Anna Højer - Psykolog

Anna Højer

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sammen tager vi udgangspunkt i din ”her og nu” situation - hvordan livet og udfordringerne kommer til udtryk Anna Højer - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt gerne support for hjælp med at finde en anden

I terapiforløbene tager vi udgangspunk i din ”her og nu” situation, og i hvordan livet og udfordringerne tager sig udtryk. Sammen med dig og med forståelse og respekt for din personlighed og dine tidligere erfaringer, arbejder vi hen mod at finde nye handlemuligheder.

Udover mine specialer, som du kan se til venstre i profilen, har jeg i flere år arbejdet sammen med Dansk Røde Kors, hvor jeg især har arbejdet med mennesker med anden etnisk baggrund. I den forbindelse har jeg også arbejdet med flere klienter som haft PTSD. Endvidere har jeg også en speciale kompetence i neuropsykologisk testning, f.eks. med henblik på at vurdere en persons kognitive funktioner efter et sygdomsforløb

Et andet af mine store arbejdsområder er at hjælpe mennesker ved forskellige stresstilstande, her har mindfulness vist sig være en rigtig god teknik i forhold til at genfinde balance og ro.

Endelig har jeg også stor erfaring indenfor:

  • Arbejdsrelateret problemer (f.eks. fyringer, samarbejdsvanskeligheder)
  • Kriser
  • Dødsfald
  • Livstruende sygdom
  • Alvorlige ulykker

Jeg er uddannet cand. psych. i Sverige, fra Lunds Universitet, har svensk psykologlegitimation og er autoriseret af Psykolognævnet.
De første fire år arbejdede jeg indenfor psykiatrien, men har de sidste 15 år arbejdet som psykolog/terapeut i Lyngby udenfor København.
Jeg arbejder på dansk, svensk og engelsk.

Jeg har mulighed for at tilbyde studierabat til studerende.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).
Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere