Sofie Mogensen - ID psykoterapeut

Sofie Mogensen

ID psykoterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Sofie Mogensen - ID psykoterapeut

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til min profil her på Go mentor.


Vi oplever alle, at der er perioder i vores liv, som er mere problemfyldte og udfordrende.


Det kan føles ensomt at gå igennem svære perioder, og nogen gange kan det være rart og givtigt at søge støtte og hjælp.


Jeg tilbyder individuelle samtaler i et respektfuldt og fortroligt rum, hvor vi sammen kikker på årsagen til de udfordringer, du oplever. Jeg vil støtte dig i at finde din vej og finde ud af, hvordan du bedst kan komme videre. 


Jeg tilbyder sessioner både online og fysisk. Online har jeg klienter fra hele landet samt et par stykker fra udlandet. Fysiske sessioner er i Egå 10 km nord for Århus. Lidt om mig:

Mit navn er Sofie Mogensen (født 1983). Jeg bor i Egå lidt nord for århus. ​Jeg har i mange år interesseret mig for psykologi, og efter jeg i 2014 tog en NLP niveau 1 uddannelse vidste jeg, at jeg ville uddanne mig videre. Sommeren 2017 begyndte jeg derfor at læse til psykoterapeut på ID Academy i Silkeborg. ​


Min interesse for psykologi er også udsprunget af, at jeg i mine slut 20'ere gik igennem en svær periode. Senere mistede jeg min mor til kræft efter et svært sygdomsforløb og jeg oplevede den sorg, som følger når man mister én man har kær. ​Jeg har selv haft stor gavn af at opsøge professionel hjælp og støtte, og jeg ønsker nu at give videre, der hvor jeg kan. 


Med mine personlige erfaringer og faglige uddannelser, har jeg et godt fundament at arbejde ud fra. Jeg har gået skridtene, fundet min vej igennem, og jeg vil gerne hjælpe dig med at finde din.


Har du spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Kh Sofie

Klientudtalelser

Kvinde 25 år - "Jeg har været rigtig glad for mit forløb ved Sofie. Det har været en tryg proces, og jeg har fået det med, jeg ønskede. Jeg har opnået en dybere forståelse for mig selv, og hvorfor jeg oplevede de udfordringer jeg gjordt. Deraf fik jeg "redskaberne" til den forandring jeg ønskede. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 35 år - "Med indføling og rummelighed giver Sofie dig modet til at se indad og søge svar - også på de svære spørgsmål. Med ro og styrke guider hun dig til at sætte fokus på de ting i dit liv, du kan styre - og dermed også give slip på de ting, som er udenfor din kontrol. Jeg kan kun give hende mine allervarmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.