Dorte Haagensen - Psykoterapeut

Dorte Haagensen

Psykoterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er 52år, gift og har børn. jeg er uddannet pædagog, og i gang med en terapeutuddannelse. Dorte Haagensen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil








Gestaltterapi :

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, som er holistisk dvs. at vi ser mennesket som en helhed, så udover at arbejde kognitivt med tanker, adfærd og handlemønstre, så er der også fokus på hvad du ser, høre, mærker og sanser kropsligt.


Gestaltterapien har som mål at styrke den enkelte i at finde sin essens og sit selvværd og opnå erkendelsen af, at være et ganske særligt menneske med mulighed for selvstøtte og eget ansvar.


Metoden er fænomenolisk :

Terapeuten forholder sig åbent og fordomsfrit. terapeuten og klienten undersøger hvad som er af betydning for klienten, for at forstå sig selv og skabe klarhed.


Kontakt mellem terapeuten og klienten tager udgangspunkt i det, der sker i nuet.


Teorien bagved Gestaltterapi :

vi mennesker har alle nogle fælles grundvilkår, når vi forholder os til de faktiske vilkår i livet som døden, friheden, afhængigheden, og ensomheden, oplever vi at livet ikke er smerte frit, og alligevel kan være værdifuldt og meningsfuldt.


Vi kan have brug for hjælp til at håndtere disse vilkår, og få klarhed over hvilke ansvar og valg vi har i livet, og hvad det har af betydning for os selv og andre.


Den psykologiske teori :

Tager udgangspunkt i at hjælpe klienten til at få øje på, hvordan hun eller han funger psykisk, hvilket er fundamentet for at kunne vælge retning i livet, terapien kan skabe klarhed over vores måde at tænke, føle og handle på, og derved skabe tydlighed og forandring.


Det er mit udgangspunkt for at yde terapi.


Du er velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale.


Jeg vil løbende opdatere tider i kalenderen eller du kan ringe mig op.

Jeg kan tilbyde terapi i området Slagelse-Næstved

eller på adressen Roskildevej 46 2000 Frederiksberg.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.