Parterapi

parterapiHvad enten man som nyslået par har planer om et langtidsforhold, eller man har været sammen noget tid og pludselig er begyndt at opleve problemer, kan parterapi være gavnligt af flere årsager. Hvad enten det er kommunikationsproblemer eller problemer med sexlivet, kan rådgivning udstyre Jer med de redskaber der skal bruges til, at bearbejde problemerne både før og under forholdet. Faktisk kan parterapi være givtigt selvom forholdet er forbi, så begge parter kan blive bedre rustet til den følelsesmæssige rutsjetur det er at slå op. Med GoMentor.com som platform tilbyder vores tilknyttede terapeuter rådgivning der kan gøre en forskel. Men uanset hvor du vælger at få parterapi, er det vigtigt at man kender til nogle vigtige forhold før man går i gang. 

Hvordan parterapi kan hjælpe

En af de vigtigste ting at huske i forhold til parterapi er, at der ikke findes en magisk formel der kan redde alle forhold. Og det kræver også fuldstændig ærlighed fra alle involverede. Hvis ikke terapeuten kender til de rigtige omstændigheder, er det sværere for ham eller hende at hjælpe. Og så er ærlighed også et godt fundament for et succesfuldt langtidsforhold. Når begge parter indvilliger i terapi både sammen og hver for sig, øger man chancerne for at undgå et brud. Selvom nogle måske foretrækker at være i et dårligt forhold, fordi de frygter at være alene, vil parterapi kunne hjælpe til at løse konflikter før de forårsager uoprettelig skade på parforholdet. 

Online parterapi

Her hos GoMentor.com har vi tilknyttet en række terapeuter der kan hjælpe med online parterapi. Denne moderne form for terapi kan hjælpe Jer til, at blive bedre til at møde de udfordringer der er forbundet med et moderne parforhold. Hvad enten det er magtkampene i parforholdet, eller terapi i forbindelse med utroskab eller andet svigt, er der mange konflikter der kan løses bedre, hvis man inddrager en neutral person, der er specialiseret i, at løse parforholdsproblemer. Selv hvis man er i et sundt parforhold uden nogle nævneværdige problemer, kan der være fordele ved at få parterapi. Vores tilknyttede terapeuter specialiserer sig i alle former for parforhold, så uanset hvilken udfordring I står overfor, vil I kunne få vejledning og inputs til, hvordan I forbedrer Jeres parforhold. 

Definition af Parterapi

Parterapi bruges til at hjælpe par med, at blive bedre til at håndtere de problemer der måtte opstå i løbet af deres forhold. Selvom der kan være mange grunde til at gå i parterapi, vil det nærmest altid have positiv effekt, hvis man tager det seriøst.

Symptomer på / Grunde til Parterapi

 • Bedre parforhold
 • Hjulpen kommunikation
 • En neutral person til at formidle

Ægteskabsrådgivning

Ikke alle ægteskaber kræver rådgivning, men mange vil erfare at det kan være rart med bare en smule ægteskabsrådgivning. For at kunne føre et langt og sundt forhold, er det vigtigt at man er i stand til at spotte og løse konflikterne før de vokser sig store. Denne form for specialiseret terapi kan være enormt gavnlig i forhold til at lære begge parter i et forhold, at håndtere problemer før de fører til flere problemer, eller måske endda separation eller skilsmisse. Her hos GoMentor.com forstår vi, at det kan være svært at finde tid til terapi i den moderne, travle verden, og det er derfor vores tilknyttede terapeuter tilbyder online ægteskabsrådgivning. Før vi viser hvordan, er her et kig på to eksempler hvor ægteskabsrådgivning kunne være gavnligt. 

Ægteskabsrådgivning før ægteskabet

Dette er en form for forebyggende rådgivning. Nogle gange kan det være sundt for et par at tale med en erfaren parterapeut før de slår pjalterne endegyldigt sammen, så de er bedre forberedt på, hvad de går ind til med ægteskabet, og er forberedt på de problemer der også kan opstå. Især unge par kan drage fordel af, at have en med lidt mere erfaring til at dele ud af sin viden og praktiske råd til, hvordan man fører et langt og sundt ægteskab. I en tid hvor skilsmisseraten er enormt høj, kan det måske hjælpe at prøve at forebygge problemer før de opstår, blot ved hjælp af rådgivning før ægteskabet.

Ægteskabsrådgivning for specifikke problemer

Selv hvis man som par ikke har fået rådgivning før ægteskabet, kan det det stadig have en positiv på parforholdet efter problemerne er opstået på et hvilket som helst stadie af ægteskabet. Der er mange udfordringer man står over for som et moderne par. Nogle gange kan lidt inputs udefra være enormt gavnligt for alle involverede parter. For nogle kan det også være akavet at tale om emner som sex eller andre problemer med parforholdet, og det er endnu en grund til, at GoMentor.com formidler online ægteskabsrådgivning. 

Ægteskabsrådgivning hjælper!

Som du kan se, vil der være mange tilfælde hvor man vil kunne få gavn af ægteskabsrådgivning, også selvom der ikke foreligger et ”alvorligt” problem i forholdet. Nogle gange kan det, at tale om anliggender omkring parforholdet med en terapeut – selv seksuelle anliggender – give det ekstra, der hjælper til, at man kan føre et sundt parforhold. Mange oplever også, at det er nemmere at håndtere problemerne, når man er udstyret med de rette værktøjer. Hos GoMentor.com har vores tilknyttede terapeuter den praktiske erfaring og knowhow, der kan gøre forskellen i et forhold, uanset hvor slemt det står til. Før man opgiver sin partner, kan ægteskabsrådgivning være en god idé, der kan være med til at redde forholdet, og på sigt skabe noget helt specielt. 

Definition af Ægteskabsrådgivning

Ægteskabsrådgivning er en type terapi der kan hjælpe et par til, at få et mere fyldestgørende ægteskab. For gifte par der vil redde deres ægteskab, kan ægteskabsrådgivning meget vel vise sig at være løsningen. Andre bruger måske ægteskabsrådgivning før et problem opstår, så man bedre kan føre et sundt og lykkeligt ægteskab.

Symptomer på / Grunde til Ægteskabsrådgivning

 • Bedre forhold
 • Hjulpen kommunikation
 • Tilstedeværelse af en neutral person 

Parterapi for Homoseksuelle

Homoseksuelle par oplever problemer, og det kan komme som et chok for nogle, at der kan forekomme så mange udfordringer, når et par elsker hinanden. Selvom at der er mange ligheder med de udfordringer, som heteroseksuelle par står overfor, så er der også nogle tydelige forskelle i udfordringerne, hvor terapi kan være en god hjælp. Her på GoMentor.com kan du få behandling online, og her er et nærmere kig på nogle af de udfordringer, som et homoseksuelt par kan opleve.

Håndtering af udfordringer hos homoseksuelle par

Mens forskellige par kan have problemer med forskellige områder af deres forhold, er det nogle af de mest almindelige problemer, som kan skabe vanskeligeheder for et homoseksuelt par.

 • Magtkampe - Mens ethvert parforhold vil opleve en periode med kamp om dominansen, så kan det være endnu mere besværligt for to mænd eller to kvinder at gennemgå en sådan kamp. Især hvis begge parter har stærke personligheder.
 • Offentliggøre sig - Når den en person i forholdet er offentlig om sin seksualitet, og den anden ikke er, så kan der opstå mange komplicerede udfordringer. Lære om de bedste måde, at offentliggøre forholdet på, kan være en god idé.
 • Alt det øvrige - Som nævnt, kan homoseksuelle par møde mange af de samme udfordringer, som heteroseksuelle møder. Der er mange ting, der kan forstyrre forholdet såsom; finansielle problemer, problemer med børneopdragelsen osv.

Den gode nyhed er, at der er hjælp at hente for homoseksuelle par. 

Terapi for homoseksuelle par

Her på GoMentor.com kan du finde højt kvalificerede terapeuter, der tilbyder behandling online, hvilket gør det nemmere end nogensinde at få behandling. Desuden kan du bestille online terapi-sessioner fra eksperter, som specialiserer sig i homoseksuelle spørgsmål. At lære at arbejde igennem problemerne, før de forværres, kan være en stor fordel for alle. 

Definition af Parterapi for Homoseksuelle

Homoseksuelle par kan have problemer akkurat ligesom mange heteroseksuelle par kan have, selvom der vil ses nogle anderledes behov. Terapi kan hjælpe homoseksuelle par med at arbejde igennem deres problemer, før det bliver en belastning for forholdet.

Problemer i forholdet

 

 • Depression
 • Skænderier
 • Undgåelse af intimitet
km fra