Lise Aabenhuus - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Lise Aabenhuus

Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Randers NØ, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi; rabat til studerende og pensionister og lægehenviste 400 kr. Aftal tid

Coaching 700 kr. Aftal tid

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Familie-terapi/rådgivning 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 81

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 81

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er uddannet par- og familieterapeut fra Dansk Familieterapeutisk Institut . Desuden er jeg systemisk certificeret coach fra Attractor i Århus. Lise Aabenhuus - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

Jeg er uddannet par og familieterapeut fra Dans Familieterapeutisk Institut og er medlem af Dansk psykoterapeutisk forening.

Desuden er jeg systemisk certificeret coach fra Attractor i Århus. De sidste 15 år har jeg arbejdet med samtaleterapi, coaching og mentoring.

Jeg tror på at når man møder et andet menneske med respekt, nærvær og med faglige redskaber der passer til den enkelte, kan det give de bedste muligheder for udvikling og forandring.

Individuel terapi:

I en individuel terapisamtale får du mulighed for at få sat ord på og forstå, hvad der fylder hos dig her og nu.

Samtalen kan handle om angst, skyldfølelse, depression, lavt selvværd, koncentrationsbesvær eller hvis du har svært ved at indgå i relationer med andre.

En terapisamtale kan også bruges til at snakke om spørgsmål som:

 •  Hvem er jeg?
 •  Hvad vil jeg med mit liv?
 •  Hvad giver mit liv mening?

Parterapi:

I parterapi får I mulighed for at udvikle jeres forhold fra negative, destruktive mønstre, til nye positive og udviklende mønstre. Vi kan nemt fastlåses i bestemte måder at kommunikere med hinanden på, som gør at vi ikke føler os set, hørt og forstået af sin partner. Det kan gå ud over relationen og kærligheden, og gøre det svært at leve sammen.

Familieterapi:

I familieterapi får I mulighed for at se på familiens kommunikations- og handlemønstre. I de fleste familier opstår der konflikter som er svære at gennemskue, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i hvordan konflikterne opstår. Jeg vil hjælpe jer med at synliggøre disse og få et overblik, som kan gøre jer i stand til at begynde at ændre på ubrugelige mønstre.

Coaching:

En coaching kan blandt andet hjælpe dig med at blive afklaret omkring din karriere hvis du er gået i stå og ønsker at gå ny veje. Det kan være at du har en konflikt på arbejdet eller at konflikten har en mere privat karakter. Jeg vil hjælpe dig med at forholde dig til din egen handlemåde og blive afklaret, så du bliver i stand til at udvikle og ændre dine måder at forholde dig på.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere