Ronja Winkelmann - Psykolog

Ronja Winkelmann

Psykolog

Ærøskøbing , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Familiesamtaler 800 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder støtte til hele familien og ønsker, at skabe rum, til at finde ord for de udfordringer I oplever i familien eller de svære livssituationer i sammen står i. Jeg ønsker at hjælpe familier, med at tage de svære samtaler op - for at fremme ærlighed, forståelse, medfølelse, tryghed og plads til positiv forandring.

Vi skal tale om det - med alle børn, fordi  "hvad børn ikke ved, har de ondt af" (Karen Glistrup)! Jeg afholder typisk de første samtaler med forældrene, forud for en familiesamtale. Kontakt mig gerne for yderligere information.

Supervision 800 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder supervision for alle faggrupper, som arbejder med mennesker -individuelt og i gruppe. For mig betyder supervisionsforløb et vigtigt læringsrum og en proces, der via refleksion over egen praksis faciliterer udvikling af den enkelte fagprofessionelle og gruppen. Jeg mener at supervision kan skabe udvikling over hele linjen, for såvel borgere, medarbejdere og organisationen.

Jeg arbejder gerne case-orienteret og mødes helst med samme gruppe over flere sessioner i en fastlagt periode.

Trivselsgrupper 2.000 kr. Aftal tid

Det er vigtigt at deltage i fællesskaber, spejle sig i jævnaldrende og bearbejde oplevelser sammen i børnehøjde.

Jeg tilbyder trivselsgrupper for børn og unge med aktiviteter og samtaleøvelser tilpasset de forskellige aldersgrupper. Det skal være rart, at gå i trivselsgruppe og behøver ikke kun handle om det, der er svært.

Har du et barn, som er indelukket, ensom eller virker tristhed? Har din teenager svært ved at komme ud og møde nogen på egen alder? Så ring og hør nærmere om vores trivselsgrupper.

Emnespecifikke børnegrupper der støtter dit barn i at mestre svære livssituationer fx ved sygdom, sorg eller skilsmisse mm. udbydes ved efterspørgsel og oprettes ved min. 3 deltagere. Ring for at høre om mulige hold.

Coaching for unge 400 kr. Aftal tid

Har du lyst til at blive klogere på og at arbejde med dig selv -personligt, socialt eller fagligt?

Er der noget du vil ændre, blive bedre til eller opnå? Så er et coachingforløb måske det rigtige valg!Her sætter vi fokus på dig og arbejder målrettet på, at skabe positiv forandring, med udgangspunkt i dit personlige mål. Du får gode strategier til at tage styring i dit liv - og nå de mål du sætter dig!

Som psykolog og ungecoach trækker jeg på min viden fra fx motivationsforskningen, udviklingspsykologi, kognitiv adfærdspsykologi, positiv psykologi og den narrative tilgang.

Coachingforløb er meget individuelle,  både indholdsmæssigt og metodisk. Vi arbejder med udvalgte fokuspunkter og delmål i samtaler og øvelser -jeg supplerer min værktøjskasse løbende, med det du har brug for, for at nå dit mål!

Jeg prioriterer tid til den enkelte klient og god forberedelse til hver session!

Jeg tilbyder coaching for unge online og ved personligt møde i min klinik i Ærøskøbing.

Selvfølgelig overholdes givne covid-19 restriktioner og jeg passer generelt godt på mine klienter. 

Individuelle Samtaler 500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder psykologfaglig rådgivning og samtaler for børn, unge og voksne -uden henvisning.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Videosamtaler

Coaching for unge (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Har du lyst til at blive klogere på og at arbejde med dig selv -personligt, socialt eller fagligt?

Er der noget du vil ændre, blive bedre til eller opnå?

Så er et coachingforløb måske det rigtige valg! Her sætter vi fokus på dig og arbejder målrettet på, at skabe positiv forandring, med udgangspunkt i dit personlige mål. Du får gode strategier til at tage styring i dit liv - og nå de mål du sætter dig!

Som psykolog og ungecoach trækker jeg på min viden fra fx motivationsforskningen, udviklingspsykologi, kognitiv adfærdspsykologi, positiv psykologi og den narrative tilgang. Coachingforløb er meget individuelle,  både indholdsmæssigt og metodisk. Vi arbejder med udvalgte fokuspunkter og delmål i samtaler og øvelser -jeg supplerer min værktøjskasse løbende, med det du har brug for, for at nå dit mål!

Coaching kan handle om næsten alt - hvis din udfordring dog er egentlig behandlingskrævende, hjælper jeg gerne med at finde et passende tilbud.

Jeg prioriterer tid til den enkelte klient og god forberedelse til hver session!

Jeg tilbyder coaching for unge online og ved personlig møde i min klinik i Ærøskøbing.

Selvfølgelig overholdes givne covid-19 restriktioner og jeg passer generelt godt på mine klienter.

Individuelle Samtaler (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder psykologfaglig rådgivning og samtaler for børn (forældre), unge og voksne.

Jeg er interesseret i den enkeltes fortælling, individuelle styrker, udfordringer og udviklingspotentiale og er i min faglige tilgang inspireret af den (neo)kognitive, narrative og systemisk tilgang. 

20% rabat for unge og studerende

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg brænder for at skabe trivsel og positiv forandring for børn, unge, unge voksne og hele familien. Jeg tilbyder psykologfaglig rådgivning og samtaleterapi som psykolog og coachingforløb fo Ronja Winkelmann - Psykolog

Beskrivelse

Jeg hedder Ronja Winkelmann og er psykolog og ungecoach med klinik på Ærø.

I mit arbejde vægter jeg god kommunikation og en tryg relation. Jeg arbejder fleksibelt og integrativt med relevante metoder og er bl.a. inspireret af neokognitive, narrative og systemiske perspektiver. Jeg brænder for at fremme udvikling og skabe positiv forandring for børn, unge og unge voksne – helhedsorienteret og langsigtet.

Hvorfor skal det være så svært at tale om det? Lad os sætte ord på det, der er svært og skabe plads til positiv forandring i dit liv. 

Jeg blev uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2016 og har igennem mit studie haft særlig interesse for børn- og ungeområdet. I mit arbejde på et specialpædagogisk tilbud har jeg de seneste seks år beskæftiget mig med unge i alderen 13-20 år. Jeg har erfaring med undervisning, tæt mentorarbejde og støttende og motiverende samtaler med sårbare unge. Jeg forestår gerne emnespecifikke ungegrupper, undervisning og mindre kurser for unge med henblik på at styrke personlig og social forståelse og trivsel.

Jeg modtager klienter både online og i min klinik på Ærø, til psykologfaglig rådgivning, individuelle samtaleforløb, ungecoaching og gruppetilbud. Jeg vægter supervision som et vigtigt læringsrum og tilbyder case-orienteret supervision, for alle faggrupper som arbejder med mennesker.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og bestræber mig på at samle den nødvendige arbejdserfaring for på sigt at opnå autorisation ved Psykolognævnet. For at sikre en høj faglighed og professionel udvikling modtager jeg løbende supervision og egen-terapi og deltager i flest mulige relevante kurser og efteruddannelser.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.