Personlig udvikling

Alle har forskellige mål med livet, men der er én ting som de fleste succesfulde mennesker har til fælles: de har haft en plan og de har holdt sig til den. Vedholdenhed er en vigtig egenskab hvis man vil opnå succes i livet, uanset hvordan man definerer succes. Nogle måler succes gennem materiel rigdom og magt, imens andre måler succes gennem kvantiteten og kvaliteten af ens venner. Online life coaching via GoMentor.com kan hjælpe, uanset hvad ens specifikke mål er, både på den lange og på den korte bane. Vi vil senere vise hvordan life coaching kan hjælpe, men her er først nogle simple tips som er værd at tage med i forhold til personlig udvikling. 

Tips til personlig udvikling

Her er nogle helt grundlæggende tips til personlig udvikling.

 • Sæt mål – Målsætning er et kraftfuldt værktøj til at tage kontrol over ens liv. Man har kun så og så meget tid tilgængeligt, og det er afgørende hvordan man bruger sin tid, hvis man vil opnå sine mål.
 • Nå dine mål – Efter man har sat sig et mål, er det næste trin rent faktisk at nå det mål. Det er her mange får brug for lidt hjælp udefra. 
 • Vær fokuseret – Et skarpt fokus er afgørende i forhold til at opnå ens målsætninger og skabe fremdrift i livet. 
 • Ha’ det sjovt! – Dette er et vigtigt, og ofte overset aspekt i relation til personlig udvikling. Hvis alt ”arbejdet” med, at blive en bedre person slet ikke er sjovt, hvad er så pointen?

Selvom disse tips måske forekommer meget grundlæggende, så kan de hjælpe dig til, at ændre dit liv. For de der har brug for lidt mere hjælp og mere konkrete eksempler, kan life coaching være en god idé. 

Online Life Coaching for Personlig Udvikling

Der er selvfølgelig en masse ting man selv kan gøre for at forbedre sit liv, men online life coaching via GoMentor.com kan gøre dig i stand til mere effektivt at styrke din personlige udvikling. Vores tilknyttede coaches ved, at definitionen af succes varierer fra person til person, og det er derfor de møder den enkelte med en individuel tilgang. Og dette aspekt af life coaching forstærkes blot ved, at rådgivningen sker online. Med lidt moralsk støtte og ekspertise tilegnet gennem erfaring, kan en life coach hjælpe dig til, at realisere dine drømme – eller i hvert fald give dig et skub i den rigtige retning. 

Definition af Personlig Udvikling

Personlig udvikling er den måde hvorpå en person forbedrer sig igennem livet. For nogle indebærer dette forfremmelse på jobbet, imens det for andre betyder at have en glad og sund familie. Uanset dine mål, kan life coaching hjælpe med din personlige udvikling.

Symptomer på / Grunde til Personlig Udvikling 

 • Målsætning
 • Videreuddannelse
 • Karriereråd
 • Social udvikling

Life Coaching

Holder man nogensinde op med at under sig over, hvorfor nogle mennesker har mere succes end andre i livet? Arbejde, held og talent har lidt at gøre med det, men mange mennesker er ude af stand til at planlægge deres egen succes i livet. Online life coaching her på GoMentor kan hjælpe med dette problem. Desuden kan de coaches du kan finde på GoMentor også hjælpe med en lang række andre former for life coaching. Dette vil vi komme nærmere ind på. Uanset hvad det er, man har brug for hjælp til, så er der professionelle coaches på GoMentor, der står klar til at hjælpe dig med at gøre livet lidt nemmere. 

Forskellige former for Life Coaching

Her er nogle få af de situationer, hvor life coaching kan hjælpe. 

 • Målsætning – At sætte målbare og specifikke mål med en deadline. Selvom dette er en simpel proces, så kan det ikke altid følges. At lære at sætte mål for sig selv og følge planen kan have en ualmindelig positiv påvirkning på ens liv. 
 • Spirituel Udvikling – At lære at se udover livets hektiske gang og undersøge en dybere, spiritual verden er ikke en prioritet for alle, men dem, der vil lære mere om livets spirituelle aspekter, kan få stor gavn af life coaching.  
 • Lav selvtillid – Life coaching kan hjælpe en person med at bekæmpe den manglende evne til at tro på sig selv ved hjælp af teknikker, som kan forbedre selvtilliden og hjælpe en med at indse sit eget potentiale.  
 • Lavt selvværd – De, der har en negativ selvopfattelse, kan hjælpes med coaching, så de kan opnå en anden verdensopfattelse.  
 • Livsændringer – Det kan være stressende at håndtere store livsændringer, men med life coaching kan dette blive nemmere.
 • Work / Life Balance – Selvom det er godt at arbejde hårdt, så er det ikke godt, hvis det er på bekostning af et lykkeligt og sundt liv. Dette kan tyde på en manglende balance mellem arbejde og privatliv, hvilket kan afhjælpes med coaching.  
 • Økonomisk frihed – Det er en drøm for mange mennesker at have et godt liv uden gæld. Men med den rette coaching og rådgivning kan drømmen om økonomisk frihed blive til virkelighed.     
 • Gældsrådgivning – Før man kan opnå økonomisk frihed, så er man nødt til at tage hånd om gælden. Coaching med teknikker til at håndtere gælden ved hjælp af en konkret plan kan få en tilbage på rette spor. 
 • Sundhedscoaching – Nogle mennesker er konstant på slankekur og siger, de vil tabe sig, men det kan være svært at have en sund livsstil. Her kan en sundhedscoach hjælpe dig med at opnå et sundere liv.  
 • Fitness coaching – Det er en del af et sundt og lykkeligt liv at komme i form og dyrke motion, men uden de rette instruktioner kan dette være en fiasko for mange mennesker. I et sådan tilfælde kan fitness coaching være en god hjælp.
 • Personlig udvikling – Mange drømmer om et bedre liv, hvor de har mere succes, men det er kun en lille procentdel af disse mennesker, der gør noget ved det. Coaching med personlig udvikling kan give én en bedre chance for at komme frem i livet, uanset hvilken definition af succes man selv tror på.  
 • Dating Coaching - En dating coach kan hjælpe mennesker, der trætte af at date uden at kunne finde den rigtige partner. Der er mange farer og risici forbundet med dating i den moderne verden, men en dating coach kan hjælpe med at informere en og derved forbedre ens chancer for at finde en, man kan tilbringe livet med.  
 • Vægttab – Mennesker som vil tabe sig kan få hjælp af en vægttabscoach, som kan rådgive en om hvad man bør ikke bør gøre, hvilket vil forbedre ens chancer for at tabe sig.     
 • Motivation – Det er ikke alle, der har indlæring og motivation som en prioritet i deres liv. Men hvis man mangler motivation til at komme frem i livet og opleve positive ændringer, så kan en coach hjælpe en med at nå disse mål. 

