Kamilla Christensen - Coach, Mentor

Kamilla Christensen

Coach, Mentor

København K

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching - 1 session 650 kr. Aftal tid

Coaching - 3 sessioner 1.895 kr. Aftal tid

Coaching - 7 sessioner 4.150 kr. Aftal tid

Coaching - 1 session, studerende 500 kr. Aftal tid

Coaching - 5 sessioner 3.050 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 14

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coaching når du er klar til at kigge indad og handle Kamilla Christensen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Velkommen til!

... Forestiller mig, at du leder efter nogen eller noget som kan hjælpe dig videre i dit liv og til et bedre sted end, hvor du står lige nu, eftersom du læser med her?


Godt du gør det - Du har truffet et valg om at noget skal være anderledes (eller du er ihvertfald på vej til det) og det er allerede første skridt på vejen til forandring!


Måske søger du at hvile mere i dig selv? – At turde stå ved dig selv og dine behov? Drømmer om mere ro indeni og om at slippe for dine bekymringer for, hvad andre måtte mene og tænke om dig?


Måske mangler du mentalt overskud? – At komme derhen, hvor du ikke bliver fanget af dine tanker og usikkerheden ikke får lov at tage plads. En bedre udgave af dig med mere overskud og balance? 

Måske savner du bare mere mening i dit liv? - Et liv med glæde og energi og hvor du står op til noget du brænder for og tror på? Måske på arbejdet måske på hjemmefronten?


Jeg ved det ikke, men til gengæld ved jeg, hvad jeg tror på. Jeg tror på, at du kan få det præcis, som du vil (om ikke andet, så tæt på) – men det er valg, som du skal træffe og først dér kan drømmen, det meningsfulde liv og den personlige udvikling begynde at udfolde sig.

Og det jeg kan gøre er;

  • Hjælpe dig med at indfri de mål, som giver mening for dig – Ved at få dig til at reflektere og blive skarp på, hvad det er, du vil, mangler eller savner i dit liv og derfra hjælpe dig forbi barriererne, så du kan komme i mål
  • Hjælpe dig med at lytte og tage hensyn til egne behov – Ved at få dig til at blive ærlig overfor dig selv; hvad er egentlig vigtigt? Og hvilke valg må du nødvendigvis træffe for at komme tættere på et liv, hvor du lever indefra og ud?
  • Hjælpe dig med at få dine tanker til at arbejde for dig – Ved at få dig til at blive bevidst omkring begrænsende overbevisninger, mønstre og vaner og hvordan de spænder ben for dig og ved at få dig til i stedet at søge op i dine tanker og til at se alle de muligheder, som er
  • Hjælpe dig med at stå ved dig selv – Jeg tror på, at nøglen til mere ro, balance og selvværd findes dybt inde. Jeg hjælper dig med at se og acceptere alt det du indeholder af mørke som lyse sider og med at se værdien i netop den du er, så du tør stå sikkert der


  Er det noget for dig?


  Lidt om mig - og hvorfor jeg mener jeg kan hjælpe dig

  Ærligt. Mit liv har ikke været en dans på roser – nok snarere en kæmpe rutsjebane tur med mange begrænsninger, udfordringer og kriser, som jeg har skulle overvinde. Men det er jeg faktisk glad for – for hvor har jeg lært meget, rykket mig og taget mange skridt for at nå dertil, hvor jeg er i dag, både personligt og i mit arbejdsliv.

  Af den grund tror jeg også på, at jeg kan gøre noget for dig. Jeg tror på det, fordi jeg gået på de mange mørke stier og fordi jeg ved, hvordan man finder lyset. Og jeg brænder for at kunne gøre en forskel for dig, lige der.

  Så tag fat mig, hvis du har fået mod og lyst til at komme i gang.

  Hvert lille skridt tæller! Og du er også meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller du kan læse mere om mig på Co-Change.dk.

  Klientudtalelser

  Jane - "Fik mange nye indsigter ved mit forløb hos Kamilla og føler endelig, at jeg nu er klar til at rykke på min drøm om at gå selvstændig"  Læs mere  Læs mindre

  Signe - "Efter et forløb hos Kamilla, fik jeg forbedret mit selvværd og masse gode redskaber med mig videre "  Læs mere  Læs mindre

  Anders  - "Kan virkelig anbefale Kamilla, hun er skarp, lyttende og udfordrer! "  Læs mere  Læs mindre

  ;

  Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

  Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere