Henrik Rasmussen

Coach

København NV, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Session 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 18

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Session (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 18

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coaching inden for sundhed og livstilsændringer Henrik Rasmussen - Coach

Beskrivelse

Hvem er jeg? 

Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2006 med nuværende fuldtidsansættelse i socialpsykiatrien. Jeg har seks år som semi elite triathlet og stiftede allerede bekendtskab med sporten i år 2000.  Jeg har flere års erfaring med programplanlægning indenfor triathlon og løb. 

 

Jeg har suppleret min fysioterapeut uddannelse med en 15 måneder kostuddannelse hos Umahro Cadogan i 2015 og har endvidere et modul i "humanernæring og sundhedsfremme" fra metropol i 2016. Jeg har i min nuværende job undervisningserfaring i emnerne søvn og vaner og har derudover uddannelse indenfor VANEcoaching (2017), sundheds coaching og arbejdet med den motiverende samtale.   

 

Krop og psyke ser jeg som sammenhængende

Jeg er pt. i gang med modulet "sundhedskommunikation, coaching og vejledning" på metropol. Derudover er jeg under et certificeringsforløb i systemisk familieopstilling på ISFO., hvor fokus er arbejdet med familieopstilling individuelt og i grupper.   

 

Jeg har firmaet META by B: 

Betydning af META: "Niveauet over" eller det "tredie øjes perspektiv". Betyder MÅL på spansk.  

Mit kompetencefelt er primært inden for disse fire områder:  

  • Kostvejledning og vægttab med fokus på vaner og deres betydning for adfærd og mad. 
  • Fysioterapi, massage, akupunktur og behandling på nervesystemet ved stress tilstand i kroppen 
  • Coaching inden for sundhed og livstilsændringer 
  • Systemisk familieopstilling, der af nogen vil kaldes terapi og af andre en metode. Du kan gå på opdagelse via google / youtube eller på ISFO, der er instituttets hjemmeside. 

 

Hvad er mit hvorfor? 

Jeg har coaching sessioner fordi det er meningsgivende. Jeg tror på spørgsmål åbner for selvrefleksion og egen forståelse og kan åbne én af dørene til forandringer. Jeg er begejstret for tanken om at de rigtige rammer og tillid kan åbne muligheden for, at du går fra vores session med en ny, integreret version af dig og din problemstilling. Der er ikke én, men flere sandheder og versioner af den.  

Jeg er optaget af kommunikation og interaktion i kommunikation med dig. Jeg tror på nærvær og på, at det rum vi skaber sammen kan åbne muligheden for nye spor, der kan facilitere til en forandring. Coaching og vejledning giver den mulighed.  

 

Det er altafgørende for mig, at den proces du kommer til at gennemgå hos mig giver mening for DIG. Jeg stiller spørgsmål til de historier du fortæller til dig selv om dig selv. 

 

I META by B kan vejledning eller coaching kombineres med fysioterapi / massage / akupunktur    

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.


Jeg tilbyder også undervisning og kurser i søvn/motivation/vaner.

 

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere