Lavt selvværd

Hvor der er nogle der har døjet med lavt selvværd siden de var børn, er der andre der - på trods af, at de som unge har haft masser af selvtillid - senere i livet får problemer med deres selvværd. Man ved endnu ikke alt omkring, hvorfor nogle tænker dårligt om sig selv, men der er muligheder for at få hjælp. Life coaching er et bud på, hvordan man bliver i stand til, at bearbejde sine udfordringer med lavt selvværd. Med GoMentor.com som platform, kan du få hjælp til at nedbryde lavt selvværd ved hjælp af online life coaching. Der er mange teknikker der kan hjælpe til, at højne ens selvværd.

Tips til håndtering af lavt selvværd

Her er nogle grundlæggende tips til, hvordan man bearbejder et dårligt selv-billede og lavt selvværd.

 • Lad være med at sammenligne - Hvis man sammenligner sine bedrifter med andres, kan det føre til en opfattelse af, at man ikke gør det godt nok, hvilket er benzin på bålet i relation til lavt selvværd.
 • Tænk positivt - Man kan sige meget om det at tænke positivt. Ved at undgå negative tanker, kan du afhjælpe problemer med lavt selvværd.
 • Socialisér - Hvis man kommer ud i verden og interagerer med andre, bliver det nemmere at undgå at fokusere på sine egne fejl og mangler. 
 • Du skal ikke finde dig i pjat - For at afhjælpe lavt selvværd, er det vigtigt, at man lærer ikke at finde sig i dårlig behandling fra andres side 
 • Lad være med at udskyde – Hvis ikke man forholder sig til sine udfordringer i relation til lavt selvværd, kan problemet gå hen og blive værre. 
 • Life Coaching - Life coaching er noget som mange gør brug af, i forbindelse med udfordringer med lavt selvværd.
 • Samtaleterapi - Er en anden form, som mange anvender i forbinelse med lavt selvværd. 

Selvom disse tips kan give dig et grundlæggende begreb om, hvad du kan gøre for at højne dit eget selvværd, kan det alligevel til tider være gavnligt med lidt assistance.

Online life coaching for lavt selvværd

Der er ingenting i vejen med, at bede om hjælp til, at højne sit selvværd. Med GoMentor.com som platform udbydes online life coaching, der kan udstyre dig med de fornødne værktøjer og den nødvendige rådgivning der kan bidrage til at afhjælpe sociale problemer forbundet med lavt selvværd. Med life coaching kan du lære nye teknikker og metoder der kan forbedre dit selvbillede. Og dette er endnu nemmere med online coaching. Før man får alt for store problemer med lavt selvværd, er det værd at undersøge life coaching, i hvert fald bare som en mulig løsning. Life coaching kan gøre dig i stand til, at tage kontrol over dit liv og arbejde dig fremad i en positiv retning. 

Definition af Lavt Selvværd

Har man lavt selvværd, kan det være svært at fore et sundt og givtigt liv på grund af problemer med ens selvbillede. Hvad end der har forårsaget ens lave selvværd kan en coach hjælp ved at give praktiske tips og råd til, hvordan man højner sit selvværd. 

Symptomer på / Grunde til Lavt Selvværd

 • Lav selvtillid
 • Lavt selvværd
 • Depression
 • Angst
 • Tilbagetrukkethed
km fra

Find hjælp til Lavt selvværd

Stine Holtan Asser Mikkel Hestbech Gitte Fosvang Inge Merete Søndergaard Laila Baltser

Del dette oplæg med dine venner og netværk