nå dem
  • Vær fokuseret og vedholdende
  • Ha’ det sjovt!

Disse tips er grundlaget for, at du kan udvikle dig, alt efter om det er på jobbet, i parforholdet eller dit mindset. Vil du gerne opnå en stor ændring i dit liv, kan du også sætte mindre delmål, som kan hjælpe dig hen mod at få succes med dit overordnede mål.

 

I målsætning er det vigtigt, man udnytter sine kompetencer og sit potentiale bedst muligt for at kunne skabe succes i livet. Derfor kræver det, at man kender sig selv godt ved bl.a. at identificere sine styrker og svagheder og forstå, hvordan man kan anvende dem i forskellige situationer.

 

Mange har svært ved at vide, hvordan de kan planlægge deres egen succes i livet. Med et GoMentor 24/7 abonnement kan du skrive med en coach, terapeut eller psykolog, som kan hjælpe dig med professionel rådgivning og støtte i din personlige udvikling, så du kan få mere livsglæde og overskud i hverdagen. Vores coaches har bl.a. hjulpet andre brugere med udfordringer som:

  • Føler ikke, jeg får udnyttet mit fulde potentiale på arbejdet
  • Har svært ved at færdiggøre, hvad jeg sætter mig for
  • Ser ofte det negative i ting
Vil du opnå succes i livet?
Vi kan hjælpe dig med online coaching. Hos GoMentor kan du få professionel hjælp let tilgængeligt, fleksibelt og fortroligt.
GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til motivation og målsætning

Vil du opnå succes i livet?
Vi kan hjælpe dig med online coaching. Hos GoMentor kan du få professionel hjælp let tilgængeligt, fleksibelt og fortroligt.

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Prøv online coaching fra 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere