Dorte Haagensen - Psykoterapeut

Dorte Haagensen

Psykoterapeut

Fuglebjerg

Personligt fremmøde

Individuel samtale med læge henvisning 400 kr. Aftal tid

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 55 22

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er 52år, gift og har børn. jeg er uddannet pædagog, og i gang med en terapeutuddannelse. Dorte Haagensen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg tror på, at mennesker har en medfødt evne til at hele sig selv under de rette rammer, og et ønske om, at udfolde sig og være i betydningsfuld kontakt med sig selv og Jeg tror på, at mennesker har en medfødt evne til at hele sig selv under de rette rammer, og et ønske om, at udfolde sig og være i betydningsfuld kontakt med sig selv og andre. Som terapeut har jeg ingen forventninger til hvordan terapien skal forløbe, og heller ingen skjulte motiver, som at det er bedst hvis der er stærke følelses udbrud eller gråd. Alle er forskellige og derfor er mødet og kontakten imellem klient og terapeuten meget vigtig, så der bliver lyttet til, og forstået, det der bliver delt i terapien. Jeg kan tilbyde at være en fortrolig samtalepartner, der tør være med det som er svært.


Gestaltterapi :

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, som er holistisk dvs. at vi ser mennesket som en helhed, så udover at arbejde kognitivt med tanker, adfærd og handlemønstre, så er der også fokus på hvad du ser, høre, mærker og sanser kropsligt.


Gestaltterapien har som mål at styrke den enkelte i at finde sin essens og sit selvværd og opnå erkendelsen af, at være et ganske særligt menneske med mulighed for selvstøtte og eget ansvar.


Metoden er fænomenolisk :

Terapeuten forholder sig åbent og fordomsfrit. terapeuten og klienten undersøger hvad som er af betydning for klienten, for at forstå sig selv og skabe klarhed.


Kontakt mellem terapeuten og klienten tager udgangspunkt i det, der sker i nuet.


Teorien bagved Gestaltterapi :

vi mennesker har alle nogle fælles grundvilkår, når vi forholder os til de faktiske vilkår i livet som døden, friheden, afhængigheden, og ensomheden, oplever vi at livet ikke er smerte frit, og alligevel kan være værdifuldt og meningsfuldt.


Vi kan have brug for hjælp til at håndtere disse vilkår, og få klarhed over hvilke ansvar og valg vi har i livet, og hvad det har af betydning for os selv og andre.


Den psykologiske teori :

Tager udgangspunkt i at hjælpe klienten til at få øje på, hvordan hun eller han funger psykisk, hvilket er fundamentet for at kunne vælge retning i livet, terapien kan skabe klarhed over vores måde at tænke, føle og handle på, og derved skabe tydlighed og forandring.


Det er mit udgangspunkt for at yde terapi.


Du er velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale.


Jeg vil løbende opdatere tider i kalenderen eller du kan ringe mig op.

Jeg kan tilbyde terapi i området Slagelse-Næstved

eller på adressen Roskildevej 46 2000 Frederiksberg.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere