Malene Goddard Nielsen - Coach, Stressterapeut

Malene Goddard Nielsen

Coach, Stressterapeut

København, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Stresscoaching 750 kr. Aftal tid

Stresscoaching 5.100 kr. Aftal tid

 • 1. samtale: jeg afklare hvilken værktøjer du har idag til at afstresse og giver dig evt nye hvis behovet er der eksempel lave en stress håndbog som vil gøre dig bedre til at mærke din stress og finde årsagerne.
 • 2. samtale: hjælpe dig med at være proaktiv kigge på dine prioriteringer og hvor god du er til at passe på dig selv.
 • 3. samtale: perspektiv giver dig værktøjer til mental træning.
 • 4. samtale: hjælper dig med at finde balance og holde fast
 • 5. samtale: holde fast i det du allerede har lært.
 • 6. samtale: opfølgning i hvad du allerede har lært justere mm
 • 7. og afslutning: opfølgning i hvordan det går med at holde fast i det der er lært og sørge for du ikke sidder med uudtalte tanker og du føler dig rustet til at stå på egne ben.
 • Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

  Videosamtaler

  Stresscoaching (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

  Kan enten være som videosamtale eller telefonisk.

  Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

  Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

  Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

  Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

  Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

  GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

  Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

  Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

  Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 30 min hvor vi sammen finder ud ad om vi matcher hinanden. Malene Goddard Nielsen - Coach, Stressterapeut

  Beskrivelse

  Hvad kan du få ud af et stresscoach forløb med mig?

  Jeg arbejder med klassisk coaching som betyder jeg sammen med dig vil forsøge at slippe dit potentiale løs for derved at maksimere dine præstationer, både privat og arbejdsmæssigt.


  Med min indlevelsesevne og empati hjælper jeg dig med at afklare hvorfor du er ramt af stress eller energitab, afdække de rammer du finder dig i, om de er gode eller dårlige for dig.


  Forløbet foregår over 7 samtaler hvor der mellem de 2 første ikke må gå mere end 1 uge så processen bliver effektiv. Du vælger selv om du har det bedst med at forløbet skal foregå pr. telefon eller vi mødes eller et mix. Sammen med forløbet får du en bog “Mindre stress - Mere overskud” som du læser og vi snakker om de forskellige kapitaler pr. gang.


  Så ønsker du at:

  • FÅ DIT LIV TILBAGE? FINDE DIG SELV IGEN?
  • LEVE LIVET I STEDET FOR AT OVERLEVE?
  • Skrue ned for stress-symptomer som fx tankekaos, anspændthed, dårlig søvn / hukommelse og koncentration?
  • Afklare hvorfor du er blevet ramt af stress.
  • Afdække om de rammer, du befinder dig i, er gode eller dårlige for dig?
  • Finde løsninger til at forebygge fremtidig stress?

  Så er mit mål er hver gang: - at dine stresssymptomer formindskes og du får det bedre - at du bliver klogere på dig & din situation - at du finder gode løsninger - at du får konkrete værktøjer med hjem


  Om mig og hvorfor skal du vælge mig som stresscoach?

  Er uddannet hos Bjarne Toftgaard fra forebyg stress. Igennem mere end 10 år har jeg arbejdet tæt med børn, voksen og unge ekstrem stressbelastede situationer Bl.a. mennesker, som er født med et psykisk/fysisk handicap som fx kræver respirator, mennesker, der har været udsat for svære traumer eller har pådraget sig funktionsnedsættelser fx ved ulykker.


  Jeg har samtidig set, hvor ekstreme konsekvenserne af stress kan være for det enkelte menneske.


  Gennem mit arbejde med disse mennesker har jeg været særlig optaget af, hvordan jeg har kunne hjælpe den enkelte med i krisesituationer at bevare roen, blive mødt i øjenhøjde og få ro omkring sin situation for herigennem at forbedre personens livskvalitet. Denne optagethed har ført til, at jeg i 2018 har uddannet mig som stressterapeut og hermed har opnået papirer på det arbejde, jeg har arbejdet med intuitivt i mange år.


  Har du lyst til at blive hjulpet?

  Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 30 min hvor vi sammen finder ud ad om vi matcher hinanden.


  Betaling: Hvis du selv betaler for forløbet foregår dette gennem GoMentor. Hvis din arbejdsplads, eller sundhedsforsikring har indvilliget i at betale, kan vi sagtens arrangering fakturering til din arbejdsplads eller sundhedsforsikring.


  AFBUD: Afbud skal gives senest kl. 12.00 dagen før vores session, således at jeg kan nå at give tiden til en anden klient, der måske har brug for en akuttid. Ved manglende afbud falder 50% af det fulde beløb for sessionen til betaling.

  Klientudtalelser

  Gitte - "Du er en fantastisk sparringsperson, super lytter, har en skøn behagelig og rolig stemme, kan guide mig roligt igennem forvirring og proces og hjælpe mig med at acceptere situationen og anerkende og hjælpe mig selv og samtidig giver du gode og passende udfordringer hele tiden med støtte, så det føles ok og næsten trygt at gøre det tak for du lige kom ind i mit liv på rette tidspunkt”"  Læs mere  Læs mindre

  Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

  Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere