Lav selvtillid

Når ens tro på egne evner svigter, kan det have drastisk effekt på mange områder i ens liv. Life coaching kan have en positiv indvirkning når det kommer til ens tillid til sig selv og ens evne til, at opnå succes. Med GoMentor.com som platform, udbyder vores tilknyttede specialister online life coaching, som kan hjælpe de, der måske ikke har tid til, at mødes med en coach i den "virkelige" verden. Life coaching kan være den afgørende faktor, der kan få en til at tro på egne evner og have mere tillid til egen kunnen. Selvom årsagen til en svækket selvtillid i voksenlivet måske skal findes tilbage i barndommen, er det vigtigt at man fokuserer på, at man stadig kan nå at få hjælp. Fortiden kan ikke ændres, men fremtiden kan planlægges, så man undgår problemer der har relation til svækket selvtillid. 

Problemer med lav selvtillid

Lav selvtillid kan have stor negativ indflydelse på ens liv, lige fra, at man ikke kan få sig til, at bede om lønforhøjelse - heller ikke selvom den er fortjent - til, at man ikke tør invitere en ud på date. Udover arbejds- og sociale relationer, kan dårlig selvtillid også påvirke ens følelsesmæssige tilstand. Typisk vil folk med lav selvtillid også opleve lignende problemer, forårsaget af deres svækkede selvtillid. F.eks. kan lav selvtillid føre til foragt for kritik, der kan resultere i, at man bliver bange for at kaste sig ud i nye ting. Denne cyklus kan være svær at bryde på egen hånd. Det er derfor online life coaching måske kan være svaret. 

Online life coaching for lav selvtillid 

Her hos GoMentor.com har vi tilknyttet en række coaches, der er specialister i, at håndtere dårlig selvtillid. De tilbyder online life coaching så det er nemt og bekvemt at få den fornødne assistance. At genoprette ens selvtillid kræver en hel del arbejde - og tid - men med den rigtige life coach, kan hele processen gøres nemmere. Lav selvtillid kan gøre det svært at nyde livet, selv hvis man generelt oplever succes. Men det er ganske ligetil at tillære sig de rette metoder til at bearbejde dårlig selvtillid med en life coach via GoMentor.com. 

Definition af Lav Selvtillid

Lav selvtillid kan forhindre en i at nå sit fulde potentiale i livet. Dette fører for mange til en følelse af ulykke eller en række andre problemer. Life coaching kan vise en, hvordan man overkommer lav selvtillid og lærer at leve op til sit fulde potentiale.

Symptomer på / Grunde til Lav Selvtillid 

  • Lav selvtillid
  • Problemer med at tale i offentligheden
  • Problemer med dating
  • Relationsproblemer