Kamilla Christensen - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Kamilla Christensen

Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stop op • Mærk efter • Skab flow – Samtaler for dig der er træt af at skulle præstere og som savner mere mening, ro og nærvær i dit liv Kamilla Christensen - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE ONLINE LÆNGRE HOS GOMENTOR


Stop op • Mærk efter • Skab flow

Stop op • Mærk efter • Skab flow er et nærværende samtaleforløb, som helt overordnet stiler mod, at du får styrket kontakten til dig selv og derved kommer mere i balance.


I praksis betyder det, at vi – udover den problematik, du kommer med – også bevarer et fokus på,  at du får skærpet din opmærksom på, hvad der foregår i dig og får styrket din evne til at være til stede og mærke efter.


Din problematik handler måske om at have uro / angst i forbindelse præstationer? Om usikkerhed på grund af for høje krav til dig selv? Eller om at være udfordret i forhold til at kunne være dig selv i bestemte situationer? – Lige meget hvad, vil jeg hjælpe dig til en større forståelse for;


• Hvad det er for bagvedliggende mønstre, som styrer dig og får dig til at tænke, føle og handle, som du gør?


• Hvem du er, når du er fra din kerne og i flow og hvem bliver du til, når du ikke er i kontakt og kommer ud af balance?


• Hvad sker der med din energi, dine følelser og på et tankemæssigt plan?


Når du erfarer og integrerer de indsigter, så styrker du kontakten til dig selv og til dine behov – og du vil du få langt bedre forudsætninger / handlekraft / frihed til at skabe de meningsfulde forandringer, som du savner i dit liv. 


Om mig

Jeg er 42 år og selvstændig på 4. år. Jeg arbejder som workshop facilitator, personlig coach og specialpædagogisk støttekonsulent for unge og voksne med psykiske vanskeligheder / diagnoser (angst, OCD, autisme, ADHD, ADD mm.).


Derudover er jeg ved at uddanne mig til psykoterapeut (4-årig, godkendt af foreningen af danske psykoterapeuter, FaDP).


Jeg har en baggrund fra medicinalindustrien, hvor jeg har arbejdet som projektleder og facilitator af udviklingsprogrammer igennem 10 år, men valgte den selvstændige vej med at hjælpe mennesker, fordi det er der, mit hjerte banker.

Klientudtalelser

Jane - "Fik mange nye indsigter ved mit forløb hos Kamilla og føler endelig, at jeg nu er klar til at rykke på min drøm om at gå selvstændig"  Læs mere  Læs mindre

Signe - "Efter et forløb hos Kamilla, fik jeg forbedret mit selvværd og masse gode redskaber med mig videre "  Læs mere  Læs mindre

Anders  - "Kan virkelig anbefale Kamilla, hun er skarp, lyttende og udfordrer! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.