Kamilla Christensen - Coach, Mentor

Kamilla Christensen

Coach, Mentor

København K

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching - 1 session 650 kr. Aftal tid

Coaching - 10 sessioner 5.900 kr. Aftal tid

Coaching - 5 sessioner 3.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 14

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Find dig selv og skab det liv, du drømmer om Kamilla Christensen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Er du dig?

Når vi ikke er i kontakt med vores dybere selv eller kæmper med at være mere eller andet end, vi er, kommer vi hurtigt på overarbejde. Vi lever med en higen efter mere og andet og vi er ikke tilstede i vores liv.

Måske kan du genkende tanker som, hvis jeg bare får lidt mere styr på… var lidt mindre … bliver bedre til… får det job … gør mere …. (så bliver jeg glad). Men du bliver ikke gladere af at perfektionere, kontrollere eller forsøge at løbe fra dig selv.


Hvad har du brug for?

Jeg ved ikke, hvad du står med af udfordringer, men hvis du mangler kontakt indeni, så befinder du dig sikkert i dit hoved og bakser med dine tanker. Måske har du let ved at blive stresset eller oplever angst. Højst sandsynligt er du på den ene eller anden måde utilfreds med, hvem du er eller hvor du er i dit liv.


Så start med at skabe en positiv vision for dig selv. Mærk efter, hvad har du brug for? Hvad vil du gerne forandre hos dig selv? Hvad vil du gerne opnå på et personligt og følelsesmæssigt plan? Hvordan kunne du godt tænke dig at leve? 

Vil du have hjælp til processen, kan du booke mig til en første gratis samtale, hvor vi undersøger, hvad du har brug for og om jeg er den rette til at hjælpe dig.


Hvad kan jeg tilbyde?

I et coaching/mentor forløb kan jeg hjælpe dig med komme tilbage til nuet og livet. Vejen dertil består i at komme til sandhed omkring det, som er – dine tanker, historier, overbevisninger, regler og adfærd. Hvad er det, som hæmmer og udfordrer dig? Og er det sandt? Hvad er virkelighed og hvad er tankespind, det er dét, vi undersøger. Hvad har du brug for at få det bedre og hvordan kunne du tænke og handle anderledes, så du får skabt et mere accepterende og kærligt syn på dig selv og skabt det liv, du ønsker?


Om mig

Jeg er uddannet coach, facilitator og proceskonsulent.

Du kan læse mere om mig på Co-change.dkBooking

Jeg tilbyder en første gratis samtale og har tider alle hverdage fra 9-15. I lige uger også mulighed for eftermiddag- og aftenkonsultation. 

Klientudtalelser

Jane - "Fik mange nye indsigter ved mit forløb hos Kamilla og føler endelig, at jeg nu er klar til at rykke på min drøm om at gå selvstændig"  Læs mere  Læs mindre

Signe - "Efter et forløb hos Kamilla, fik jeg forbedret mit selvværd og masse gode redskaber med mig videre "  Læs mere  Læs mindre

Anders  - "Kan virkelig anbefale Kamilla, hun er skarp, lyttende og udfordrer! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere