Emilie Assentoft - Psykolog, Mindfulness instruktør

Emilie Assentoft

Psykolog, Mindfulness instruktør

Frederiksberg, Videosamtale

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 990 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat 690 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, ledige og pensionister.

Supervision/coaching 990 kr. Aftal tid

Supervision/coaching med rabat 790 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende og arbejdsledige.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 53 88

89 88 53 88

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi (GoMentor videosession) 990 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 690 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, ledige og pensionister.

Supervision (GoMentor videosession) 990 kr. Aftal tid

Supervision med rabat (GoMentor videosession) 790 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende og arbejdsledige.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 53 88

89 88 53 88

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hos FRIHED i SIND får du evidensbaseret terapi, der virker, samt en empatisk og ikke-dømmende psykolog, der har mange års erfaring. Emilie Assentoft - Psykolog, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Hjerteligt velkommen til FRIHED i SIND

Der kan være mange årsager til, at du er inde og kigge på denne side. Men du skal vide, at lige meget hvad dit problem og baggrund er, så tror jeg altid på, at der er håb og mulighed for at forandre dét, som spænder ben for dig og dine drømme for livet. At hvis vi tør at give os hen og arbejde på det svære i vores liv, kan vi skabe et fundament, der bedre kan rumme de udfordringer, vi vil møde resten af livet. 


Psykologpraksis FRIHED i SIND tror på dig og vægter kvalitet, autencitet, medfølelse og social bevidsthed højt

Psykologpraksis FRIHED i SIND er netop stiftet af mig, psykolog Emilie Assentoft, på baggrund af et ønske om at kunne hjælpe mennesker, uanset baggrund og problem - ud fra værdier omkring:

  • Kvalitet (Jeg holder mig løbende opdateret med den nyeste viden inden for mindfulness og narrativ terapi)
  • Autencitet (Jeg underviser og laver ikke terapi i noget, jeg ikke selv har prøvet, og ved virker)
  • Medfølelse (Jeg lytter på en ikke-dømmende og nysgerrig måde, så du er sikret et trygt rum til at tale om det svære)
  • Social bevidsthed (Jeg går også op i den større verden, og en andel af mit overskud går til sociale NGO'er). 


Det er altid muligt at gøre noget ved det

Jeg har igennem de sidste otte år, hjulpet mange mennesker med at gøre op med problemer, de ellers troede var umulige at gøre noget ved. Dette finder jeg utrolig givende og inspirerende, og jeg vil også meget gerne hjælpe dig med dette. Du kan også finde udtalelser fra tidligere klienter i min profil. 


Jeg anvender udelukkende evidensbaseret mindfulness-baseret terapi, jeg ved virker. 

Jeg anvender kun terapeutiske metoder, som jeg ved, der virker, og som jeg er ordentligt uddannet i. Igennem de sidste 10 år har jeg uddannet mig i mindfulness-baseret terapi og narrativ terapi, og jeg holder mig løbende opdateret ved kurser, supervision og egenterapi. Derfor vil du være sikret en høj kvalitet. Desuden har jeg selv haft egen meditationspraksis gennem de sidste 6 år, er uddannet på Københavns Universitet, og gennem flere år både blevet oplært på Fobiskolen, DISPUK samt som mindfulness-instruktør og været på adskillige stilhedsretræter. 


I et forløb hos mig får du

- Introduktion til mindfulness meditation, der kan anvendes i din hverdag

- Guidede meditationer af mig, som du kan tage med hjem

- Indsigt i dine tanke- og handlemønstre

- Fokus på dine styrker og kompetencer 

- Fokus på at styrke din fleksibilitet og kreativitet i hverdagen, således at du ikke bliver så overvældet af livets uundgåelige udfordringer. 

- Fokus på din krop og følelser


Dette vil give dig

- En forøget tro på egen mestring af svære situationer og følelser, som fx nervøsitet, usikkerhed, angst, stress, sorg og savn

- Et forøget evne til at kunne være i nuet, og ikke i fortiden (minder, baggrund osv.), fremtiden (bekymringer) eller fantasier (hvis bare jeg havde det, ville alt være godt). 

- En mere fleksibel, nuanceret og fokuseret opmærksomhed og tankesæt

- En forøget handleevne, der leder dig imod mere omsorgsfulde aktiviteter, og som kan få dig mere henimod den retning, du drømmer om. 

- En følelse af mere ro, overblik, fokus, fleksibilitet, kreativitet og tryghed i din hverdag 

- En forøget fokus på dine styrker og kompetencer og dermed forøget følelse af selvværdet 


Mine specialeområder

Selvudvikling

Supervision (personer, der arbejder med andre mennesker)

Coaching fx til selvstændige eller fastansatte. 

Angst

Stress

Sorg og tab

Lavt selvværd & perfektionisme 


Du er også mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke lige kan genkende nogle af disse områder. Mindfulness-baseret terapi har generelt vist sig at have en positiv effekt ift. mange problemstillinger. 


Praktisk information

Min praksis ligger på Rolfs Plads 12, lige ved Frederiksberg Svømmehal. Den ligger lige ved Frederiksberg metro, 2A, og har gode parkeringsmuligheder. Du skal dog være opmærksom på, hvis du kommer i bil, at du ikke kan komme ind ad Nyelandsvej. Der er gratis parkering i 2 timer. 

En session koster 990,-.

Desuden giver jeg 200,- rabat til studerende, ledige og pensionister, og en session koster derfor 690,-. Dog er den første session altid uforpligtende, og en måde, hvor vi kan finde ud af, om det er noget for dig. Du er også meget velkommen til at skrive, hvis du har yderligere spørgsmål til mig eller at ringe for en uforpligtende snak. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og til at støtte dig i din proces. 


De varmeste hilsener

Emilie Assentoft, psykolog 


Klientudtalelser

Iben - "‘Jeg kan varmt anbefale Emilie som psykolog, da hun er utrolig god til at lytte og være åbensindet. Hun hjælper en på vej i den rigtige retning og giver plads til, at man selv er med til at finde løsninger og se tingene fra en anden synsvinkel. Hun får én til at føle sig hjemme og godt tilpas, hvilket gør at man føler sig afslappet og i trygge rammer. Jeg kunne sagtens finde på at komme igen, hvis jeg skulle have brug for det en anden gang :-)’"  Læs mere  Læs mindre

T - "Mine sessioner med Emilie startede umiddelbart efter et kærestebrud der ramte noget dybere i mig.. Emilie hjalp mig med nogle tankeredskaber til at strukturere, billedliggøre og hermed håndtere angst og foruroligende tanker. Den guidede selvrefleksion løftede sløret for en række andre elementer i mit liv, som måske har ligget til grund for meget af det. En gang om ugen så jeg frem til denne session med en altid forskellige variant af te, da Emilie er varm og åben som person, hvilket giver følelse af, at uanset hvad der sker derude, kan man blive lyttet til her. Det motiverede mig hver gang. Jeg har også haft interessante diskussioner med Emilie omkring psykologien, der var på et mere analytisk niveau, som jeg var glad for, at hun også gad at være med på. Det skal siges, at arbejdet med ens velvære kommer fra en selv, så man skal være villig til at viderebringe arbejdet imellem sessionerne ud i ens egen hverdag for at det skal virke. Og her er hun god til at spotte hvad man finder glæde og værdi i og hvad der kan være destruktivt for en selv, hvilket gør det nemmere, da man pludselig er bevidst om disse ting. Tak for et godt forløb. Jeg er af den holdning, at alle bør have samtaleterapi i gode som dårlige tider, så når muligheden byder sig igen, kunne jeg sagtens finde på at genoptage samtalerne hos Emilie."  Læs mere  Læs mindre

Anna - "Jeg vil bare sige tusind tak for den hjælp og professionelle omsorg, du har givet mig. Det har virkelig været en positiv oplevelse at være hos dig. Jeg har lært så meget om mig selv, og vil tage en masse af de øvelser og redskaber med, som du har givet mig! "  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Kæreste Emilie. Tak for at jeg kan gå hos dig. Det hjælper mig til at forstå mine tanker meget bedre. Du er bare så god til at vende tingene og tankerne, så jeg kan se den dybere mening med dem."  Læs mere  Læs mindre

Henrik  - "‘Jeg havde det mål, da jeg startede hos dig, at kunne køre i elevator visse steder med en anden person, og det mål er rigeligt nået. Jeg er nu i stand til at køre alene, hvis det er nødvendigt, og det ser jeg helt klart som din fortjeneste. Du har været en sød, inspirerende, dygtig og interesseret psykolog, som har givet mig nogle værktøjer til at arbejde videre med min klaustrofobi, og det vil jeg altid kunne bruge i en situation, der kræver det. Når jeg skriver psykolog, er det naturligvis fordi du har nogle tillærte teknikker, som du bruger, men du er først og fremmest et indsigtsfuldt, følsomt menneske, som jeg har haft stor glæde af at lære at kende. Desværre må vore veje skilles nu , hvor jeg er kommet videre, men jeg vil helt sikkert kontakte dig igen, hvis jeg får brug for psykologisk bistand, ligesom jeg vil anbefale dig til andre, der måtte få brug for psykologisk hjælp. Emilie, jeg vil endnu engang sige dig mange tak for hjælpen, og jeg håber, at du og din familie vil få et langt og lykkeligt liv sammen’"  Læs mere  Læs mindre

Stina  - "Emilie Assentoft som supervisor er åben, ikke-dømmende og giver plads til, at du både kan være terapeut og menneske. Hun hjælper en til at se ens styrker, og fasciliterer ens faglige udvikling. Hjælper en til at se problematikken fra flere vinker, og forholder sig nysgerrigt og ikke-dømmende overfor supervisantens ideer til og oplevelse af det terapeutiske arbejde. Hun formår at skabe et rum hvor der er plads til at dele ens faglige og personlige usikkerhed, og hjælper en til at håndtere disse og bruge dem konstruktivt og terapeutisk i sit arbejde."  Læs mere  Læs mindre

Kasper  - "Jeg blev første gang præsenteret for Mindfulness da jeg i foråret 2016 tog et angstkursus på Fobiskolen inde på Vesterbro. Jeg havde aldrig hørt om mindfulness før og var derfor lidt spændt på hvad det lige gik ud på. Vi blev introduceret for Emilie som satte os grundigt ind i hvad Mindfulness var før vi gik i gang med selve øvelsen. Efter bare én gang mærkede jeg en ro i sindet jeg ikke havde haft længe og de tirsdag morgener vi havde Mindfulness blev nogle af de timer jeg glædede mig allermest til. Jeg har efter kursets afslutning brugt Emilies speaks mange gange når jeg mediterer og har i det hele taget haft stor glæde af Mindfulness principperne i den nogen gange stressede hverdag. Jeg vil anbefale Emilie da hun er et utroligt positivt og åbent menneske som ved hvad hun laver. Hun smiler altid og er enormt god til at lytte på en ikke dømmende måde."  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.