Camilla Calberg - Coach, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Kærlighedscoach

Camilla Calberg

Coach, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Kærlighedscoach

Videosamtale

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Nå dine mål Frygten for det ukendte og manglende mod til at turde være nysgerrig, er ofte det, der forhindrer os i at opnå vores mål. Coaching kan hjælpe. Camilla Calberg - Coach, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Kærlighedscoach

Beskrivelse

Opnå dine mål

Måske har du også disse tanker:

- Jeg er ikke god nok

- Jeg har ikke de nødvendige kompetencer

- Jeg duer ikke til noget

- Jeg aner ikke, hvor jeg skal starte

- Jeg får aldrig succes

- Hvad tænker de andre om mig

Ønsket om at ændre livsbane kan være svær at overskue og næsten umulig at komme igennem alene. Frygten for det ukendte, tvivlen på egne kompetencer, og det at bryde ud af den normale livsbane (hvad tænker andre om mig?) blokerer os ofte i at nå de mål i livet, vi så gerne vil.

Men jo - jeg har ændret livsbane - og det kan du også! Det handler om at se muligheder og lære at håndtere ens frygt.

Jeg er din fortrolige samtale partner, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du kan nå dine mål. Jeg er dit heppekor og støtte på din unikke forandringsrejse. Jeg giver dig konkrete teknikker og værktøjer, som du kan bruge til at få maksimal glæde i din hverdag.

Jeg har +20 års erfaring fra bla. IBM, BP og Shell. Er uddannet coach fra iPEC, som er verdens største coach-skole liggende i USA. Jeg coacher på dansk og på engelsk. 

Vejen til success - hvordan

Mine værktøjer

  • Min livsbane og erfaring som coach
  • Min personlighed: Aktivt lyttende, empatisk, og positiv 
  • Jeg er din støtte og dit heppekor
  • Energy Leadership Index Assessment
  • Core energy coaching
  • Wheel of life og andre livshjul
  • Visualisering


Er du parat til forandring, så er min unikke måde at coache på for dig. Du få mere energi og glæde - hver gang!


Om mig

Jeg har mere end 20 års erfaring fra bla. IBM, BP og Shell, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige forretningsudviklingsprojekter. Siden 2016 har jeg haft min egen rådgivningsvirksomhed Calberg Consulting.

I 2018 blev jeg interesseret i coaching, idet jeg ønskede at hjælpe mine kunder til selv at finde svarene på deres spørgsmål i stedet for at jeg gav råd, muligvis ikke var det, man søgte efter. 

I dag er coaching mit primære fag. Jeg nyder hvert minut, hvor jeg hjælper andre mennesker med at finde ro, balance og glæde i livet. 

Klientudtalelser

Kvinde 37 år - "Camilla is such a compassionate and encouraging coach. Whilst coaching me, she created an open and safe space at all times. This helped me to open up and speak about myself and my life without any fear of being judged. During our ELI Debrief Camilla helped me to create awareness about how I show up in my life and I felt understood, seen and heard. She further supported me to explore the areas I would like to work on in the near future and we were able to pinpoint first action steps. It was such an incredible and empowering experience and I truly felt my level of consciousness and confidence rise. I can highly recommend anyone to work with Camilla."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 48 år - "Coaching med Camilla er unik. Camilla giver mig ro og troen på, at hvad jeg vil opnå er muligt. Jeg får klarhed og fornyet energi i løbet af vores samtale. Jeg slutter altid mødet med en konkret handlingsplan. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.