Sofie Mogensen - ID psykoterapeutstuderende

Sofie Mogensen

ID psykoterapeutstuderende

Egå

Personligt fremmøde

Samtale session 350 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder individuelle samtaler i et respektfuldt og fortroligt rum Sofie Mogensen - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Vi oplever alle, at der er perioder i vores liv, som er mere problemfyldte og udfordrende.


Det kan føles ensomt at gå igennem svære perioder, og nogen gange kan det være rart og givtigt at søge støtte og hjælp.


Jeg tilbyder individuelle samtaler i et respektfuldt og fortroligt rum, hvor vi sammen kikker på årsagen til de udfordringer, du oplever. Jeg vil støtte dig i at finde din vej og finde ud af, hvordan du bedst kan komme videre. Lidt om mig:

Mit navn er Sofie Mogensen. Jeg bor i Egå lidt nord for århus. ​ Jeg har i mange år interesseret mig for psykologi, og efter jeg i 2014 tog en NLP niveau 1 uddannelse vidste jeg, at jeg ville uddanne mig videre. Sommeren 2017 begyndte jeg derfor at læse til psykoterapeut på ID Academy i Silkeborg. ​


Min interesse for psykologi er også udsprunget af, at jeg i mine slut 20'ere gik igennem en svær periode. Senere mistede jeg min mor til kræft efter et svært sygdomsforløb og jeg oplevede den sorg, som følger når man mister én man har kær. ​Jeg har selv haft stor gavn af at opsøge professionel hjælp og støtte, og jeg ønsker nu at give videre, der hvor jeg kan. 


Med mine personlige erfaringer og faglige uddannelser, har jeg et godt fundament at arbejde ud fra. Jeg har gået skridtene, fundet min vej igennem, og jeg vil gerne hjælpe dig med at finde din.


Idet jeg er studerende, modtager jeg løbende undervisning, supervision og sparring.


Har du spørgsmål, er meget velkommen til at kontakte mig her på min profil. Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.