Online Life Coaching på GoMentor

Her på GoMentor kan du få online life coaching, som kan hjælpe med en række problemstillinger, mænd og kvinder oplever i den moderne verden. Uanset om det handler om at håndtere problemer med vægten, helbredsproblemer eller at komme sig over lavt selvværd, ja selv dating rådgivning, så er der mange problemstillinger, hvor de professionelle coaches på GoMentor kan hjælpe - fx ved hjælp gennem rådgivning og vejledning. Nogle gange skal der så lidt til som hjælp til at sætte og nå et mål for at hjælpe en person med at få sin drømme til at blive til virkelighed. Med life coaching kan man få en stærkere identitet, således at man er bedre i stand til at definere, hvad der er vigtigt for en, og hvordan man opnår det. 

Personlig Coaching

At arbejde på tomandshånd med en coach kan forbedre en persons chancer for succes i livet. Mennesker bruger personlige coaches som inspiration for at få nye ideer. Her på GoMentor tilbyder vi online personlig coaching. Før vi viser, hvordan dette kan hjælpe lige netop dig, vil vi præsentere flere informationer om denne form for coaching, der er lidt anderledes end rådgivning eller andre former for coaching. 

Hvordan personlig coaching kan Hjælpe dig

Her er et par måder, hvorpå personlig coaching kan hjælpe: 

 • Sætte mål – Selvom de fleste mennesker er i stand til selv at sætte mål i livet, så kan det være yderst behjælpeligt, hvis man får hjælp af en person, som har erfaring med disse ting og kan garantere resultater. 
 • Lægge en strategi – Det er godt at sætte mål, men hvis der ikke er nogen overordnet strategi for livet, så kan det være svært, hvis ikke umuligt, at opnå de ting man vil.
 • Områder, hvor personlig coaching kan hjælpe 

Her er nogle få områder, hvor de fleste mennesker kan bruge lidt hjælp: 

 • Karriere – Dette er en af de mest almindelige grunde til, hvorfor mennesker søger personlig coaching. En personlig coach har ofte en anden tilgang til tingene end en business eller karriere coach.
 • Forhold – Der er mange der søger en personlig coach til at hjælpe dem med problemer i deres forhold til andre mennesker. 
 • Hobby og kunst – Nogle gange vælger mennesker at få hjælp fra en upartisk person – en personlig coach – i forbindelse med de ting, de brænder for, som ikke omhandler arbejde.
 • Helbred – En personlig coach kan måske endda være i stand til at hjælpe i helbredsmæssige situationer, eksempelvis i forbindelse med vægttab. På den måde kan personen få de nødvendige redskaber for at sikre et varigt vægttab. 

Personlig coaching online på GoMentor

Som nævnt oven for, er der mange forskellige måder, hvorpå en personlig coach kan hjælpe i ens liv. Her på GoMentor kan du finde og booke sessions med professionelle personlige coaches, og de kan hjælpe på mange forskellige måder. Der kan være mange forskellige problemstillinger i ens liv, hvor man har brug for hjælp, og de dygtige coaches på GoMentor er både villige og i stand til at hjælpe, lige fra at hjælpe med at sætte mål til hjælpe med at nå dem. De kan også hjælpe med at give råd omkring forhold eller arbejde. Kort sagt kan en personlig coach yde den ekstra hjælp, man har brug for, så man kan få succes i livet. Online personlig coaching på GoMentor er en belejlig og behagelig måde at få den hjælp på. 

Definition af Personlig Coaching

Personlig coaching er rådgivning rettet mod mennesker, der har brug for hjælp til at opnå bestemte ting i deres liv.

Symptomer på / Grunde til Personlig Coaching 

 • Sætte mål
 • Karrierestrategier
 • Hjælp med forhold
 • Personlige forbedringer
 • Identificere styrker og svagheder

Definition af Life Coaching

Life coaching er den proces, hvor mennesker hjælpe andre med at lære, hvordan man sætter og når specifikke mål i livet. Der er mange områder i livet, hvor coaching kan være en stor hjælp.

Symptomer på / Grunde til Life Coaching

 • Personlige problemer 
 • Arbejdsrelaterede problemer
 • Problemer i parforholdet
 • Helbreds- og fitness hjælp 
 • Hjælp til at opnå romantik og kærlighed
 • Håndtering af gæld
 • Lavt selvværd og selvtillid
km fra