Kamilla Christensen - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Kamilla Christensen

Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Stop op • Mærk efter • Skab flow – Samtaler for dig der er træt af at skulle præstere og som savner mere mening, ro og nærvær i dit liv Kamilla Christensen - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE ONLINE LÆNGRE HOS GOMENTOR


Stop op • Mærk efter • Skab flow

Stop op • Mærk efter • Skab flow er et nærværende samtaleforløb, som helt overordnet stiler mod, at du får styrket kontakten til dig selv og derved kommer mere i balance.


I praksis betyder det, at vi – udover den problematik, du kommer med – også bevarer et fokus på,  at du får skærpet din opmærksom på, hvad der foregår i dig og får styrket din evne til at være til stede og mærke efter.


Din problematik handler måske om at have uro / angst i forbindelse præstationer? Om usikkerhed på grund af for høje krav til dig selv? Eller om at være udfordret i forhold til at kunne være dig selv i bestemte situationer? – Lige meget hvad, vil jeg hjælpe dig til en større forståelse for;


• Hvad det er for bagvedliggende mønstre, som styrer dig og får dig til at tænke, føle og handle, som du gør?


• Hvem du er, når du er fra din kerne og i flow og hvem bliver du til, når du ikke er i kontakt og kommer ud af balance?


• Hvad sker der med din energi, dine følelser og på et tankemæssigt plan?


Når du erfarer og integrerer de indsigter, så styrker du kontakten til dig selv og til dine behov – og du vil du få langt bedre forudsætninger / handlekraft / frihed til at skabe de meningsfulde forandringer, som du savner i dit liv. 


Om mig

Jeg er 42 år og selvstændig på 4. år. Jeg arbejder som workshop facilitator, personlig coach og specialpædagogisk støttekonsulent for unge og voksne med psykiske vanskeligheder / diagnoser (angst, OCD, autisme, ADHD, ADD mm.).


Derudover er jeg ved at uddanne mig til psykoterapeut (4-årig, godkendt af foreningen af danske psykoterapeuter, FaDP).


Jeg har en baggrund fra medicinalindustrien, hvor jeg har arbejdet som projektleder og facilitator af udviklingsprogrammer igennem 10 år, men valgte den selvstændige vej med at hjælpe mennesker, fordi det er der, mit hjerte banker.

Klientudtalelser

Jane - "Fik mange nye indsigter ved mit forløb hos Kamilla og føler endelig, at jeg nu er klar til at rykke på min drøm om at gå selvstændig"  Læs mere  Læs mindre

Signe - "Efter et forløb hos Kamilla, fik jeg forbedret mit selvværd og masse gode redskaber med mig videre "  Læs mere  Læs mindre

Anders  - "Kan virkelig anbefale Kamilla, hun er skarp, lyttende og udfordrer! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.