Connie Rabjerg - Psykolog, Supervisor

Connie Rabjerg

Psykolog, Supervisor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Statsautoriseret psykolog, specialist i Klinisk psykologi. Medlem af Dansk Psykolog Forening. Connie Rabjerg - Psykolog, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Autoriseret og Specialistgodkendt Psykolog Connie Rabjerg.

Vi leder alle efter meningen med livet og dets mange udfordringer - og det er bestemt ikke altid for nybegyndere. Alle kommer ud for kriser, tab, sorg, svigt, adskillelse, nederlag, konflikter og svære eksistentielle valg. Når vi står i svære situationer kan det hjælpe at sætte ord på vores oplevelser, tanker og følelser i et rum med frihed, nærvær og fortrolighed over for et andet lyttende medmenneske. 

Kognitiv adfærdsterapi, Metakognitiv terapi, ACT og Mindfulness i sin brede form, har været et naturligt valg for mig, idet jeg lægger stor vægt på, at resultaterne af terapien hurtigt skal kunne afspejle sig og forankre sig i hverdagen.

Jeg er desuden optaget af menneskelivets eksistentialistiske grundvilkår og har derfor løbende videreuddannet mig indenfor eksistentialistisk psykoterapi.

Metoder
Af faglige metoder benytter jeg særlig kognitiv terapi med hovedvægt på ACT og mindfulness, men trækker også på andre metoder, som systemisk terapi og narrativ terapi.

Jeg tager altid udgangspunkt i de problemer du kommer med, og i at møde dig præcis hvor du er, respekt og empati er nøgleord i min praksis.

Kognitiv terapi
Kognitiv terapi er en metode som har eksisteret i mange år og er meget effektiv bl.a. i for angst og depression. Kort fortalt arbejdes der her med større indsigt i sammenhængen mellem vores tanker, følelser, kropslige fornemmelser og vores handlinger. Her arbejdes der bl.a. med at ændre uhensigtsmæssige tanke – og handlemønstre.

ACT
Målet i ACT (Acceptence Commitment Therapy) er for det første at lære psykologiske færdigheder til at håndtere smertefulde tanker og følelser effektivt, så de får langt mindre indflydelse og virkning. Og for det andet at få klarlagt hvad der virkelig er vigtigt og meningsfuldt for dig, samt bruge denne viden til at sætte mål og handle på måder, der beriger dit liv.

Mindfulness
Mindfulness handler om træning i bevidst nærvær. Det er en metode som hjælper os til at være mere fokuseret i nuet, og derfor er det også en opmærksomhedstræning. I mindfulness træning indgår forskellige øvelser, teori og redskaber som kan benyttes i dagligdagen til at skabe mere fokus og nærvær.

Både kognitiv terapi, ACT og mindfulness er evidensbaserede metoder, dvs. at man gennem forskning har vist, at de er særdeles virkningsfulde over for en lang række problemstillinger, herunder stress, angst og depression.Det er metoder som er personligt udviklende og bidrager til større livskvalitet og nye forståelsesrammer.


Jeg arbejder med; angst, stress, depression, tvangslidelser, spiseforstyrrelser, selvskade, vredeshåndtering, vanskeligheder ved at sige fra og sætte grænser, lavt selvværd, selvudvikling, traumer/PTSD, sorg og krise, eksistentielle problemstillinger, livskriser som forestående skilsmisse, overgangskriser samt familieproblematikker.

Jeg arbejder ud fra et anerkendende og positivt livssyn, hvor jeg tilstræber at møde det enkelte menneske med respekt og indlevelse og skabe gode trygge rammer for det fælles arbejde.

Noget af det mest afgørende for at få hjælp til din livssituation er, at du føler, at du er i gode hænder. Jeg bestræber mig derfor på at opfylde de ønsker til psykologen, som klienter oftest nævner som vigtige for relationen og et tillidsfuldt samarbejde.

Derudover lægger jeg stor vægt på løbende at opdatere og efteruddanne mig inden for den kognitive metode, og de områder jeg har specialiseret mig indenfor. Derved er jeg med til at kvalitetssikre, at du får den optimale behandling og opnår de bedste resultater, når du vælger mig.

Jeg har en solid klinisk erfaring med terapi i forhold til børn, unge og voksne. Desuden tilbydes psykologisk rådgivning til pårørende samt supervision til professionelle.

Supervision til autorisation eller til klinisk børnepsykologi tilbydes individuelt til 900 kr/50 min - eller til 2 personer/20 timer ialt til 14.000 kr.


Betaling afregnes pr. afholdt session. Jeg modtager kontant betaling.

Hvis du skal melde afbud eller have rykket din tid, skal jeg have besked senest 24 timer før aftalt tid, da du ellers skal betale for den bestilte tid.

Afbud skal meldes til psykologens mobiltelefon – ikke sms. Ved udeblivelse og ved for sen aflysning opkræves der honorar som aftalt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere