Camilla Calberg - Coach, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Kærlighedscoach

Camilla Calberg

Coach, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Kærlighedscoach

Farum, Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Team coaching 4.200 kr. Aftal tid

Team-coaching består af 1 times coaching plus en time forberedelse med kunden. 

Ring for flere informationer.  

Coaching - 24 sessioner 54.600 kr. Aftal tid

6 måneders coaching-forløb. 24 sessioner af 60 minutter. Du får relevante redskaber og værktøjer, som du kan bruge i din hverdag.

I løbet af vores samarbejder tager du en Energy Leadership Index Assessment, der giver dig et klart indblik i, hvordan du reagerer, når du ikke er under stress og når du er under stress, og hvor dine største udviklingspotentialer er.

Sparring over WhatsApp og MarcoPolo, når du har brug for at vende en situation.

Gratis intro-møde á 45 minutter.

Coaching - 12 sessioner 25.200 kr. Aftal tid

3 måneders coaching-forløb. 12 gange af 60 minutter. Sparring over WhatsApp og MarcoPolo, når du har behov.


Gratis intro-møde á 45 minutter.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Karrierecoaching (GoMentor videosession) 2.100 kr. Aftal tid

Calberg Coaching (GoMentor videosession) 2.100 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Nå dine mål Frygten for det ukendte og manglende mod til at turde være nysgerrig, er ofte det, der forhindrer os i at opnå vores mål. Coaching kan hjælpe. Camilla Calberg - Coach, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Teamcoach, Kærlighedscoach

Beskrivelse

Opnå dine mål

Måske har du også disse tanker:

- Jeg er ikke god nok

- Jeg har ikke de nødvendige kompetencer

- Jeg duer ikke til noget

- Jeg aner ikke, hvor jeg skal starte

- Jeg får aldrig succes

- Hvad tænker de andre om mig

Ønsket om at ændre livsbane kan være svær at overskue og næsten umulig at komme igennem alene. Frygten for det ukendte, tvivlen på egne kompetencer, og det at bryde ud af den normale livsbane (hvad tænker andre om mig?) blokerer os ofte i at nå de mål i livet, vi så gerne vil.

Men jo - jeg har ændret livsbane - og det kan du også! Det handler om at se muligheder og lære at håndtere ens frygt.

Jeg er din fortrolige samtale partner, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du kan nå dine mål. Jeg er dit heppekor og støtte på din unikke forandringsrejse. Jeg giver dig konkrete teknikker og værktøjer, som du kan bruge til at få maksimal glæde i din hverdag.

Jeg har +20 års erfaring fra bla. IBM, BP og Shell. Er uddannet coach fra iPEC, som er verdens største coach-skole liggende i USA. Jeg coacher på dansk og på engelsk. 

Vejen til success - hvordan

Mine værktøjer

 • Min livsbane og erfaring som coach
 • Min personlighed: Aktivt lyttende, empatisk, og positiv 
 • Jeg er din støtte og dit heppekor
 • Energy Leadership Index Assessment
 • Core energy coaching
 • Wheel of life og andre livshjul
 • Visualisering


Er du parat til forandring, så er min unikke måde at coache på for dig. Du få mere energi og glæde - hver gang!


Om mig

Jeg har mere end 20 års erfaring fra bla. IBM, BP og Shell, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige forretningsudviklingsprojekter. Siden 2016 har jeg haft min egen rådgivningsvirksomhed Calberg Consulting.

I 2018 blev jeg interesseret i coaching, idet jeg ønskede at hjælpe mine kunder til selv at finde svarene på deres spørgsmål i stedet for at jeg gav råd, muligvis ikke var det, man søgte efter. 

I dag er coaching mit primære fag. Jeg nyder hvert minut, hvor jeg hjælper andre mennesker med at finde ro, balance og glæde i livet. 

Klientudtalelser

Kvinde 37 år - "Camilla is such a compassionate and encouraging coach. Whilst coaching me, she created an open and safe space at all times. This helped me to open up and speak about myself and my life without any fear of being judged. During our ELI Debrief Camilla helped me to create awareness about how I show up in my life and I felt understood, seen and heard. She further supported me to explore the areas I would like to work on in the near future and we were able to pinpoint first action steps. It was such an incredible and empowering experience and I truly felt my level of consciousness and confidence rise. I can highly recommend anyone to work with Camilla."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 48 år - "Coaching med Camilla er unik. Camilla giver mig ro og troen på, at hvad jeg vil opnå er muligt. Jeg får klarhed og fornyet energi i løbet af vores samtale. Jeg slutter altid mødet med en konkret handlingsplan. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.