Dating

Dating har altid være en både stressende, men også spændende ting, og i det 21. århundrede er der efterhånden mange ting man skal have med i baghovedet når man dater. Hvis man kender til god ”dating-etikette” i en verden domineret af mobiltelefoner og e-mails, har man bedre chance for, at gøre dating til en positiv oplevelse i stedet for det modsatte. Via GoMentor.com kan du få online dating coaching, men før vi viser hvordan du kan få hjælp til at gøre dating lidt nemmere, er her nogle facts omkring dating i det nye årtusind, som er gode at kende. 

Dating i informationsalderen

Det er lettere end nogensinde før at ”møde” mennesker, takket være Internettet og andre kommunikationsformer, men det medfører også en række faldgruber. Med det in mente er her nogle grundlæggende datingtips som er gode at tage med.

  • Vær tålmodig – Hvis man er tålmodig og villig til, at lade forholdet udvikle sig naturligt, er der mindre risiko for, at man skræmmer en potentiel partner væk. 
  • Lyt – Hvis du lytter opmærksomt til din date – især hvis du ikke kender vedkommende så godt – kan det være en god måde at sikre sig på, at vedkommende hygger sig. 
  • Pas på! – Sikkerhed bør være højt på din check-liste når du dater. Lad være med at dele ud af personlige informationer, med mindre du har mødtes offentligt med personen et par gange.

Farer ved moderne dating

Der er masser af steder at møde nye mennesker online, både på datingsider og gennem kontaktannoncer på nettet. Problemet er, at dette ofte er forbundet med en risiko, som ikke alle tænker over. Hvis man deler ud af sine personlige data, kan det f.eks. føre til problemer med stalkere eller andet. Der er også andre ting man bør undgå. Til tider vil en dating coach kunne hjælpe med at gøre den noget besværlige dating-jungle en smule mere gennemsigtig. 

Online Dating Coaching via GoMentor.com

Hvad enten man vil vide mere om, hvilke informationer man bør dele ud af, eller man skal have styr på ”dating-etikette” i det 21. århundrede, kan online dating coaching via GoMentor.com hjælpe med alle aspekter af moderne dating. Det er vigtigt at man undgår de farer og risici der er forbundet med dating, men det er også vigtigt at man lærer at forholde sig til afvisninger og lærer at invitere en på date uden at det bliver pinligt. Vores tilknyttede coaches er specialiserede i moderne dating og tilbyder den assistance og vejledning der er nødvendig for, at man kan opnå succes med dating i informationsalderen. Dating bør ikke være et ”spil” med vindere og tabere. Vores tilknyttede coaches kan hjælpe både mænd og kvinder med at lære, hvordan man forbedrer sine chancer for, at finde en partner når man dater. 

Definition af Dating Coaching

Dating coaching kan hjælpe dig til, at blive bedre til at håndtere moderne dating. Med indførelsen af Internet-dating og andre moderne kommunikationsformer, er der masser af udfordringer som man kunne forestille sig at man skal have hjælp til. En dating coach kan tilbyde den støtte og vejledning der er nødvendig for, at man kan finde rundt i dating-junglen.

Symptomer på / Grunde til Dating Coaching 

  • Blind dates
  • Internet-dating
  • Sikker dating
  • Enlige forældre og dating
km fra