Lise Aabenhuus - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Lise Aabenhuus

Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er uddannet par- og familieterapeut fra Dansk Familieterapeutisk Institut . Desuden er jeg systemisk certificeret coach fra Attractor i Århus. Lise Aabenhuus - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Beskrivelse


Denne mentor har ikke en aktiv profil - kontakt support for hjælp med at finde en anden.
Jeg er uddannet par og familieterapeut fra Dans Familieterapeutisk Institut og er medlem af Dansk psykoterapeutisk forening.

Desuden er jeg systemisk certificeret coach fra Attractor i Århus. De sidste 15 år har jeg arbejdet med samtaleterapi, coaching og mentoring.

Jeg tror på at når man møder et andet menneske med respekt, nærvær og med faglige redskaber der passer til den enkelte, kan det give de bedste muligheder for udvikling og forandring.

Individuel terapi:

I en individuel terapisamtale får du mulighed for at få sat ord på og forstå, hvad der fylder hos dig her og nu.

Samtalen kan handle om angst, skyldfølelse, depression, lavt selvværd, koncentrationsbesvær eller hvis du har svært ved at indgå i relationer med andre.

En terapisamtale kan også bruges til at snakke om spørgsmål som:

 •  Hvem er jeg?
 •  Hvad vil jeg med mit liv?
 •  Hvad giver mit liv mening?

Parterapi:

I parterapi får I mulighed for at udvikle jeres forhold fra negative, destruktive mønstre, til nye positive og udviklende mønstre. Vi kan nemt fastlåses i bestemte måder at kommunikere med hinanden på, som gør at vi ikke føler os set, hørt og forstået af sin partner. Det kan gå ud over relationen og kærligheden, og gøre det svært at leve sammen.

Familieterapi:

I familieterapi får I mulighed for at se på familiens kommunikations- og handlemønstre. I de fleste familier opstår der konflikter som er svære at gennemskue, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i hvordan konflikterne opstår. Jeg vil hjælpe jer med at synliggøre disse og få et overblik, som kan gøre jer i stand til at begynde at ændre på ubrugelige mønstre.

Coaching:

En coaching kan blandt andet hjælpe dig med at blive afklaret omkring din karriere hvis du er gået i stå og ønsker at gå ny veje. Det kan være at du har en konflikt på arbejdet eller at konflikten har en mere privat karakter. Jeg vil hjælpe dig med at forholde dig til din egen handlemåde og blive afklaret, så du bliver i stand til at udvikle og ændre dine måder at forholde dig på.

 

Klientudtalelser

Mette - "Min teenage-datter og jeg opsøgte Lise, for at få nogle værktøjer til at forbedre vores kommunikation, da bølgerne ofte gik meget højt og oftest befandt vi os i situationer, hvor konflikterne optrappedes i stedet for at blive løst. Vi har vekslet imellem at min datter har ene-sessioner og sessioner hvor jeg er med. Dette giver mulighed for at min datter kan tale med Lise alene om de ting som kan være svære at involvere mig i og omvendt få hjælp til hvordan vi taler sammen om de ting der er svære imellem os. Vi har været SÅ glade for at komme hos Lise. Det har især givet mig som mor nogle nye handlemuligheder når det spidser til. Vi oplever begge at vores relation er blevet meget tættere og vi har efterhånden meget få konflikter; og når vi har, så kommer vi hurtigt på sporet og får kommunikeret på den mest hensigtsmæssige måde. Hvis jeg blot havde vidst at der skulle så lidt til at vende det hele, så var vi startet ved Lise for længe siden."  Læs mere  Læs mindre

Flemming og Jytte - "Lise har på en meget professionel og respektfuld måde hjulpet os til at blive bevidste om og forstå vores egne og hinandens reaktionsmønstre, så vi har kunnet ændre vores væremåde overfor hinanden til det positive. Vi har tydeligt kunnet mærke, vi har fået gode værktøjer og enkelte små øvelser, der virker og som vi stadig bruger. Venlig hilsen Jytte og Flemming"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere